Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γυαλιά

Camaro | advanced collection

Γυαλιά Η «προηγμένη συλλογή | Το ξύλο «χαρακτηρίζεται από ογκώδη γυαλιά και ο σχεδιασμός τονίζεται από την έντονη τρισδιάστατη σύνθεση. Νέοι συνδυασμοί ξύλου και η καλύτερη λείανση με το χέρι σημαίνουν ότι κάθε προηγμένο πλαίσιο γυαλιού ROLF είναι ένα κομψό κομμάτι της χειροτεχνίας.

Όνομα έργου : Camaro | advanced collection, Όνομα σχεδιαστών : ROLF Spectacles, Όνομα πελάτη : ROLF Spectacles.

Camaro | advanced collection Γυαλιά

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.