Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βρύσες

Electra

Βρύσες Η Electra θεωρείται ως εκπρόσωπος ψηφιακής χρήσης στον τομέα οπλισμού συνδυάζει την τεχνολογία με το σχεδιασμό για να δώσει έμφαση στα σχέδια ψηφιακής εποχής. Οι βρύσες που δεν έχουν ξεχωριστή λαβή προσελκύουν όλους λόγω της κομψότητας και της έξυπνης εμφάνισης είναι αποφασιστικής σημασίας για να είναι μοναδική σε υγρή περιοχή. Τα κουμπιά οθόνης αφής της Electra προσφέρουν στους χρήστες περισσότερη εργονομική λύση. Το "Eco Mind" των βρυσών παρέχει στο χρήστη τη μέγιστη απόδοση στην εξοικονόμηση. Αυτή η δυνατότητα προσθέτει ιδιαίτερα αξία στις μελλοντικές γενιές

Ο Χώρος Γραφείου

C&C Design Creative Headquarters

Ο Χώρος Γραφείου Η δημιουργική έδρα του C&C Design βρίσκεται σε ένα μεταβιομηχανικό εργαστήριο. Το κτίριό του έχει μετατραπεί από ένα κόκκινο τούβλο εργοστάσιο στη δεκαετία του 1960. Λαμβάνοντας υπόψη την προστασία της τρέχουσας κατάστασης και την ιστορική μνήμη του κτιρίου, η ομάδα σχεδιασμού έχει προσπαθήσει το καλύτερο για να αποφύγει ζημιές στο αρχικό κτίριο στην εσωτερική διακόσμηση. Στην εσωτερική διακόσμηση χρησιμοποιούνται πολλά έλατα και μπαμπού. Το άνοιγμα και το κλείσιμο και η αλλαγή των χώρων έχουν σχεδιαστεί έξυπνα. Τα σχέδια φωτισμού για διαφορετικές περιοχές αντανακλούν διαφορετικές οπτικές ατμόσφαιρες.

Ο Πάγκος Του Δρόμου

Ola

Ο Πάγκος Του Δρόμου Αυτός ο πάγκος, σχεδιασμένος σύμφωνα με τις στρατηγικές οικολογικού σχεδιασμού, οδηγεί τα έπιπλα δρόμου σε νέο επίπεδο. Ομοίως στο σπίτι σε αστικό ή φυσικό περιβάλλον, οι ρευστές γραμμές δημιουργούν μια ποικιλία επιλογών καθισμάτων σε έναν πάγκο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλωμένο αλουμίνιο για τη βάση και χάλυβα για το κάθισμα, που επιλέγονται για τις ανακυκλώσιμες και ανθεκτικές ιδιότητές τους. Διαθέτει φωτεινό και ανθεκτικό φινίρισμα με επίστρωση σε σκόνη, ιδανικό για εξωτερική χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σχεδιάστηκε στην Πόλη του Μεξικού από τους Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman και Karime Tosca.

Βρύση

Amphora

Βρύση Το Amphora serie έχει σχεδιαστεί για να συνδέει το παρελθόν και το μέλλον και δίνει την ευκαιρία να ζήσετε τις βασικές και λειτουργικές μορφές των αρχαίων χρόνων. Δεν ήταν εύκολο όπως σήμερα να κάνουμε προσβάσιμο νερό πηγής ζωής μας εκείνες τις μέρες. Η ασυνήθιστη μορφή του Faucet προέρχεται από αιώνες πριν από σήμερα, αλλά η κασέτα εξοικονόμησης νερού φέρνει αύριο. Βρύση ρετρό σχεδιασμένη από βρύσες του δρόμου της αρχαίας εποχής και φέρνει αισθητική στα μπάνια σας.

Νιπτήρας

Serel Wave

Νιπτήρας Το νιπτήρα SEREL Wave παίρνει τη θέση του σε μοντέρνα μπάνια με τις ονομαστικές του γραμμές, λειτουργικές λύσεις και εντυπωσιακή ποιότητα. SEREL Νιπτήρας κυμάτων; ενώ αλλάζει την τρέχουσα αντίληψη του διπλού νιπτήρα με τη μοναδική του μορφή μπολ, περιλαμβάνει επίσης τη χρήση ενηλίκων και παιδιών μαζί με την αισθητική του μορφή. Εκτός από τη χρήση ως παιδική λεκάνη, παρέχει λειτουργία για το πλύσιμο και τον καθαρισμό παπουτσιών που χρησιμοποιείται στον πολιτισμό του Ισλάμ. Η γενική προσέγγιση στο σχεδιασμό του νιπτήρα είναι ο μοντερνισμός και η λειτουργικότητα. Αυτή η προσέγγιση επηρεάζει το σχεδιασμό τόσο σημαντικά.

Σετ Μπάνιου

LOTUS

Σετ Μπάνιου Ο προβληματισμός στα μπάνια των λουλουδιών Lotus… Το λουτρό Lotus υλοποιήθηκε εμπνευσμένο από το σχήμα των φύλλων του λουλουδιού Lotus, ο Zhou Dunyi, ο οποίος διδάσκει τη φιλοσοφία του Κομφούκιου, είπε: «Μου αρέσει το λουλούδι Lotus αφού μεγαλώνει στη λάσπη και δεν λερώνεται ποτέ», ο λόγος του. Τα φύλλα λωτού είναι απωθητικά βρωμιάς όπως αναφέρεται εδώ. Η δομή των φύλλων του λουλουδιού Lotus έχει μιμηθεί στην παραγωγή της σειράς