Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ετικέτα Κρασιού

5 Elemente

Η Ετικέτα Κρασιού Ο σχεδιασμός του «5 Elemente» είναι το αποτέλεσμα ενός έργου, όπου ο πελάτης εμπιστεύτηκε την εταιρεία σχεδιασμού με πλήρη ελευθερία έκφρασης. Το αποκορύφωμα αυτού του σχεδιασμού είναι ο ρωμαϊκός χαρακτήρας "V", που απεικονίζει την κύρια ιδέα του προϊόντος - πέντε είδη κρασιού που συνδέονται σε ένα μοναδικό μείγμα. Το ειδικό χαρτί που χρησιμοποιείται για την ετικέτα καθώς και η στρατηγική τοποθέτηση όλων των γραφικών στοιχείων προκαλούν τον δυνητικό καταναλωτή να πάρει το μπουκάλι και να το γυρίσει στα χέρια του, να το αγγίξει, πράγμα που σίγουρα κάνει μια βαθύτερη εντύπωση και καθιστά το σχέδιο πιο αξέχαστο.

Όνομα έργου : 5 Elemente, Όνομα σχεδιαστών : Valerii Sumilov, Όνομα πελάτη : Etiketka design agency.

5 Elemente Η Ετικέτα Κρασιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.