Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παιχνίδι

Rocking Zebra

Παιχνίδι Τα παιδιά λατρεύουν αυτό το κουνιστό παιχνίδι, ενώ η σύγχρονη εμφάνιση, τα funky γραφικά και το φυσικό ξύλο, είναι πραγματικά εντυπωσιακά στο σύγχρονο σπίτι. Η σχεδιαστική πρόκληση περιλάμβανε τη διατήρηση του ουσιαστικού χαρακτήρα ενός κλασικού παιχνιδιού κειμηλίων, ενώ χρησιμοποιούσε προηγμένες τεχνικές και ένα αρθρωτό σύστημα κατασκευής που επιτρέπει μελλοντικούς πρόσθετους τύπους ζώων με ελάχιστες αλλαγές εξαρτημάτων. Το συσκευασμένο προϊόν έπρεπε επίσης να είναι συμπαγές και κάτω από 10 κιλά για απευθείας κανάλια πωλήσεων στο Διαδίκτυο. Η χρήση προσαρμοσμένου φύλλου εκτύπωσης είναι μια πραγματική πρώτη, με αποτέλεσμα την τέλεια απόδοση χρώματος / μοτίβου σε μια εντελώς ανθεκτική στις γρατσουνιές επιφάνεια

Έπιπλα Οικιακού Γραφείου

Marken Desk

Έπιπλα Οικιακού Γραφείου Η οπτικά ελαφριά αίσθηση αυτού του κομψού αλλά ισχυρού γραφείου μας οδηγεί πίσω στη σκανδιναβική σχολή σχεδιασμού. Το άβολο σχήμα των ποδιών, ο τρόπος με τον οποίο κλίνουν προς τα εμπρός σχεδόν σαν μια κυρίαρχη χειρονομία χαιρετισμού, μας θυμίζει τη σιλουέτα ενός ευγενή άνδρα με το καπέλο του να χαιρετά μια κυρία. Το γραφείο μας καλωσορίζει για να το χρησιμοποιήσουμε. Το σχήμα των συρταριών, όπως τα ξεχωριστά άκρα του γραφείου, με την αίσθηση της ανάρτησης και μια προσωποποιημένη εμφάνιση μπροστά, σαρώνει το δωμάτιο σαν προσεκτικά μάτια.

Καρέκλα Μπαρ

Barcycling Chair

Καρέκλα Μπαρ Το Barcycling είναι μια καρέκλα μπαρ που έχει σχεδιαστεί για αθλητικούς χώρους. Προσοχή με την εικόνα του δυναμισμού στην καρέκλα του μπαρ, χάρη στη σέλα ποδηλάτου και το πεντάλ ποδηλάτου. Δημιουργία του σκελετού της πολυουρεθάνης του καθίσματος και της κορυφής του καθίσματος που καλύπτεται με δέρμα ραψίματος χεριών . Ενώ η απαλότητα της πολυουρεθάνης, το φυσικό δέρμα και η ποιότητα ραψίματος χεριών συμβολίζουν την ανθεκτικότητα. Σε αντίθεση με την καρέκλα ράβδου standart που δεν μπορεί να αλλάξει η θέση του υποπόδιο, η ποδηλασία επιτρέπει τα μεταβλητά καθίσματα να διατηρούν τα πετάλια σε διάφορες τοποθεσίες. Έτσι επιτρέπει αυτό περισσότερο και άνετο συνεδρίαση.

Ημερολόγιο

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Ημερολόγιο Ένα μοναδικό και παιχνιδιάρικο διαφημιστικό ημερολόγιο που αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε για τον ιστότοπο της πύλης. Αυτή η έκδοση 2013 είναι ένα ημερολόγιο και διοργανωτής προγραμματισμένων σε ένα με χώρο για γραφή σε ετήσια προγράμματα και καθημερινά προγράμματα. Το χοντρό χαρτί ποιότητας για ημερολόγιο και το χαρτί χαμηλού κόστους που είναι σωστό για σημειώσεις σημειώσεων για τον οργανωτή προγράμματος επιλέχθηκαν προσεκτικά και η αντίθεση που δημιουργήθηκε ταιριάζει ως μέρος του σχεδιασμού του ημερολογίου. Το πρόσθετο χαρακτηριστικό ενός συμπληρωματικού προγράμματος διοργανωτής το καθιστά τέλειο ως φιλικό προς το χρήστη ημερολόγιο γραφείου.

Καρέκλα Τραπεζαρίας

'A' Back Windsor

Καρέκλα Τραπεζαρίας Το μασίφ ξύλο, τα παραδοσιακά κουφώματα και τα σύγχρονα μηχανήματα ανανεώνουν την ωραία καρέκλα Windsor. Τα μπροστινά πόδια περνούν από το κάθισμα για να γίνουν ο βασιλιάς και τα πίσω πόδια φτάνουν στην κορυφή. Με τριγωνισμό, αυτός ο ισχυρός σχεδιασμός επαναπροσδιορίζει τις δυνάμεις συμπίεσης και έντασης στο μέγιστο οπτικό και φυσικό αποτέλεσμα. Η βαφή γάλακτος ή το διαυγές λάδι διατηρούν τη βιώσιμη παράδοση των Windsor Chairs.

Μετατρέψιμες Καρέκλες Καφέ Και Ξαπλώστρες

Twins

Μετατρέψιμες Καρέκλες Καφέ Και Ξαπλώστρες Η ιδέα του τραπεζιού καφέ του Twins είναι απλή. Ένα κοίλο τραπεζάκι σαλονιού αποθηκεύει δύο πλήρη ξύλινα καθίσματα μέσα. Η δεξιά και η αριστερή επιφάνεια του τραπεζιού, είναι στην πραγματικότητα καπάκια που μπορούν να τραβηχτούν από το κύριο σώμα του τραπεζιού για να επιτρέψουν την εξαγωγή των καθισμάτων. Τα καθίσματα έχουν αναδιπλούμενα πόδια που πρέπει να περιστραφούν έτσι ώστε η καρέκλα να είναι στη σωστή θέση. Μόλις η καρέκλα ή και οι δύο καρέκλες είναι έξω, τα καπάκια επιστρέφουν στο τραπέζι. Όταν οι καρέκλες είναι έξω, το τραπέζι λειτουργεί επίσης ως ένα τεράστιο διαμέρισμα αποθήκευσης.