Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Το Risky shop σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την smallna, ένα στούντιο σχεδιασμού και μια vintage γκαλερί που ιδρύθηκε από τον Piotr Płoski. Το έργο έθεσε πολλές προκλήσεις, καθώς η μπουτίκ βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας, δεν διαθέτει βιτρίνα και έχει εμβαδόν μόλις 80 τ.μ. Εδώ ήρθε η ιδέα να διπλασιαστεί η περιοχή, αξιοποιώντας τόσο τον χώρο στην οροφή όσο και τον όροφο. Επιτυγχάνεται μια φιλόξενη, σπιτική ατμόσφαιρα, παρόλο που τα έπιπλα είναι κρεμαστά στην οροφή. Το επικίνδυνο κατάστημα έχει σχεδιαστεί κατά όλων των κανόνων (αψηφά ακόμη και τη βαρύτητα). Αντικατοπτρίζει πλήρως το πνεύμα της μάρκας.

Όνομα έργου : Risky Shop, Όνομα σχεδιαστών : smallna, Όνομα πελάτη : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.