Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας

Wood Storm

Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας Το Wood Storm είναι μια εγκατάσταση επιτραπέζιου υπολογιστή για οπτική απόλαυση. Η αναταραχή της ροής του αέρα γίνεται πραγματική από μια ξύλινη κουρτίνα, όπως ενισχύεται από τα φώτα που ρίχνονται από κάτω για έναν κόσμο χωρίς βαρύτητα. Η εγκατάσταση συμπεριφέρεται σαν έναν ατελείωτο δυναμικό βρόχο. Καθοδηγεί την οπτική γωνία γύρω της για να αναζητήσει την αφετηρία ή το τελικό σημείο καθώς το κοινό χορεύει πραγματικά με την καταιγίδα.

Όνομα έργου : Wood Storm, Όνομα σχεδιαστών : Naai-Jung Shih, Όνομα πελάτη : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Η Εγκατάσταση Της Επιφάνειας Εργασίας

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.