Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Πακέτο Φροντίδας Δέρματος

Bionyalux

Το Πακέτο Φροντίδας Δέρματος Η ιδέα της αποκατάστασης του δέρματος σε νέα προϊόντα περιποίησης δέρματος συμπίπτει με το μηδενικό φορτίο της ανακύκλωσης βαγάσσης, της προστασίας του περιβάλλοντος και της οικολογικής αντίληψης. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος της περιορισμένης διάρκειας ζωής των 60 ημερών της διαδικασίας θεραπείας βελτίωσης του δέρματος των 30 ημερών, 30 και 60 επιλέγονται ως σύμβολο οπτικής αναγνώρισης του προϊόντος και τα τρία στάδια χρήσης, 1,2, 3 ενσωματώνονται στο όραμα.

Όνομα έργου : Bionyalux, Όνομα σχεδιαστών : 33 and Branding, Όνομα πελάτη : BIONYALUX.

Bionyalux Το Πακέτο Φροντίδας Δέρματος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.