Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ρυθμιζόμενη Επιτραπέζια Λάμπα

Poise

Η Ρυθμιζόμενη Επιτραπέζια Λάμπα Η ακροβατική εμφάνιση του Poise, μια επιτραπέζια λάμπα σχεδιασμένη από τον Robert Dabi του Unform. Το στούντιο αλλάζει μεταξύ στατικής και δυναμικής και μιας μεγάλης ή μικρής στάσης. Ανάλογα με την αναλογία μεταξύ του φωτισμένου δακτυλίου του και του βραχίονα που τον κρατά, εμφανίζεται μια τεμνόμενη ή εφαπτομένη γραμμή στον κύκλο. Όταν τοποθετείται σε ψηλότερο ράφι, ο δακτύλιος μπορεί να προεξέχει από το ράφι. ή γέρνοντας το δαχτυλίδι, θα μπορούσε να αγγίξει έναν περιβάλλοντα τοίχο. Ο σκοπός αυτής της προσαρμοστικότητας είναι να εμπλακεί δημιουργικά ο ιδιοκτήτης και να παίζει με την πηγή φωτός ανάλογα με άλλα αντικείμενα που το περιβάλλουν.

Η Αφίσα Της Έκθεσης

Optics and Chromatics

Η Αφίσα Της Έκθεσης Ο τίτλος Optics and Chromatic αναφέρεται στη συζήτηση μεταξύ Goethe και Newton σχετικά με τη φύση των χρωμάτων. Αυτή η συζήτηση αντιπροσωπεύεται από τη σύγκρουση των δύο συνθέσεων με γράμματα: η μία υπολογίζεται, γεωμετρική, με έντονα περιγράμματα, η άλλη βασίζεται στο ιμπρεσιονιστικό παιχνίδι πολύχρωμων σκιών. Το 2014 αυτός ο σχεδιασμός χρησίμευσε ως εξώφυλλο για το Pantone Plus Series Artist Covers.

Δαχτυλίδι

Gabo

Δαχτυλίδι Ο δακτύλιος Gabo σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξαναβλέπουν την παιχνιδιάρικη πλευρά της ζωής, η οποία συνήθως χάνεται όταν φτάνει η ενηλικίωση. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από τις αναμνήσεις της παρατήρησης του γιου της να παίζει με τον πολύχρωμο μαγικό κύβο του. Ο χρήστης μπορεί να παίξει με το δαχτυλίδι περιστρέφοντας τις δύο ανεξάρτητες μονάδες. Με αυτόν τον τρόπο, τα σετ χρωμάτων πολύτιμων λίθων ή η θέση των ενοτήτων μπορούν να ταιριάζουν ή να ταιριάζουν. Εκτός από την παιχνιδιάρικη πτυχή, ο χρήστης έχει την επιλογή να φοράει διαφορετικό δαχτυλίδι καθημερινά.

Η Ψυχαγωγία

Free Estonian

Η Ψυχαγωγία Σε αυτό το μοναδικό έργο τέχνης, η Olga Raag χρησιμοποίησε εσθονικές εφημερίδες από το έτος που το αυτοκίνητο είχε αρχικά κατασκευαστεί το 1973. Οι κίτρινες εφημερίδες της Εθνικής Βιβλιοθήκης φωτογραφήθηκαν, καθαρίστηκαν, προσαρμόστηκαν και επεξεργάστηκαν για να χρησιμοποιηθούν στο έργο. Το τελικό αποτέλεσμα εκτυπώθηκε σε ειδικό υλικό που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα, το οποίο διαρκεί 12 χρόνια και χρειάστηκε 24 ώρες για να εφαρμοστεί. Το Free Estonian είναι ένα αυτοκίνητο που τραβάει την προσοχή και περιβάλλει ανθρώπους με θετική ενέργεια και νοσταλγικά, παιδικά συναισθήματα. Καλεί την περιέργεια και την αφοσίωση από όλους.

Το Ιππικό Συγκρότημα

Emerald

Το Ιππικό Συγκρότημα Ολιστική αρχιτεκτονική και χωρική έργα εικόνα ενώνει και τα έξι κτίρια αποκαλύπτει τη λειτουργική ταυτότητα του καθενός. Εκτεταμένες προσόψεις αρένων και στάβλων που κατευθύνονται σε διοικητικό σύνθετο πυρήνα. Εξάπλευρο κτίριο ως κρυστάλλινο πλέγμα στηρίζεται σε ξύλινο σκελετό όπως στο κολιέ. Τρίγωνα τοίχου διακοσμημένα με σκέδαση γυαλιού ως σμαραγδένιες λεπτομέρειες. Η κυρτή λευκή κατασκευή υπογραμμίζει την κύρια είσοδο. Το πλέγμα προσόψεων είναι επίσης μέρος του εσωτερικού χώρου, όπου το περιβάλλον γίνεται αντιληπτό μέσω διαφανούς ιστού. Οι εσωτερικοί χώροι συνεχίζουν το θέμα των ξύλινων κατασκευών, χρησιμοποιώντας κλίμακα στοιχείων σε πιο αναλογική ανθρώπινη κλίμακα.

Η Ορχήστρα Ηχείων

Sestetto

Η Ορχήστρα Ηχείων Ένα ορχηστρικό σύνολο ηχείων που παίζουν μαζί σαν πραγματικούς μουσικούς. Το Sestetto είναι ένα πολυκαναλικό σύστημα ήχου για αναπαραγωγή μεμονωμένων κομματιών οργάνων σε ξεχωριστά ηχεία διαφορετικών τεχνολογιών και υλικών αφιερωμένων στη συγκεκριμένη θήκη ήχου, μεταξύ καθαρού σκυροδέματος, ηχητικών ξύλινων ηχοσανίδων και κεραμικών κέρατων. Η ανάμειξη κομματιών και ανταλλακτικών επανέρχεται στο φυσικό μέρος της ακρόασης, όπως σε μια πραγματική συναυλία. Το Sestetto είναι η ορχήστρα δωματίου της ηχογραφημένης μουσικής. Το Sestetto παράγεται άμεσα από τους σχεδιαστές του Stefano Ivan Scarascia και Francesco Shyam Zonca.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.