Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Mouvant Collection

Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι Η συλλογή Mouvant εμπνεύστηκε από ορισμένες πτυχές του φουτουρισμού, όπως οι ιδέες του δυναμισμού και της υλοποίησης του άυλου που παρουσίασε ο Ιταλός καλλιτέχνης Umberto Boccioni. Τα σκουλαρίκια και ο δακτύλιος της Mouvant Collection διαθέτουν πολλά χρυσά θραύσματα διαφόρων μεγεθών, συγκολλημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνει μια ψευδαίσθηση κίνησης και να δημιουργεί πολλά διαφορετικά σχήματα, ανάλογα με τη γωνία που απεικονίζεται.

Όνομα έργου : Mouvant Collection, Όνομα σχεδιαστών : Brazil & Murgel, Όνομα πελάτη : Brazil & Murgel.

Mouvant Collection Σκουλαρίκια Και Δαχτυλίδι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.