Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Hypercar

Shayton Equilibrium

Το Hypercar Το Shayton Equilibrium αντιπροσωπεύει τον καθαρό ηδονισμό, τη διαστροφή σε τέσσερις τροχούς, μια αφηρημένη ιδέα για τους περισσότερους ανθρώπους και την πραγματοποίηση των ονείρων σε λίγους τυχερούς. Αντιπροσωπεύει την απόλυτη ευχαρίστηση, μια νέα αντίληψη για τη μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο, όπου ο στόχος δεν είναι τόσο σημαντικός όσο η εμπειρία. Ο Shayton είναι έτοιμος να ανακαλύψει τα όρια των δυνατοτήτων υλικών, να δοκιμάσει νέες εναλλακτικές πράσινες προτάσεις και υλικά που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την απόδοση διατηρώντας παράλληλα το γενεαλογικό σύστημα του υπερ-αυτοκινήτου. Η επόμενη φάση είναι να βρείτε τον επενδυτή και να κάνετε την Shayton Equilibrium πραγματικότητα.

Όνομα έργου : Shayton Equilibrium, Όνομα σχεδιαστών : Andrej Stanta, Όνομα πελάτη : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Το Hypercar

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.