Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συσκευασία

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Συσκευασία Το νερό της KRYSTAL συνθέτει την ουσία της πολυτέλειας και της ευεξίας σε ένα μπουκάλι. Διαθέτοντας αλκαλική τιμή pH 8 έως 8,8 και μοναδική μεταλλική σύνθεση, το νερό KRYSTAL έρχεται σε ένα εμβληματικό τετράγωνο διάφανο μπουκάλι πρίσματος που μοιάζει με αφρώδη κρύσταλλο και δεν συμβιβάζει την ποιότητα και την καθαρότητα. Το λογότυπο της επωνυμίας KRYSTAL είναι εμφανές στο μπουκάλι, τονίζοντας μια πρόσθετη πινελιά της πολυτελούς εμπειρίας. Εκτός από την οπτική επίδραση της φιάλης, τα τετράγωνα σχήματα PET και οι γυάλινες φιάλες είναι ανακυκλώσιμα, βελτιστοποιώντας τον χώρο και τα υλικά συσκευασίας, μειώνοντας έτσι το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα.

Όνομα έργου : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Όνομα σχεδιαστών : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Όνομα πελάτη : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Συσκευασία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.