Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Τεχνητή Τοπογραφία

Artificial Topography

Η Τεχνητή Τοπογραφία Big Furniture Like a Cave Αυτό είναι το βραβευμένο έργο που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο Τέχνης στον Διεθνή Διαγωνισμό Εμπορευματοκιβωτίων. Η ιδέα μου είναι να αδειάσω τον όγκο μέσα σε ένα δοχείο για να χτίσω άμορφο χώρο σαν μια σπηλιά. Είναι κατασκευασμένο μόνο από πλαστικό υλικό. Περίπου 1000 φύλλα από μαλακό πλαστικό υλικό πάχους 10 mm κόπηκαν σε μορφή γραμμής περιγράμματος και ελασματοποιήθηκαν σαν στρώμα. Αυτό δεν είναι μόνο τέχνη αλλά και μεγάλα έπιπλα. Επειδή όλα τα τμήματα είναι μαλακά σαν καναπές, και το άτομο που μπαίνει σε αυτόν τον χώρο μπορεί να χαλαρώσει βρίσκοντας το κατάλληλο μέρος για τη μορφή του σώματός του.

Όνομα έργου : Artificial Topography, Όνομα σχεδιαστών : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Όνομα πελάτη : .

Artificial Topography Η Τεχνητή Τοπογραφία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.