Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακό Χώρο

From The Future

Εκθεσιακό Χώρο Εκθεσιακός χώρος: Στον εκθεσιακό χώρο, εκτίθενται αθλητικά παπούτσια και αθλητικός εξοπλισμός, που κατασκευάστηκαν με τεχνολογία έγχυσης. Το μέρος, μοιάζει κατασκευασμένο με συμπίεση μούχλας έγχυσης. Στη μέθοδο κατασκευής του τόπου, κομμάτια επίπλων σαν να ήταν μαζί με κατασκευασμένα σε καλούπι έγχυσης για να δημιουργήσουν το σύνολο. Χονδροειδές ράψιμο που στην οροφή, μαλακώνουν όλη την τεχνολογική ορατότητα.

Όνομα έργου : From The Future, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Εκθεσιακό Χώρο

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.