Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκαμνί Κουζίνας

Coupe

Σκαμνί Κουζίνας Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει κάποιον να διατηρεί ουδέτερη στάση καθιστή. Παρατηρώντας την καθημερινή συμπεριφορά των ανθρώπων, η ομάδα σχεδιασμού βρήκε την ανάγκη για άτομα να κάθονται στα σκαμπό για μικρότερο χρονικό διάστημα, όπως να κάθονται στην κουζίνα για ένα γρήγορο διάλειμμα, κάτι που ενέπνευσε την ομάδα να δημιουργήσει αυτό το σκαμνί ειδικά για να φιλοξενήσει τέτοια συμπεριφορά. Αυτό το σκαμπό έχει σχεδιαστεί με ελάχιστα εξαρτήματα και κατασκευές, καθιστώντας το σκαμνί προσιτό και οικονομικό τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές λαμβάνοντας υπόψη την παραγωγικότητα των κατασκευών.

Το Infographic Με Κινούμενο Gif

All In One Experience Consumption

Το Infographic Με Κινούμενο Gif Το έργο All In One Experience Consumption είναι ένα Big Data Infographic που δείχνει πληροφορίες όπως ο σκοπός, ο τύπος και η κατανάλωση των επισκεπτών σε πολύπλοκα εμπορικά κέντρα. Τα κύρια περιεχόμενα αποτελούνται από τρία αντιπροσωπευτικά Insights που προέρχονται από την ανάλυση των Big Data, και τακτοποιούνται από πάνω προς τα κάτω σύμφωνα με τη σειρά σπουδαιότητας. Τα γραφικά γίνονται χρησιμοποιώντας ισομετρικές τεχνικές και ομαδοποιούνται σε χρησιμοποιώντας το αντιπροσωπευτικό χρώμα κάθε θέματος.

Η Αφίσα Της Ταινίας

Mosaic Portrait

Η Αφίσα Της Ταινίας Η ταινία τέχνης "Mosaic Portrait" κυκλοφόρησε ως πρωτότυπη αφίσα. Αφηγείται κυρίως την ιστορία ενός κοριτσιού που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση. Το λευκό έχει συνήθως τη μεταφορά του θανάτου και το σύμβολο της αγνότητας. Αυτή η αφίσα επιλέγει να κρύψει το μήνυμα του "θανάτου" πίσω από μια ήσυχη και απαλή κατάσταση ενός κοριτσιού, ώστε να τονίσει το ισχυρότερο συναίσθημα πίσω από τη σιωπή. Ταυτόχρονα, ο σχεδιαστής ενσωμάτωσε καλλιτεχνικά στοιχεία και ενδεικτικά σύμβολα στην εικόνα, προκαλώντας πιο εκτεταμένη σκέψη και εξερεύνηση των έργων του κινηματογράφου.

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου

Brooklyn Laundreel

Η Εσωτερική Ζώνη Πλυντηρίου Αυτή είναι ζώνη πλυντηρίου για εσωτερική χρήση. Συμπαγές σώμα που είναι μικρότερο από το ιαπωνικό χαρτόδετο χαρτί μοιάζει με μεζούρα, λείο φινίρισμα χωρίς βίδα στην επιφάνεια. Ο ιμάντας μήκους 4 μέτρων έχει συνολικά 29 τρύπες, κάθε τρύπα μπορεί να κρατήσει και να κρατήσει την κρεμάστρα παλτών χωρίς μανταλάκια, λειτουργεί για γρήγορο στεγνό. Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από αντιβακτηριακή και αντι-μούχλα πολυουρεθάνη, ασφαλές, καθαρό και ισχυρό υλικό. Το μέγιστο φορτίο είναι 15 kg. 2 τεμάχια γάντζου και περιστροφικού σώματος επιτρέπουν πολλαπλή χρήση. Μικρό και απλό, αλλά αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε ρούχα σε εσωτερικούς χώρους. Η εύκολη λειτουργία και η έξυπνη εγκατάσταση ταιριάζουν σε κάθε τύπο δωματίου.

Νοσοκομείο

Warm Transparency

Νοσοκομείο Συμβατικά, ένα νοσοκομείο τείνει να είναι ένας χώρος που έχει φτωχό φυσικό χρώμα ή υλικό λόγω του υλικού τεχνητής δομής για τη βελτίωση της λειτουργικής και της αποτελεσματικότητας. Ως εκ τούτου, οι ασθενείς αισθάνονται ότι διαχωρίζονται από την καθημερινή τους ζωή. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ένα άνετο περιβάλλον όπου οι ασθενείς μπορούν να περάσουν και να απαλλαγούν από το άγχος, πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι αρχιτέκτονες TSC παρέχουν έναν ανοιχτό, άνετο χώρο, ορίζοντας έναν ανοιχτό χώρο οροφής σε σχήμα L και τις μεγάλες μαρκίζες χρησιμοποιώντας άφθονο ξύλινο υλικό. Η θερμή διαφάνεια αυτής της αρχιτεκτονικής συνδέει ανθρώπους και ιατρικές υπηρεσίες.

Σκουλαρίκια

Van Gogh

Σκουλαρίκια Σκουλαρίκια εμπνευσμένα από την Αμυγδαλιά στο Blossom ζωγραφισμένο από τον Van Gogh. Η λεπτότητα των κλαδιών αναπαράγεται από λεπτές αλυσίδες τύπου Cartier που, όπως τα κλαδιά, ταλαντεύονται με τον άνεμο. Οι διάφορες αποχρώσεις των διαφόρων πολύτιμων λίθων, από σχεδόν λευκό έως πιο έντονο ροζ, αντιπροσωπεύουν τις αποχρώσεις των λουλουδιών. Το σύμπλεγμα των ανθισμένων λουλουδιών αναπαριστάται με διαφορετικές κοπές. Φτιαγμένο με χρυσό 18 καράτια, ροζ διαμάντια, μοργανίτες, ροζ ζαφείρια και ροζ τουρμαλίνες. Γυαλισμένο και υφή φινίρισμα. Εξαιρετικά ελαφρύ και με τέλεια εφαρμογή. Αυτή είναι η άφιξη της άνοιξης με τη μορφή κοσμημάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.