Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα Τραπεζαρίας

'A' Back Windsor

Καρέκλα Τραπεζαρίας Το μασίφ ξύλο, τα παραδοσιακά κουφώματα και τα σύγχρονα μηχανήματα ανανεώνουν την ωραία καρέκλα Windsor. Τα μπροστινά πόδια περνούν από το κάθισμα για να γίνουν ο βασιλιάς και τα πίσω πόδια φτάνουν στην κορυφή. Με τριγωνισμό, αυτός ο ισχυρός σχεδιασμός επαναπροσδιορίζει τις δυνάμεις συμπίεσης και έντασης στο μέγιστο οπτικό και φυσικό αποτέλεσμα. Η βαφή γάλακτος ή το διαυγές λάδι διατηρούν τη βιώσιμη παράδοση των Windsor Chairs.

Μετατρέψιμες Καρέκλες Καφέ Και Ξαπλώστρες

Twins

Μετατρέψιμες Καρέκλες Καφέ Και Ξαπλώστρες Η ιδέα του τραπεζιού καφέ του Twins είναι απλή. Ένα κοίλο τραπεζάκι σαλονιού αποθηκεύει δύο πλήρη ξύλινα καθίσματα μέσα. Η δεξιά και η αριστερή επιφάνεια του τραπεζιού, είναι στην πραγματικότητα καπάκια που μπορούν να τραβηχτούν από το κύριο σώμα του τραπεζιού για να επιτρέψουν την εξαγωγή των καθισμάτων. Τα καθίσματα έχουν αναδιπλούμενα πόδια που πρέπει να περιστραφούν έτσι ώστε η καρέκλα να είναι στη σωστή θέση. Μόλις η καρέκλα ή και οι δύο καρέκλες είναι έξω, τα καπάκια επιστρέφουν στο τραπέζι. Όταν οι καρέκλες είναι έξω, το τραπέζι λειτουργεί επίσης ως ένα τεράστιο διαμέρισμα αποθήκευσης.

Ημερολόγιο

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Ημερολόγιο Με καλειδοσκόπιο, αυτό είναι ένα ημερολόγιο με επικαλυπτόμενα γραφικά αποκοπής που σχεδιάζονται με πολύχρωμα μοτίβα. Ο σχεδιασμός του με χρωματικά μοτίβα που μπορούν να τροποποιηθούν και να εξατομικευτούν αλλάζοντας απλώς τη σειρά των φύλλων απεικονίζει τις δημιουργικές ευαισθησίες του NTT COMWARE. Παρέχεται άφθονος χώρος γραφής και οι γραμμές που λαμβάνουν υπόψη λαμβάνουν υπόψη τη λειτουργικότητα που το καθιστά τέλειο ως ημερολόγιο χρονοδιαγράμματος που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου.

Καρέκλα Καθιστικού

Cat's Cradle

Καρέκλα Καθιστικού Ψηφία ή ίνες, ένα τρέχον δίλημμα διαδικασίας σχεδιασμού. Όλοι μας είμαστε αρχάριοι, αλλά μερικοί από εμάς πρέπει να εργαστούμε σε αυτό. Οι αρχάριοι σχεδιαστές παρατηρούν κάθε διαθέσιμη τεχνική και μαθαίνουν μερικές. Με το χρόνο (~ 10.000 ώρες) αποκτούμε εγκαταστάσεις (-ies) που αναβαθμίζουν / διαδίδουν / εξατομικεύουν / εξοικονομούν το παιχνίδι μας. Έτσι, με συναρπάζει η τρέχουσα γοητεία με τα μέσα που προτείνουν ότι το πιο βασικό δομικό στοιχείο του σχεδιασμού είναι το ψηφίο, εύκολα ελεγχόμενο. Το ψηφίο δεν είναι μια μονάδα που δημιουργεί ζωή, απλώς μια στρογγυλοποίηση προς έναν λιγότερο κοινό παρονομαστή μικρότερο από τις ίνες. Ο σχεδιασμός είναι τουλάχιστον θραύσματα, θραύσματα και ίνες.

Ο Καναπές-Κρεβάτι

Umea

Ο Καναπές-Κρεβάτι Το Umea είναι ένας πολύ σέξι, οπτικά ελαφρύς και κομψός καναπές-κρεβάτι για έως και τρία άτομα και δύο άτομα σε θέση ύπνου. Αν και το υλικό είναι το κλασσικό σύστημα κλικ, η πραγματική καινοτομία αυτού προέρχεται από τις σέξι γραμμές και τα περιγράμματα που το καθιστούν ένα αρκετά ελκυστικό έπιπλο.

Πολυθρόνα

YO

Πολυθρόνα Το YO ακολουθεί τις εργονομικές αρχές του άνετου καθίσματος και των καθαρών γεωμετρικών γραμμών που σχηματίζουν αφηρημένα τα γράμματα "YO". Δημιουργεί μια αντίθεση ανάμεσα σε μια τεράστια, «αρσενική» ξύλινη κατασκευή και ένα ελαφρύ, διαφανές «γυναικείο» σύνθετο ύφασμα του καθίσματος και της πλάτης, κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό. Η τάση του υφάσματος επιτυγχάνεται με την ύφανση ινών (το λεγόμενο «κορσέ»). Η πολυθρόνα συμπληρώνεται από ένα σκαμνί που γίνεται πλευρικό τραπέζι όταν περιστρέφεται κατά 90 °. Μια γκάμα επιλογών χρώματος επιτρέπει στους δύο να χωρούν εύκολα σε εσωτερικούς χώρους διαφόρων στυλ.