Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πολυθρόνα

The Monroe Chair

Πολυθρόνα Εντυπωσιακή κομψότητα, απλότητα στην ιδέα, άνετη, σχεδιασμένη με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Το Monroe Chair είναι μια προσπάθεια να απλοποιηθεί δραστικά η διαδικασία κατασκευής που εμπλέκεται στην κατασκευή πολυθρόνας. Εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα των τεχνολογιών CNC να κόβουν επανειλημμένα ένα επίπεδο στοιχείο από το MDF, τα στοιχεία αυτά στη συνέχεια περιστρέφονται γύρω από έναν κεντρικό άξονα για να σχηματίσουν μια περίπλοκη καμπύλη πολυθρόνα. Το πίσω πόδι μεταμορφώνεται σταδιακά στην πλάτη και το υποβραχιόνιο στο μπροστινό πόδι, δημιουργώντας μια ξεχωριστή αισθητική που ορίζεται εξ ολοκλήρου από την απλότητα της διαδικασίας κατασκευής.

Όνομα έργου : The Monroe Chair, Όνομα σχεδιαστών : Alexander White, Όνομα πελάτη : .

The Monroe Chair Πολυθρόνα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.