Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σετ Μπάνιου

LOTUS

Σετ Μπάνιου Ο προβληματισμός στα μπάνια των λουλουδιών Lotus… Το λουτρό Lotus υλοποιήθηκε εμπνευσμένο από το σχήμα των φύλλων του λουλουδιού Lotus, ο Zhou Dunyi, ο οποίος διδάσκει τη φιλοσοφία του Κομφούκιου, είπε: «Μου αρέσει το λουλούδι Lotus αφού μεγαλώνει στη λάσπη και δεν λερώνεται ποτέ», ο λόγος του. Τα φύλλα λωτού είναι απωθητικά βρωμιάς όπως αναφέρεται εδώ. Η δομή των φύλλων του λουλουδιού Lotus έχει μιμηθεί στην παραγωγή της σειράς

Όνομα έργου : LOTUS, Όνομα σχεδιαστών : Bien Seramik Design Team, Όνομα πελάτη : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Σετ Μπάνιου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.