Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συρτάρι, Καρέκλα & Γραφείο

Ludovico Office

Συρτάρι, Καρέκλα & Γραφείο Όπως και με τα κύρια έπιπλα του Ludovico, αυτή η έκδοση του γραφείου obvioulsy έχει την ίδια αρχή που είναι να κρύβεται μια πλήρης καρέκλα σε ένα συρτάρι, χωρίς να γίνεται αντιληπτή η καρέκλα και να θεωρείται μέρος των κύριων επίπλων. Οι περισσότεροι θα πιστεύουν ότι οι καρέκλες είναι μερικά ακόμη συρτάρια. Μόνο όταν τραβήξουμε πίσω βλέπουμε μια καρέκλα κυριολεκτικά να βγαίνει από έναν τόσο γεμάτο χώρο γεμάτο με συρτάρια. Η έμπνευση σε μεγάλο βαθμό προήλθε από μια επίσκεψη στην κάστα του Πιταμιγλίου και όλα τα συμβολικά, κρυμμένα μηνύματα, καθώς και κρυφές και απροσδόκητες πόρτες ή πλήρεις αίθουσες.

Η Συλλογή Ρολογιού

TTMM (after time)

Η Συλλογή Ρολογιού Το ttmm παρουσιάζει συλλογή εφαρμογών ρολογιού, σχεδιασμένο για έξυπνα ρολόγια με ασπρόμαυρες οθόνες 144 × 168 pixel, όπως Pebble και Kreyos. Εδώ θα βρείτε 15 μοντέλα απλών, κομψών και αισθητικών εφαρμογών ρολογιού. Επειδή είναι κατασκευασμένα από καθαρή ενέργεια, μοιάζουν περισσότερο με φαντάσματα παρά με πραγματικά πράγματα. Αυτά τα ρολόγια είναι τα πιο οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον που υπήρξαν ποτέ.

Περιοδικό

Going/Coming

Περιοδικό Με βάση την ιδέα των αναχωρήσεων και των αφίξεων, αυτό το περιοδικό πίνακα χωρίζεται σε δύο μέρη: Going / Coming. Το Going αφορά ευρωπαϊκές πόλεις, ταξιδιωτικές εμπειρίες και συμβουλές για να πάει στο εξωτερικό. Περιλαμβάνει διαβατήριο διασημοτήτων σε κάθε έκδοση. Το διαβατήριο της «Δημοκρατίας των Ταξιδιωτών» έχει προσωπικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο και τη συνέντευξή του. Το ερχόμενο αφορά την ιδέα ότι το καλύτερο από ένα ταξίδι επιστρέφει στο σπίτι. Μιλά για διακόσμηση σπιτιού, μαγείρεμα, δραστηριότητες που σχετίζονται με την οικογένειά μας και άρθρα για να απολαύσουμε καλύτερα το σπίτι μας.

Ημερολόγιο

calendar 2013 “ZOO”

Ημερολόγιο Το ZOO είναι ένα κιτ χάρτινων ειδών για τη δημιουργία έξι ζώων, το καθένα που χρησιμεύει ως ημερολόγιο δύο μηνών. Καλή διασκέδαση με το «μικρό ζωολογικό κήπο» σας! Life with Design: Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας την έννοια του «Life with Design».

Έπιπλα Που Μεταμορφώνει

Ludovico

Έπιπλα Που Μεταμορφώνει Ο τρόπος εξοικονόμησης χώρου είναι αρκετά πρωτότυπος, έχοντας δύο καρέκλες εντελώς κρυμμένες μέσα στο συρτάρι. Όταν τοποθετείτε μέσα στα κύρια έπιπλα, δεν συνειδητοποιείτε ότι αυτό που φαίνεται να είναι συρτάρια είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστές καρέκλες. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα τραπέζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο όταν βγείτε από την κύρια δομή. Η κύρια δομή αποτελείται από τέσσερα συρτάρια και ένα διαμέρισμα ακριβώς πάνω από το επάνω συρτάρι στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιείται για αυτά τα έπιπλα, το beign eucaliptus fingerjoint, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, απίστευτα ανθεκτικό, σκληρό και έχει πολύ έντονη οπτική γοητεία.