Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βρύσες

Electra

Βρύσες Η Electra που δεν έχει ξεχωριστή λαβή προσελκύει όλους λόγω της κομψότητας και η έξυπνη εμφάνισή της είναι καθοριστική για να είναι μοναδική για τις κουζίνες. Ο αναμεικτήρας ψηφιακού νεροχύτη Pull down παρέχει στους χρήστες ελευθερία κινήσεων στις κουζίνες ενώ προσφέρουν τις επιλογές δύο διαφορετικών λειτουργιών ροής. Στην μπροστινή περιοχή του electra, ένα ηλεκτρονικό μαξιλάρι σάς δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, είτε όταν το σπρέι είναι τοποθετημένο στο στόμιο είτε στο χέρι σας με το μόνο άκρο του δακτύλου σας μπορείτε να ελέγξετε.

Όνομα έργου : Electra, Όνομα σχεδιαστών : E.C.A. Design Team, Όνομα πελάτη : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Βρύσες

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.