Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ταυτότητα Της Μάρκας

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Η Ταυτότητα Της Μάρκας Το BIA είναι ένα σύμβολο τοπικού πουλιού του Ατλαντικού Ουρανού, που πετά πάνω από σκέψεις και όνειρα πάνω από χώρες, πιλότο της φύσης που μεταφέρει ανθρώπους, αναμνήσεις, επιχειρήσεις και εταιρείες. Στη SATA, η BIA θα συμβολίζει πάντα την ένωση των εννέα νησιών του Αρχιπελάγους σε μια ατλαντική πρόκληση: πάρτε το όνομα των Αζορών στον Κόσμο και θα φέρει τον Κόσμο στις Αζόρες. Το BIA - Blue Islands Açor - ένα νέο εφευρετικό πουλί, ευθύγραμμο, εμπνευσμένο από το φουτουρισμό των πρωτοτύπων, χτισμένο πάνω στον μοναδικό γενετικό κώδικα, τόσο ασύμμετρο, διακριτό και χρωματιστό όσο τα εννέα νησιά των Αζορών.

Όνομα έργου : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Όνομα σχεδιαστών : SATA Airlines, Όνομα πελάτη : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Η Ταυτότητα Της Μάρκας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.