Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας

Queen

Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας Ο εκτεταμένος σχεδιασμός βασίζεται στην ιδέα της βασίλισσας και της σκακιέρας. Με τα δύο χρώματα μαύρο και χρυσό, ο σχεδιασμός είναι να μεταφέρει την αίσθηση της υψηλής ποιότητας και να αναμορφώσει την οπτική εικόνα. Εκτός από τις μεταλλικές και χρυσές γραμμές που χρησιμοποιούνται στο ίδιο το προϊόν, το στοιχείο της σκηνής είναι κατασκευασμένο για να πυροδοτήσει την πολεμική εντύπωση του σκακιού και χρησιμοποιούμε τον συντονισμό του σκηνικού φωτισμού για να δημιουργήσουμε καπνό και φως του πολέμου.

Η Γλυπτική

Atgbeyond

Η Γλυπτική Το Xi'an βρίσκεται στην αφετηρία του Great Silk Road. Στη δημιουργική ερευνητική διαδικασία της τέχνης, συνδυάζουν τη σύγχρονη φύση της μάρκας ξενοδοχείων Xi'an W, την ειδική ιστορία και τον πολιτισμό του Xi'an, και τις υπέροχες ιστορίες τέχνης της δυναστείας των Tang. Το ποπ σε συνδυασμό με την τέχνη γκράφιτι γίνονται η καλλιτεχνική έκφραση του ξενοδοχείου W που είχε έντονο αντίκτυπο.

Το Yong

Hak Hi Kong

Το Yong Η πρόταση χρησιμοποιεί τρεις έννοιες για την ανοικοδόμηση του συστήματος CI για το λιμάνι Yong-An. Το πρώτο είναι ένα νέο λογότυπο που δημιουργεί με ειδικό οπτικό υλικό που εξάγεται από πολιτιστικά χαρακτηριστικά της κοινότητας Hakka. Το επόμενο βήμα είναι μια νέα έρευνα εμπειρίας ψυχαγωγίας και, στη συνέχεια, δημιουργήστε δύο χαρακτήρες μασκότ που αντιπροσωπεύουν και αφήστε τους να εμφανιστούν σε νέα αξιοθέατα για την καθοδήγηση του τουρίστα στο λιμάνι. Τέλος, προγραμματίζοντας εννέα σημεία μέσα, περιτριγυρισμένα με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και νόστιμες κουζίνες.

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Tape Art

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Το 2019, ένα οπτικό πάρτι με γραμμές, χρωματικά κομμάτια και φθορισμό πυροδότησε την Ταϊπέι. Ήταν το Tape That Art Exhibition που διοργανώθηκε από το FunDesign.tv και το Tape That Collective. Μια ποικιλία έργων με ασυνήθιστες ιδέες και τεχνικές παρουσιάστηκαν σε 8 εγκαταστάσεις ταινιών και εκτέθηκαν πάνω από 40 ταινίες, μαζί με βίντεο του έργου των καλλιτεχνών στο παρελθόν. Πρόσθεσαν επίσης λαμπρούς ήχους και φως για να κάνουν την εκδήλωση ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό περιβάλλον και τα υλικά που χρησιμοποίησαν περιλάμβαναν ταινίες υφασμάτων, ταινίες αγωγών, χάρτινες ταινίες, παραμύθια συσκευασίας, πλαστικές ταινίες και φύλλα.

Κομμωτήριο

Vibrant

Κομμωτήριο Καταγράφοντας την ουσία της βοτανικής εικόνας, ο ουρανός κήπος δημιουργήθηκε σε όλο το διάδρομο, καλωσορίζει αμέσως τους επισκέπτες να χαλαρώσουν κάτω, απομακρύνοντας από το πλήθος, καλωσορίζοντάς τους από την είσοδο. Κοιτάζοντας πιο μακριά στο χώρο, η στενότερη διάταξη εκτείνεται προς τα πάνω με λεπτομερείς χρυσές πινελιές. Οι βοτανικές μεταφορές εξακολουθούν να εκφράζονται έντονα σε όλο το δωμάτιο, αντικαθιστώντας τον θόρυβο που προέρχεται από τους δρόμους και εδώ γίνεται ένας μυστικός κήπος.

Η Ιδιωτική Κατοικία

City Point

Η Ιδιωτική Κατοικία Ο σχεδιαστής αναζήτησε έμπνευση από το αστικό τοπίο. Το τοπίο του ταραχώδους αστικού χώρου επεκτάθηκε έτσι στον χώρο διαβίωσης, που χαρακτηριζόταν από το έργο με θέμα το Metropolitan. Τα σκούρα χρώματα επισημάνθηκαν από το φως για να δημιουργήσουν υπέροχα οπτικά εφέ και ατμόσφαιρα. Υιοθετώντας μωσαϊκό, πίνακες ζωγραφικής και ψηφιακές εκτυπώσεις με πολυώροφα κτίρια, η εντύπωση μιας σύγχρονης πόλης μεταφέρθηκε στο εσωτερικό. Ο σχεδιαστής καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στον χωροταξικό σχεδιασμό, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη λειτουργικότητα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα κομψό και πολυτελές σπίτι που ήταν αρκετά ευρύχωρο για να εξυπηρετήσει 7 άτομα.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.