Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ανοιχτό Επιτραπέζιο Σκεύος

Osoro

Το Ανοιχτό Επιτραπέζιο Σκεύος Ο καινοτόμος χαρακτήρας της OSORO είναι να συνδυάσει την ποιότητα της υψηλής ποιότητας υαλοποιημένη πορσελάνη και το τυπικό γυαλιστερό δέρμα της με ελεφαντόδοντο με τη λειτουργία κατάλληλη για τη συντήρηση τροφίμων στο ψυγείο ή τον καταψύκτη και για μαγείρεμα με φούρνο ατμού ή φούρνο μικροκυμάτων. Το απλό, αρθρωτό σχήμα με τα διάφορα στοιχεία του μπορεί να στοιβάζεται για εξοικονόμηση χώρου, συνδυάζεται με ευελιξία και κλείνει με πολύχρωμη σιλικόνη O-Sealer ή O-Connector έτσι ώστε το φαγητό να παραμένει καλά σφραγισμένο σε αυτό. Το OSORO μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως, εξαλείφοντας την ανάγκη για την καθημερινή μας ζωή.

Όνομα έργου : Osoro, Όνομα σχεδιαστών : Narumi Corporation, Όνομα πελάτη : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Το Ανοιχτό Επιτραπέζιο Σκεύος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.