Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Πολυτελή Παπούτσια

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Τα Πολυτελή Παπούτσια Η σειρά "κοσμήματα σανδαλιών / σχήματος" της Gianluca Tamburini, που ονομάζεται Conspiracy, ιδρύθηκε το 2010. Τα παπούτσια συνωμοσίας συνδυάζουν αβίαστα την τεχνολογία και την αισθητική. Τα τακούνια και οι σόλες κατασκευάζονται από υλικά όπως ελαφρύ αλουμίνιο και τιτάνιο, τα οποία είναι χυτά σε γλυπτικές μορφές. Στη συνέχεια, η σιλουέτα των παπουτσιών επισημαίνεται με ημι / πολύτιμους λίθους και άλλα πλούσια διακοσμητικά στοιχεία. Υψηλής τεχνολογίας και αιχμής υλικά σχηματίζουν ένα μοντέρνο γλυπτό, που έχει σχήμα σανδαλιού, αλλά όπου η αφή και η εμπειρία των ειδικευμένων Ιταλών τεχνιτών είναι ακόμα ορατές.

Όνομα έργου : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Όνομα σχεδιαστών : Gianluca Tamburini, Όνομα πελάτη : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Τα Πολυτελή Παπούτσια

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.