Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κλιματιστικό

Midea Sensia HW

Το Κλιματιστικό Το Midea Sensia προωθεί την ποιότητα ζωής και έναν καινοτόμο τρόπο για την έκθεση του αντικειμένου της διακόσμησης. Εκτός από την αποτελεσματικότητα και τη σιωπή της ροής του αέρα, παρουσιάζει το καινοτόμο πάνελ αφής που παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες και χρώματα και ένταση κεραυνών. Η χρωματοθεραπεία που βοηθά στη διαδικασία κατά του στρες, εξελίσσεται καινοτόμα προϊόντα με αμφότερους τους τρόπους, ευεξία και αισθητική. Εκτός από τη διαφορετική αισθητική, τα σχήματά του ενσωματώνουν το εσωτερικό του σπιτιού με κομψότητα και στυλ, εκτιμώντας το σπίτι με έμμεσο φως.

Γραφείο

Duoo

Γραφείο Το Duoo desk είναι η επιθυμία να εκφραστεί ο χαρακτήρας μέσω του μινιμαλισμού των μορφών. Οι λεπτές οριζόντιες γραμμές και τα γωνιακά μεταλλικά πόδια δημιουργούν μια ισχυρή οπτική εικόνα. Το επάνω ράφι σάς επιτρέπει να τοποθετείτε χαρτικά έτσι ώστε να μην ενοχλεί κατά την εργασία. Ένας κρυμμένος δίσκος στην επιφάνεια για τη σύνδεση συσκευών διατηρεί μια καθαρή αισθητική. Η επιφάνεια του τραπεζιού από φυσικό καπλαμά φέρνει τη ζεστασιά της φυσικής υφής του ξύλου. Το γραφείο διατηρεί μια άψογη ισορροπία, χάρη στα αρμονικά επιλεγμένα υλικά, τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα σε συνδυασμό με την αισθητική των κανονικών και αυστηρών μορφών.

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών

Hidro Mamma Mia

Η Σπιτική Μηχανή Ζυμαρικών Το Hidro Mama Mia είναι μια κοινωνικοπολιτισμική διάσωση μέσω της ιταλικής γαστρονομίας. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, είναι ελαφρύ και συμπαγές, εύκολο στην αποθήκευση και μεταφορά. Επιτρέπει ασφαλή υψηλή παραγωγικότητα, παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος στην οικογένεια στην καθημερινή ζωή και την αλληλεπίδραση φίλων. Ο κινητήρας είναι πλήρως ενσωματωμένος στο κιβώτιο ταχυτήτων, προσφέροντας ισχύ, στιβαρότητα και ασφαλή χρήση, παρέχοντας επίσης εύκολο καθαρισμό και υποστήριξη. Κόβει τη ζύμη με διαφορετικό πάχος, έχοντας τη δυνατότητα να προετοιμάσει μια ποικιλία πιάτων: ζυμαρικά, ζυμαρικά, λαζάνια, ψωμί, ζαχαροπλαστική, πίτσα και άλλα.

Το Hypercar

Brescia Hommage

Το Hypercar Σε περιόδους υψηλής τεχνολογίας όλων των ψηφιακών συσκευών, της επίπεδης οθόνης αφής και των ορθολογικών οχημάτων ενός όγκου, το έργο Brescia Hommage είναι μια μελέτη σχεδιασμού υπερθέσιου διθέσιου παλιού σχολείου που οραματιζόταν ως εορτασμός σε μια εποχή όπου η κομψότητα, η απλότητα, η υφή υψηλής αφής, η ακατέργαστη δύναμη, η καθαρή ομορφιά και η άμεση σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και μηχανής ήταν ο κανόνας του παιχνιδιού. Μια εποχή που γενναίοι και έξυπνοι άντρες όπως ο ίδιος ο Ettore Bugatti δημιούργησαν κινητές συσκευές που εντυπωσίασαν τον κόσμο.

Οι Πισίνες

Termalija Family Wellness

Οι Πισίνες Το Termalija Family Wellness είναι το τελευταίο στη σειρά έργων που έχει κατασκευάσει η Enota στο Terme Olimia τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και ολοκληρώνει την πλήρη μετατροπή του συγκροτήματος σπα. Βλέποντας από απόσταση, το σχήμα, το χρώμα και η κλίμακα της νέας ομαδοποιημένης δομής τετραεδρικών όγκων αποτελεί συνέχεια του σμήνους των γύρω αγροτικών κτιρίων, που εκτείνονται οπτικά στην καρδιά του συγκροτήματος. Η νέα οροφή λειτουργεί ως μεγάλη καλοκαιρινή απόχρωση και δεν σφετερίζει τον πολύτιμο εξωτερικό χώρο.

Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή

Toromac

Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή Το Toromac είναι ειδικά σχεδιασμένο με την ισχυρή του εμφάνιση για να προσφέρει έναν νέο τρόπο κατανάλωσης φρέσκου χυμού πορτοκαλιού. Κατασκευασμένο για μέγιστη εξαγωγή χυμού, προορίζεται για εστιατόρια, καφετέριες και σούπερ μάρκετ και ο premium σχεδιασμός του επιτρέπει μια φιλική εμπειρία που προσφέρει γεύση, υγεία και υγιεινή. Διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα που κόβει τα φρούτα κάθετα και συμπιέζει τα μισά με περιστροφική πίεση. Αυτό σημαίνει ότι η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται χωρίς συμπίεση ή άγγιγμα του κελύφους.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.