Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ημερολόγιο

NTT COMWARE “Season Display”

Ημερολόγιο Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο φτιαγμένο με διαχωριστική σχεδίαση με εποχιακά μοτίβα με εξαιρετική ανάγλυφη εκτύπωση. Το αποκορύφωμα του σχεδιασμού είναι όταν εμφανίζεται, τα εποχιακά μοτίβα ρυθμίζονται σε γωνία 30 μοιρών για καλύτερη προβολή. Αυτή η νέα φόρμα εκφράζει το μυθιστόρημα της NTT COMWARE για τη δημιουργία νέων ιδεών. Η σκέψη δίνεται στη λειτουργικότητα του ημερολογίου με άφθονο χώρο γραψίματος και κυβερνητικές γραμμές. Είναι καλό για γρήγορη προβολή και εύκολο στη χρήση, γεμάτο πρωτοτυπία που το ξεχωρίζει από άλλα ημερολόγια.

Κοσμήματα

odyssey

Κοσμήματα Η βασική ιδέα της οδύσσειας από το μονομερές περιλαμβάνει την κάλυψη ογκωδών, γεωμετρικών σχημάτων με μοτίβο δέρματος. Από αυτό εξελίσσεται μια αλληλεπίδραση της σαφήνειας και της παραμόρφωσης, της διαφάνειας και της απόκρυψης. Όλα τα γεωμετρικά σχήματα και σχέδια μπορούν να συνδυαστούν κατά βούληση, να ποικίλουν και να συμπληρωθούν με προσθήκες. Αυτή η συναρπαστική, απλή ιδέα επιτρέπει τη δημιουργία μιας σχεδόν ανεξάντλητης γκάμας σχεδίων, απόλυτα σύμφωνη με τις ευκαιρίες που προσφέρει το γρήγορο πρωτότυπο (τρισδιάστατη εκτύπωση), καθώς κάθε πελάτης μπορεί να παράγει ένα εντελώς ατομικό και μοναδικό αντικείμενο (επισκεφθείτε: www.monomer. eu-shop).

Η Σκόνη Και Η Σκούπα

Ropo

Η Σκόνη Και Η Σκούπα Το Ropo είναι μια ιδέα για την ισορροπία της σκόνης και της σκούπας, η οποία δεν πέφτει ποτέ στο πάτωμα. Χάρη στο μικρό βάρος της δεξαμενής νερού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σκόνης, ο Ropo διατηρείται ισορροπημένος φυσικά. Αφού σκουπίζουν εύκολα τη σκόνη με τη βοήθεια του ίσιου χείλους του καλύμματος σκόνης, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν μαζί τη σκούπα και το κάλυμμα σκόνης και να την βάλουν ως μία μονάδα χωρίς να ανησυχεί η πτώση της. Η μοντέρνα οργανική φόρμα στοχεύει να φέρει απλότητα στους εσωτερικούς χώρους και το χαρακτηριστικό rocking weeble wobble σκοπεύει να διασκεδάσει τους χρήστες ενώ καθαρίζουν το πάτωμα.

Πολυθρόνα

Baralho

Πολυθρόνα Η πολυθρόνα Baralho έχει ένα εντυπωσιακό σύγχρονο ντιζάιν που αποτελείται από αγνές μορφές και ευθείες γραμμές. Κατασκευασμένη από πτυχώσεις και συγκολλήσεις στην βουρτσισμένη πλάκα αλουμινίου, αυτή η πολυθρόνα ξεχωρίζει για την τολμηρή εφαρμογή της που προκαλεί την αντοχή του υλικού. Είναι σε θέση να συνδυάσει, σε ένα στοιχείο, την ομορφιά, την ελαφρότητα και την ακρίβεια των γραμμών και των γωνιών.

Flagship Store

Lenovo

Flagship Store Το Lenovo Flagship Store στοχεύει στην ενίσχυση της εικόνας της μάρκας, παρέχοντας στο κοινό μια πλατφόρμα για σύνδεση αλληλεπίδρασης και κοινή χρήση μέσω του τρόπου ζωής, της υπηρεσίας και της εμπειρίας που δημιουργείται στο κατάστημα. Η σχεδιαστική ιδέα σχεδιάστηκε με βάση την αποστολή να πραγματοποιήσει μετάβαση από τον κατασκευαστή συσκευών υπολογιστών σε κορυφαία μάρκα μεταξύ των παρόχων ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Η Ετικέτα Κρασιού

5 Elemente

Η Ετικέτα Κρασιού Ο σχεδιασμός του «5 Elemente» είναι το αποτέλεσμα ενός έργου, όπου ο πελάτης εμπιστεύτηκε την εταιρεία σχεδιασμού με πλήρη ελευθερία έκφρασης. Το αποκορύφωμα αυτού του σχεδιασμού είναι ο ρωμαϊκός χαρακτήρας "V", που απεικονίζει την κύρια ιδέα του προϊόντος - πέντε είδη κρασιού που συνδέονται σε ένα μοναδικό μείγμα. Το ειδικό χαρτί που χρησιμοποιείται για την ετικέτα καθώς και η στρατηγική τοποθέτηση όλων των γραφικών στοιχείων προκαλούν τον δυνητικό καταναλωτή να πάρει το μπουκάλι και να το γυρίσει στα χέρια του, να το αγγίξει, πράγμα που σίγουρα κάνει μια βαθύτερη εντύπωση και καθιστά το σχέδιο πιο αξέχαστο.