Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τεχνητή Τοπογραφία

Artificial Topography

Η Τεχνητή Τοπογραφία Big Furniture Like a Cave Αυτό είναι το βραβευμένο έργο που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο Τέχνης στον Διεθνή Διαγωνισμό Εμπορευματοκιβωτίων. Η ιδέα μου είναι να αδειάσω τον όγκο μέσα σε ένα δοχείο για να χτίσω άμορφο χώρο σαν μια σπηλιά. Είναι κατασκευασμένο μόνο από πλαστικό υλικό. Περίπου 1000 φύλλα από μαλακό πλαστικό υλικό πάχους 10 mm κόπηκαν σε μορφή γραμμής περιγράμματος και ελασματοποιήθηκαν σαν στρώμα. Αυτό δεν είναι μόνο τέχνη αλλά και μεγάλα έπιπλα. Επειδή όλα τα τμήματα είναι μαλακά σαν καναπές, και το άτομο που μπαίνει σε αυτόν τον χώρο μπορεί να χαλαρώσει βρίσκοντας το κατάλληλο μέρος για τη μορφή του σώματός του.

Όνομα έργου : Artificial Topography, Όνομα σχεδιαστών : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Όνομα πελάτη : .

Artificial Topography Η Τεχνητή Τοπογραφία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.