Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Συνδεδεμένο Ρολόι

COOKOO

Το Συνδεδεμένο Ρολόι COOKOO ™, το πρώτο smartwatch σχεδιαστών στον κόσμο που συνδυάζει μια αναλογική κίνηση με μια ψηφιακή οθόνη. Με ένα εμβληματικό σχέδιο για εξαιρετικά καθαρές γραμμές και έξυπνες λειτουργίες, το ρολόι εμφανίζει προτιμώμενες ειδοποιήσεις από το smartphone ή το iPad σας. Χάρη στο COOKOO App ™ οι χρήστες παραμένουν στον έλεγχο της συνδεδεμένης ζωής τους επιλέγοντας ποιες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις θέλουν να λαμβάνουν απευθείας στον καρπό τους. Το πάτημα του προσαρμόσιμου κουμπιού COMMAND επιτρέπει την απομακρυσμένη ενεργοποίηση της κάμερας, την αναπαραγωγή μουσικής με τηλεχειριστήριο, το check-in στο Facebook με ένα κουμπί και πολλές άλλες επιλογές.

Όνομα έργου : COOKOO, Όνομα σχεδιαστών : CONNECTEDEVICE Ltd, Όνομα πελάτη : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Το Συνδεδεμένο Ρολόι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.