Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα

Stocker

Καρέκλα Το Stocker είναι μια σύντηξη μεταξύ ενός σκαμνιού και μιας καρέκλας. Τα ελαφρά στοιβαζόμενα ξύλινα καθίσματα είναι κατάλληλα για ιδιωτικές και ημι-επίσημες εγκαταστάσεις. Η εκφραστική του μορφή υπογραμμίζει την ομορφιά της τοπικής ξυλείας. Ο περίπλοκος δομικός σχεδιασμός και η κατασκευή του επιτρέπει με πάχος υλικού 8 mm 100% μασίφ ξύλο να δημιουργήσει ένα στιβαρό αλλά ελαφρύ είδος βάρους μόνο 2300 γραμμαρίων. Η συμπαγής κατασκευή του Stocker επιτρέπει αποθήκευση χώρου. Στοιβάζονται μεταξύ τους, μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί και λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού του, το Stocker μπορεί να ωθηθεί εντελώς κάτω από ένα τραπέζι.

Όνομα έργου : Stocker, Όνομα σχεδιαστών : Matthias Scherzinger, Όνομα πελάτη : FREUDWERK.

Stocker Καρέκλα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.