Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σετ Μπάνιου

LOTUS

Σετ Μπάνιου Ο προβληματισμός στα μπάνια των λουλουδιών Lotus… Το λουτρό Lotus υλοποιήθηκε εμπνευσμένο από το σχήμα των φύλλων του λουλουδιού Lotus, ο Zhou Dunyi, ο οποίος διδάσκει τη φιλοσοφία του Κομφούκιου, είπε: «Μου αρέσει το λουλούδι Lotus αφού μεγαλώνει στη λάσπη και δεν λερώνεται ποτέ», ο λόγος του. Τα φύλλα λωτού είναι απωθητικά βρωμιάς όπως αναφέρεται εδώ. Η δομή των φύλλων του λουλουδιού Lotus έχει μιμηθεί στην παραγωγή της σειράς

Εσωτερικός Φωτισμός

Jordan Apotheke

Εσωτερικός Φωτισμός Υποστηρίζοντας την εκφραστική αρχιτεκτονική του εσωτερικού του φαρμακείου, τα λειτουργικά φωτιστικά δεν είναι διακριτικά στην εμφάνισή τους, εφιστώντας την προσοχή στο αποτέλεσμα του φωτός αντί του σχεδιασμού τους. Τα φωτιστικά σώματα για βασικό φωτισμό είτε είναι ενσωματωμένα σε κρεμαστά φωτιστικά που ανιχνεύουν το σχήμα των επίπλων είτε είναι τοποθετημένα στις πλευρές της αναρτημένης οροφής, διατηρώντας την όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένη από τους προβολείς. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να επικεντρωθούν στο κομμάτι του φωτός που οδηγεί στο φαρμακείο, αποτελούμενο από πλακάκια με οπίσθιο φωτισμό RGB-LED που ταιριάζουν με το χρώμα των ομοίως δυναμικά μετρητών με οπίσθιο φωτισμό

Είναι Μια Κρεμαστή Στοίβα Wc

SEREL Purity

Είναι Μια Κρεμαστή Στοίβα Wc Ενώ το μπολ τουαλέτας Purity μπαίνει στην κυριαρχία των μαλακών μεταβάσεων, αφήνει επίσης απλές και ελάχιστες αύρες στο περιβάλλον. Όχι μόνο επηρεάζει τον χρήστη του με την αισθητική του, αλλά επίσης συναντά την καθαριότητα και την αθωότητα και σέβεται τη φύση. Η γενική προσέγγιση του σχεδιασμού του σετ καλύμματος καθίσματος με εύκολη αποσυναρμολόγηση, μηχανισμός κλειδώματος σετ καθισμάτων τουαλέτας είναι κουμπιά ελέγχου λειτουργίας που θα εισαχθούν στο εσωτερικό μέρος του σετ καλύμματος. Τα κουμπιά που έρχονται σε επαφή με τον χρήστη τοποθετούνται στις περιοχές που είναι πιο δύσκολο να λερωθούν, οπότε αυτό παρέχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα όσον αφορά την υγιεινή.

Σετ Μπάνιου

FRACTURE

Σετ Μπάνιου Μοναδικό στιλ κεραμικών ειδών υγιεινής, αξιοσημείωτος σχεδιασμός γυάλινων γραμμών θραύσης Σχόλιο Αποκατασκευασμός… Fracture αποσύνθεση της ακεραιότητας των στοιχείων της δομής, των παιχνιδιών σε επιφάνειες, για να φτιάχνονται στοιχεία γεωμετρικού σχεδιασμού όπως εξωτερικά των προϊόντων και να μετακινούν το αποικοδομητικό στυλ με βάση το σειρά ως παράδειγμα του Fracture Bien αντιμετώπισε μια από τις πιο αξιοσημείωτες σειρές.

Δείπνο Ντουλάπι

Baan

Δείπνο Ντουλάπι Το "baan" είναι ένας τύπος ντουλαπιού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους σκοπούς της χρήσης του δείπνου. Η μοναδική του εμφάνιση και η δύναμη είναι αφηγηματική που σχετίζεται με τη λειτουργία. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των συστημάτων ντουλαπιών. Οι διαφορετικές λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του ντουλαπιού που χωρίζονται από την ιστορία, όπως το ένθετο μαχαιροπήρουνα και το κουτί των ιστών αντιπροσωπεύονται από τζάκι και καμινάδα. Επιπλέον, τα ποτήρια κρασιού αντιπροσωπεύονται από τον πολυέλαιο και η σχάρα πιάτων συμβολίζεται από τη σκάλα. Υπάρχουν τέσσερις βασικές συνιστώσες του σπιτιού με βάση τις αφηγηματικές ιδέες.

Τα Γυαλιά

Mykita Mylon, Basky

Τα Γυαλιά Η συλλογή MYKITA MYLON είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ υλικό πολυαμιδίου με εξαιρετική ατομική προσαρμοστικότητα. Αυτό το ειδικό υλικό δημιουργείται στρώμα με στρώμα χάρη στην τεχνική Selective Laser Sintering (SLS). Επανερμηνεύοντας το παραδοσιακό στρογγυλό και οβάλ στρογγυλό σχήμα θεάματος παντο που ήταν μοντέρνο τη δεκαετία του 1930, το μοντέλο BASKY προσθέτει ένα νέο πρόσωπο σε αυτήν τη συλλογή θεάματος που σχεδιάστηκε αρχικά για χρήση στον αθλητισμό.