Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Κάρτα Μηνυμάτων

Pop-up Message Card “Leaves”

Η Κάρτα Μηνυμάτων Τα φύλλα είναι κάρτες μηνυμάτων με αναδυόμενα μοτίβα φύλλων. Φωτίστε τα μηνύματά σας με μια εκφραστική πινελιά εποχιακού πράσινου. Διατίθεται σε ένα σύνολο τεσσάρων διαφορετικών καρτών με τέσσερις φακέλους. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Καρφίτσα

Chiromancy

Καρφίτσα Κάθε άτομο είναι μοναδικό και πρωτότυπο. Αυτό είναι εμφανές ακόμη και στα μοτίβα στα δάχτυλά μας. Οι συρμένες γραμμές και τα σημάδια των χεριών μας είναι επίσης αρκετά πρωτότυπα. Επιπλέον, κάθε άτομο έχει μια σειρά από πέτρες, που είναι κοντά τους σε ποιότητα ή συνδέονται με προσωπικές εκδηλώσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν σε έναν παρατηρητή σκέψης τόσα πολλά διδακτικά και ελκυστικά, που επιτρέπει τη δημιουργία εξατομικευμένων κοσμημάτων με βάση αυτές τις γραμμές και τα σημάδια μεμονωμένων πραγμάτων. Αυτό το είδος στολίδι και κοσμήματα - αποτελεί τον προσωπικό σας κωδικό τέχνης

Ημερολόγιο

Calendar 2014 “ZOO”

Ημερολόγιο Το σετ χαρτιού χειροτεχνίας ZOO είναι εύκολο να συναρμολογηθεί. Δεν χρειάζεται κόλλα ή ψαλίδι. Συναρμολογήστε συναρμολογώντας μέρη με το ίδιο σημάδι. Κάθε ζώο θα είναι ένα ημερολόγιο δύο μηνών. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.

Παραγωγή / Μετά Την Παραγωγή / Μετάδοση

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Παραγωγή / Μετά Την Παραγωγή / Μετάδοση Το Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) είναι ένα μνημειώδες κτίριο, ύψους 211 μ., Που βρίσκεται στα νότια προάστια του Ashgabat, πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν, σε έναν λόφο 1024 μ., Πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το TV Tower είναι ο κύριος κόμβος παραγωγής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, μετά την παραγωγή και μετάδοση. Και είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ψηφιακής τεχνολογίας αιχμής. Ο τηλεοπτικός πύργος έκανε το Τουρκμενιστάν πρωτοπόρο στην επίγεια μετάδοση HD στην Ασία. Το TV Tower είναι η μεγαλύτερη τεχνολογική επένδυση των τελευταίων 20 ετών στη μετάδοση.

Ο Τροχοφόρος Φορτωτής

Arm Loader

Ο Τροχοφόρος Φορτωτής Ένας φορτωτής που λειτουργεί ως επί το πλείστον σε ανώμαλους λόγους μπορεί να προκαλέσει σοβαρή αδιαθεσία στην κίνηση του οδηγού και επίσης να τους προκαλέσει γρήγορη κόπωση. Ωστόσο, το «ARM LOADER» επιτρέπει την αναγνώριση των σημείων συντεταγμένων στο έδαφος και βοηθά το κάθισμα του οδηγού να είναι σταθερό και να μην ξεφλουδίζει. Επομένως, βοηθά τον οδηγό να μην αισθάνεται κουρασμένος και του επιτρέπει να εκτελούν την εργασία τους με ασφάλεια.

Ημερολόγιο

Calendar 2014 “Safari”

Ημερολόγιο Το Safari είναι ένα ημερολόγιο ζώων χειροτεχνίας. Αφαιρέστε και συναρμολογήστε τα 6 φύλλα με 2 μηνιαία ημερολόγια στις πλευρές. Διπλώστε το σώμα και τα τμήματα των αρμών κατά μήκος των τσακίσεων, κοιτάξτε τα σημάδια στις αρθρώσεις και προσαρμόστε τα μαζί όπως φαίνεται. Τα ποιοτικά σχέδια έχουν τη δύναμη να τροποποιούν το χώρο και να μεταμορφώνουν το μυαλό των χρηστών του. Προσφέρουν άνεση να βλέπεις, να κρατάς και να χρησιμοποιείς. Διαποτίζονται από ελαφρότητα και ένα στοιχείο έκπληξης, εμπλουτίζοντας χώρο. Τα γνήσια προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την έννοια του Life with Design.