Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ανοιχτό Επιτραπέζιο Σκεύος

Osoro

Το Ανοιχτό Επιτραπέζιο Σκεύος Ο καινοτόμος χαρακτήρας της OSORO είναι να συνδυάσει την ποιότητα της υψηλής ποιότητας υαλοποιημένη πορσελάνη και το τυπικό γυαλιστερό δέρμα της με ελεφαντόδοντο με τη λειτουργία κατάλληλη για τη συντήρηση τροφίμων στο ψυγείο ή τον καταψύκτη και για μαγείρεμα με φούρνο ατμού ή φούρνο μικροκυμάτων. Το απλό, αρθρωτό σχήμα με τα διάφορα στοιχεία του μπορεί να στοιβάζεται για εξοικονόμηση χώρου, συνδυάζεται με ευελιξία και κλείνει με πολύχρωμη σιλικόνη O-Sealer ή O-Connector έτσι ώστε το φαγητό να παραμένει καλά σφραγισμένο σε αυτό. Το OSORO μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως, εξαλείφοντας την ανάγκη για την καθημερινή μας ζωή.

Περιορισμένη Σειρά Αποκλειστικών Κρασιών

Echinoctius

Περιορισμένη Σειρά Αποκλειστικών Κρασιών Αυτό το έργο είναι μοναδικό με πολλούς τρόπους. Ο σχεδιασμός έπρεπε να αντικατοπτρίζει τον μοναδικό χαρακτήρα του εν λόγω προϊόντος - αποκλειστικό κρασί συγγραφέα. Εκτός αυτού, υπήρχε η απαίτηση να κοινοποιηθεί το βαθύ νόημα στο όνομα του προϊόντος - υπερθετική, ηλιοστάσιο, αντίθεση μεταξύ νύχτας και ημέρας, ασπρόμαυρη, ανοιχτή και σκοτεινή. Ο σχεδιασμός είχε την πρόθεση να αντικατοπτρίζει το μυστικό που κρύβεται τη νύχτα: την ομορφιά του νυχτερινού ουρανού που μας εκπλήσσει τόσο πολύ και το μυστικιστικό αίνιγμα που κρύβεται στους αστερισμούς και στον Ζωδιακό.

Εκπαιδευτικό Και Εκπαιδευτικό Εργαλείο

Corporate Mandala

Εκπαιδευτικό Και Εκπαιδευτικό Εργαλείο Το εταιρικό mandala είναι ένα ολοκαίνουργιο εκπαιδευτικό και εκπαιδευτικό εργαλείο. Πρόκειται για μια καινοτόμο και μοναδική ενσωμάτωση της αρχής της αρχαίας mandala και της εταιρικής ταυτότητας που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ομαδική εργασία και τη συνολική απόδοση των επιχειρήσεων. Επιπλέον, είναι ένα νέο στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας. Η εταιρική mandala είναι μια ομαδική δραστηριότητα για ομάδα ή μεμονωμένη δραστηριότητα για τον διευθυντή. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για συγκεκριμένη εταιρεία και χρωματίζεται από ομάδα ή άτομο με ελεύθερο και διαισθητικό τρόπο όπου ο καθένας μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε χρώμα ή πεδίο.

Βρύσες

Electra

Βρύσες Η Electra που δεν έχει ξεχωριστή λαβή προσελκύει όλους λόγω της κομψότητας και η έξυπνη εμφάνισή της είναι καθοριστική για να είναι μοναδική για τις κουζίνες. Ο αναμεικτήρας ψηφιακού νεροχύτη Pull down παρέχει στους χρήστες ελευθερία κινήσεων στις κουζίνες ενώ προσφέρουν τις επιλογές δύο διαφορετικών λειτουργιών ροής. Στην μπροστινή περιοχή του electra, ένα ηλεκτρονικό μαξιλάρι σάς δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, είτε όταν το σπρέι είναι τοποθετημένο στο στόμιο είτε στο χέρι σας με το μόνο άκρο του δακτύλου σας μπορείτε να ελέγξετε.

Εκθεσιακός Χώρος

Ideaing

Εκθεσιακός Χώρος Αυτός είναι ο εκθεσιακός χώρος επιχειρήσεων στην Εβδομάδα Σχεδιασμού Guangzhou 2013 που σχεδιάστηκε από την C&C Design Co., Ltd. Ο σχεδιασμός διαθέτει καθαρά χώρο μικρότερο από 91 τετραγωνικά μέτρα, το οποίο προβάλλεται από την οθόνη αφής και τον εσωτερικό προβολέα. Ο κωδικός QR που εμφανίζεται στο light box είναι οι διαδικτυακοί σύνδεσμοι της επιχείρησης. Εν τω μεταξύ, οι σχεδιαστές ελπίζουν ότι η εμφάνιση ολόκληρου του κτιρίου μπορεί να κάνει τους ανθρώπους ένα αίσθημα γεμάτο ζωντάνια, και ως εκ τούτου αποδεικνύει τη δημιουργικότητα που διαθέτει η εταιρεία σχεδιασμού, δηλαδή «το πνεύμα της ανεξαρτησίας και την ιδέα της ελευθερίας» που υποστηρίζουν από αυτούς .

Το Υφασμάτινο Ύφασμα

Textile Braille

Το Υφασμάτινο Ύφασμα Βιομηχανική καθολική υφάσματα jacquard που θεωρείται μεταφραστής για τυφλούς. Αυτό το ύφασμα μπορεί να διαβαστεί από άτομα με καλή όραση και προορίζεται για να βοηθήσει τους τυφλούς που αρχίζουν να χάνουν την όραση ή έχουν προβλήματα όρασης. για να μάθετε το σύστημα μπράιγ με ένα φιλικό και κοινό υλικό: ύφασμα. Περιέχει το αλφάβητο, τους αριθμούς και τα σημεία στίξης. Δεν προστίθενται χρώματα. Είναι ένα προϊόν σε γκρι κλίμακα ως αρχή της αντίληψης του φωτός. Είναι ένα έργο με κοινωνικό νόημα και ξεπερνά τα εμπορικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.