Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Έκθεση

LuYu

Η Έκθεση Η τέχνη επηρεάζει τη ζωή και η ζωή φέρνει βαθύ προβληματισμό και ερμηνεία της τέχνης. Η απόσταση μεταξύ τέχνης και ζωής μπορεί να είναι στην καθημερινή μετακίνηση. Εάν τρώτε κάθε γεύμα προσεκτικά, μπορείτε να μετατρέψετε τη ζωή σας σε τέχνη. Η δημιουργία του σχεδιαστή είναι επίσης τέχνη, η οποία παράγεται με τις δικές του σκέψεις. Οι τεχνικές είναι εργαλεία και οι εκφράσεις είναι αποτελέσματα. Μόνο με σκέψεις θα υπάρξουν πραγματικά καλά έργα.

Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών

Light Music

Το Σαλόνι Και Το Σαλόνι Κτιρίων Κατοικιών Για την Light Music, ένα σχεδιασμό οικιστικού λόμπι και lounge, οι Armand Graham και Aaron Yassin από το A + A Studio που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη ήθελαν να συνδέσουν το χώρο με τη δυναμική γειτονιά του Adams Morgan στην Ουάσιγκτον, όπου η νυχτερινή ζωή και η μουσική σκηνή, από την τζαζ Το Go-go to punk rock και τα ηλεκτρονικά ήταν πάντα κεντρικά. Αυτή είναι η δημιουργική τους έμπνευση. το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός χώρος που συνδυάζει πρωτοποριακές μεθόδους ψηφιακής κατασκευής με παραδοσιακές τεχνικές για να δημιουργήσει έναν συναρπαστικό κόσμο με τον δικό του παλμό και ρυθμό που αποτίει φόρο τιμής στη ζωντανή πρωτότυπη μουσική του DC.

Τραπέζι

Codependent

Τραπέζι Το Codependent συνδυάζει την ψυχολογία και το σχεδιασμό, εστιάζοντας συγκεκριμένα στη φυσική εκδήλωση μιας ψυχολογικής κατάστασης, της αλληλεξάρτησης. Αυτοί οι δύο αλληλένδετοι πίνακες πρέπει να βασίζονται ο ένας στον άλλο για να λειτουργήσουν. Οι δύο μορφές δεν είναι σε θέση να στέκονται μόνες τους, αλλά μαζί δημιουργούν μια λειτουργική φόρμα. Ο τελικός πίνακας είναι ένα ισχυρό παράδειγμα του οποίου το σύνολο είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του.

Εμπορικό Εσωτερικό

Nest

Εμπορικό Εσωτερικό Το δάπεδο μοιράζεται δύο μοναδικοί επαγγελματίες - υποστηρικτές και αρχιτέκτονες που απαιτούν ποικίλες ιεραρχικές παραγγελίες. Η επιλογή και η λεπτομέρεια των στοιχείων ήταν μια προσπάθεια να διατηρηθεί η συνολική εμφάνιση γειωμένη, γήινη και να αναζωογονηθεί η τοπική τέχνη και τα δομικά υλικά. Ο συνδυασμός και η εφαρμογή φιλικών προς το περιβάλλον υλικών, το μέγεθος των ανοιγμάτων, όλα έχουν προκληθεί από την ανάκληση του τοπικού κλίματος για να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον που ξυπνάει τις χαμένες πρακτικές μαζί δομώντας τη βιώσιμη πρακτική.

Μαχαιροπίρουνα

Ingrede Set

Μαχαιροπίρουνα Το σετ μαχαιροπήρουνων Ingrede έχει σχεδιαστεί για να εκφράζει την ανάγκη για τελειότητα στην καθημερινή ζωή. Σετ με πιρούνι, κουτάλι και μαχαίρι μαζί με μαγνήτες. Τα μαχαιροπήρουνα στέκονται κάθετα και δημιουργούν αρμονία στο τραπέζι. Τα μαθηματικά σχήματα επιτρέπουν την κατασκευή μιας ρευστής μορφής που αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια. Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί νέες δυνατότητες που μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλά διαφορετικά προϊόντα, όπως επιτραπέζια σκεύη και άλλα σχέδια σκευών.

Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής

Musiac

Η Υπηρεσία Σύστασης Μουσικής Το Musiac είναι μια μηχανή μουσικής πρότασης, χρησιμοποιήστε την ενεργητική συμμετοχή για να βρείτε ακριβείς επιλογές για τους χρήστες του. Στόχος είναι να προτείνει εναλλακτικές διεπαφές για να αμφισβητήσει την αυτοκρατία του αλγορίθμου. Το φιλτράρισμα πληροφοριών έχει γίνει αναπόφευκτη προσέγγιση αναζήτησης. Ωστόσο, δημιουργεί ηχητικά εφέ θαλάμου και περιορίζει τους χρήστες στη ζώνη άνεσής τους ακολουθώντας αυστηρά τις προτιμήσεις τους. Οι χρήστες γίνονται παθητικοί και σταματούν να αμφισβητούν τις επιλογές που παρέχει το μηχάνημα. Το να αφιερώσετε χρόνο για να ελέγξετε τις επιλογές μπορεί να αυξήσει το τεράστιο βιολογικό κόστος, αλλά είναι η προσπάθεια που δημιουργεί μια σημαντική εμπειρία.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.