Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Ιστότοπος

Upstox

Ο Ιστότοπος Η Upstox στο παρελθόν η θυγατρική της RKSV είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαπραγμάτευσης μετοχών. Διακεκριμένα προϊόντα σχεδιασμένα για τους επαγγελματίες εμπόρους και τους απλούς ανθρώπους είναι ένα από τα ισχυρότερα USP του Upstox μαζί με την πλατφόρμα εκμάθησης ελεύθερων συναλλαγών. Ολόκληρη η στρατηγική και το εμπορικό σήμα αντιλήφθηκαν κατά τη φάση σχεδιασμού στο στούντιο του Lollypop. Σε βάθος ανταγωνιστές, χρήστες και έρευνα αγοράς βοήθησαν στην παροχή λύσεων που δημιούργησαν διακριτή ταυτότητα για τον ιστότοπο. Τα σχέδια έγιναν διαδραστικά και διαισθητικά με τη χρήση προσαρμοσμένων εικόνων, κινούμενων σχεδίων και εικονιδίων, βοηθώντας στη διάσπαση της μονοτονίας του ιστότοπου που βασίζεται σε δεδομένα.

Η Εφαρμογή Ιστού

Batchly

Η Εφαρμογή Ιστού Η πλατφόρμα Batchly SaaS επιτρέπει στους πελάτες του Amazon Web Services (AWS) να μειώσουν το κόστος τους. Ο σχεδιασμός εφαρμογών ιστού στο προϊόν είναι μοναδικός και ελκυστικός, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να εκτελεί διάφορες λειτουργίες από ένα σημείο χωρίς να αφήνει τη σελίδα και επίσης εξετάζει το ενδεχόμενο να παρέχει μια γενική εικόνα όλων των δεδομένων που έχουν σημασία για τους διαχειριστές. Η έμφαση δόθηκε επίσης στην παρουσίαση του προϊόντος μέσω της ιστοσελίδας του και έχει σχεδιαστεί για να επικοινωνεί το USP του τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται εδώ είναι ζωντανά και τα εικονίδια και οι εικόνες βοηθούν τον ιστότοπο να είναι διαδραστικό.

Η Παρουσίαση Των Βραβείων

Awards show

Η Παρουσίαση Των Βραβείων Αυτή η εορταστική σκηνή σχεδιάστηκε με μοναδική εμφάνιση και απαιτούσε την ευελιξία παρουσίασης μουσικής παράστασης και διαφόρων βραβείων. Τα κομμάτια του σετ φωτίστηκαν εσωτερικά για να συμβάλουν σε αυτήν την ευελιξία και περιελάμβαναν στοιχεία πετάγματος ως μέρος του σετ τα οποία είχαν πετάξει κατά τη διάρκεια της παράστασης. Αυτή ήταν μια παρουσίαση και ετήσια τελετή απονομής βραβείων για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Μπουκάλι

North Sea Spirits

Μπουκάλι Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού North Sea Spirits είναι εμπνευσμένος από τη μοναδική φύση του Sylt και ενσωματώνει την καθαρότητα και την καθαρότητα αυτού του περιβάλλοντος. Σε αντίθεση με άλλα μπουκάλια, το North Sea Spirt καλύπτεται πλήρως από μια πολύχρωμη επιφάνεια. Το λογότυπο περιέχει το Stranddistel, ένα λουλούδι που υπάρχει μόνο στο Kampen / Sylt. Κάθε μία από τις 6 γεύσεις καθορίζεται από ένα συγκεκριμένο χρώμα, ενώ το περιεχόμενο των 4 αναψυκτικών είναι ίδιο με το χρώμα της φιάλης. Η επίστρωση της επιφάνειας προσφέρει απαλό και ζεστό αίσθηση στο χέρι και το βάρος αυξάνει την αντίληψη της αξίας.

Το Δίσκο Βινυλίου

Tropical Lighthouse

Το Δίσκο Βινυλίου Το Last 9 είναι ένα μουσικό ιστολόγιο χωρίς περιορισμούς στο είδος. Το χαρακτηριστικό του είναι κάλυμμα σχήματος πτώσης και σύνδεση μεταξύ οπτικού στοιχείου και μουσικής. Το Last 9 παράγει μουσικές συλλογές, καθεμία από τις οποίες περιέχει το κύριο θέμα μουσικής που αντικατοπτρίζεται στην οπτική ιδέα. Το Tropical Lighthouse είναι η 15η συλλογή μιας σειράς. Το έργο εμπνεύστηκε από ήχους τροπικού δάσους και η κύρια έμπνευση είναι η μουσική του καλλιτέχνη και του μουσικού Mtendere Mandowa. Το εξώφυλλο, το βίντεο προώθησης και η συσκευασία δίσκων βινυλίου σχεδιάστηκαν σε αυτό το έργο.

Το Σπρέι Μαγειρέματος

Urban Cuisine

Το Σπρέι Μαγειρέματος Η κουζίνα του δρόμου είναι ο τόπος των γεύσεων, των ουσιών, των στεναγμών και των μυστικών. Αλλά και εκπλήξεις, έννοιες, χρώματα και αναμνήσεις. Είναι ένας ιστότοπος δημιουργίας. Το ποιοτικό περιεχόμενο δεν είναι πλέον η βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία έλξης, τώρα το κλειδί είναι να προσθέσουμε συναισθηματική εμπειρία. Με αυτήν τη συσκευασία ο σεφ γίνεται «καλλιτέχνης γκράφιτι» και ο πελάτης γίνεται θεατής τέχνης. Μια νέα πρωτότυπη και δημιουργική συναισθηματική εμπειρία: Urban Cuisine. Μια συνταγή δεν έχει ψυχή, είναι ο μάγειρας που πρέπει να δώσει ψυχή στη συνταγή.