Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οπτική Ταυτότητα Του Αρτοποιείου

Mangata Patisserie

Η Οπτική Ταυτότητα Του Αρτοποιείου Το Mångata απεικονίζεται στα Σουηδικά ως μια ρομαντική σκηνή, η αστραφτερή, οδική αντανάκλαση του φεγγαριού δημιουργείται στη νυχτερινή θάλασσα. Η σκηνή είναι οπτικά ελκυστική και αρκετά ξεχωριστή για τη δημιουργία της εικόνας της μάρκας. Η παλέτα χρωμάτων, μαύρο και χρυσό, μιμείται την ατμόσφαιρα της σκοτεινής θάλασσας, έδωσε επίσης στη μάρκα μια μυστηριώδη, πολυτελή πινελιά.

Όνομα έργου : Mangata Patisserie, Όνομα σχεδιαστών : M — N Associates, Όνομα πελάτη : M — N Associates.

Mangata Patisserie Η Οπτική Ταυτότητα Του Αρτοποιείου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.