Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οπτική Εγκατάσταση

Opx2

Οπτική Εγκατάσταση Το Opx2 είναι μια οπτική εγκατάσταση που διερευνά μια συμβιωτική σχέση μεταξύ φύσης και τεχνολογίας. Μια σχέση όπου τα μοτίβα, η επανάληψη και ο ρυθμός περιγράφουν τόσο τους φυσικούς σχηματισμούς όσο και τις λειτουργίες των υπολογιστικών διαδικασιών. Οι εγκαταστάσεις αποκλειστικής γεωμετρίας, στιγμιαίας αδιαφάνειας ή / και πυκνότητας είναι παρόμοιες με το φαινόμενο της οδήγησης από ένα χωράφι ή εξηγούνται στην τεχνολογία ενώ εξετάζουν το δυαδικό κώδικα. Το Opx2 δημιουργεί πολύπλοκη γεωμετρία και προκαλεί την αντίληψη του όγκου και του χώρου.

Αποσπώμενη Συσκευή Για Εκπαίδευση

Unite 401

Αποσπώμενη Συσκευή Για Εκπαίδευση Unite 401: Το τέλειο δίδυμο για την Εκπαίδευση. Ας μιλήσουμε για ομαδική εργασία. Με έναν απίστευτα ευέλικτο σχεδιασμό 2 σε 1, το Unite 401 είναι η ιδανική συσκευή για μαθητές για συνεργατικά μαθησιακά περιβάλλοντα. Ο συνδυασμός tablet και φορητού υπολογιστή παρέχει την πιο ισχυρή λύση για φορητές συσκευές για Εκπαίδευση, που ενισχύεται από την ασφαλή σχεδίαση mgseries στην πιο έξυπνη τιμή.

Γραφείο Μικρής Κλίμακας

Conceptual Minimalism

Γραφείο Μικρής Κλίμακας Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι διακοσμημένος με αισθητικό, αλλά όχι λειτουργικό μινιμαλισμό. Ο ανοιχτός χώρος τονίζεται από καθαρές γραμμές, μεγάλα τζάμια που επιτρέπουν άφθονο φυσικό φως μέσα, επιτρέποντας στη γραμμή και το επίπεδο να γίνουν τα βασικά δομικά και αισθητικά στοιχεία. Η έλλειψη ορθών γωνιών καθόρισε την ανάγκη υιοθέτησης μιας πιο δυναμικής προβολής του χώρου, ενώ η επιλογή μιας παλέτας ανοιχτού χρώματος σε συνδυασμό με ποικιλία υλικών και υφής επιτρέπει την ενότητα και τη λειτουργία του χώρου. Τα ημιτελή τελειώματα σκυροδέματος ανυψώνονται στους τοίχους για να προσθέσουν μια αντίθεση μεταξύ λευκού-μαλακού και τραχιού-γκρι.

Κήπος

Tiger Glen Garden

Κήπος Το Tiger Glen Garden είναι ένας κήπος στοχασμού χτισμένος στη νέα πτέρυγα του Μουσείου Τέχνης Johnson. Εμπνέεται από μια κινεζική παραβολή, που ονομάζεται Three Laughers of the Tiger Glen, στην οποία τρεις άντρες ξεπερνούν τις σεχταριστικές διαφορές τους για να βρουν μια ενότητα φιλίας. Ο κήπος σχεδιάστηκε με λιτό στυλ που ονομάζεται karesansui στα ιαπωνικά, στο οποίο δημιουργείται μια εικόνα της φύσης με μια πέτρα.

Η Δημιουργική Αναδιαμόρφωση

Redefinition

Η Δημιουργική Αναδιαμόρφωση Το σύντομο έργο ήταν να διατηρηθεί το ορεινό περιβάλλον, χωρίς να εκπέμπονται ρουστίκ αναμνήσεις των επικρατέστερων ορεινών τυπολογιών. Περιλάμβανε μια σημαντική ανακαίνιση ενός τυπικού ορεινού σπιτιού. Όλα θα γίνουν επί τόπου, χρησιμοποιώντας βασικά υλικά μέταλλο, ξύλο πεύκου και ορυκτά αδρανή, ανθρώπινη εργασία και τεχνογνωσία. Η βασική ιδέα πίσω από αυτό ήταν να αφήσουμε τα αντικείμενα να αποκτήσουν χρήση και συναισθηματική αξία αφού οι ιδιοκτήτες θα τα βρίσκουν χρήσιμα και οικεία, καθώς και να σχεδιάζουν με γνώμονα τη μετασχηματιστική δύναμη των υλικών.

Εστιατόριο

100 Bites Dessert

Εστιατόριο Λαμβάνοντας το δάγκωμα ως θέμα σχεδίασης, γραφικά πορτραίτα, δόντια μοντέλα, διασημότητες κεφαλής είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που βοηθούν στην τόνωση της γεύσης κάθε πελάτη. Από το φανταχτερό καφέ και λευκό γραφικό ανώτατο όριο, μέχρι τον λευκό τοίχο super γραφικών, μέχρι τον τακτοποιημένο τοίχο προβολής προϊόντων, μαζί με τα 100 εικονίδια δαγκώματος που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές δεκαετίες, μια πλούσια σχεδιασμένη γεύση μαύρου χιούμορ συγχέει.