Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Ετικέτες Κρασιού

KannuNaUm

Οι Ετικέτες Κρασιού Ο σχεδιασμός των ετικετών κρασιού KannuNaUm χαρακτηρίζεται από το εκλεπτυσμένο και μινιμαλιστικό του στιλ, που αποκτήθηκε αναζητώντας σύμβολα που μπορούν να αντιπροσωπεύσουν την ιστορία τους. Το έδαφος, ο πολιτισμός και το πάθος των αμπελουργών του Land of Longevity συμπυκνώνονται σε αυτές τις δύο συντονισμένες ετικέτες. Όλα ενισχύονται από το σχεδιασμό της εκατονταετίας αμπέλου που έχει κατασκευαστεί με την τεχνική του χρυσού που χύνεται σε 3D. Ένα σχέδιο εικονογραφίας που αντιπροσωπεύει την ιστορία αυτών των κρασιών και μαζί τους την ιστορία της γης από την οποία γεννιέται, η Ογλιάστρα η χώρα των εκατονταετών στη Σαρδηνία.

Ο Σχεδιασμός Ετικετών Κρασιού

I Classici Cherchi

Ο Σχεδιασμός Ετικετών Κρασιού Για ένα ιστορικό οινοποιείο στη Σαρδηνία, από το 1970, έχει σχεδιαστεί η αναδιαμόρφωση ετικετών για τη σειρά κρασιών The Classics. Η μελέτη των νέων ετικετών ήθελε να διατηρήσει τη σχέση με την παράδοση που ακολουθεί η εταιρεία. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ετικέτες, λειτούργησε για να δώσει μια πινελιά κομψότητας που ταιριάζει καλά με την υψηλή ποιότητα των κρασιών. Για τις ετικέτες συνεργάζεται με την τεχνική Braille που φέρνει κομψότητα και στυλ χωρίς ζύγιση. Το λουλουδάτο μοτίβο βασίζεται σε μια γραφική επεξεργασία ενός μοτίβου της γειτονικής εκκλησίας του Santa Croce στο Usini, το οποίο είναι επίσης το λογότυπο της εταιρείας.

Η Ετικέτα Κρασιού

Guapos

Η Ετικέτα Κρασιού Ο σχεδιασμός στοχεύει στη συγχώνευση του μοντέρνου σχεδιασμού και των σκανδιναβικών τάσεων στην τέχνη, απεικονίζοντας τη χώρα προέλευσης του κρασιού. Κάθε ακμή αντιπροσωπεύει το υψόμετρο στο οποίο αναπτύσσεται κάθε αμπελώνας και ένα αντίστοιχο χρώμα για την ποικιλία σταφυλιών. Όταν όλα τα μπουκάλια είναι ευθυγραμμισμένα, σχηματίζει τα σχήματα των τοπίων στα βόρεια της Πορτογαλίας, την περιοχή που γεννά αυτό το κρασί.

Η Παλιά Αποκατάσταση Του Κάστρου

Timeless

Η Παλιά Αποκατάσταση Του Κάστρου Ο ιδιοκτήτης αγόρασε το Crawfordton House στη Σκωτία τον Απρίλιο του 2013, προσπαθώντας να αποκαταστήσει την αρχική γεύση της αρχαίας σκωτσέζικης αριστοκρατίας και να είναι συμβατή με τη σύγχρονη ζωή. Τα χαρακτηριστικά και οι ιστορικές αποθέσεις του αρχαίου κάστρου διατηρούνται με αυθεντική γεύση. Η αισθητική του σχεδιασμού και η τοπική κουλτούρα διαφόρων αιώνων συγκρούονται με καλλιτεχνικές σπινθήρες στον ίδιο χώρο.

Οι Φωτογραφίες Για Εξώφυλλο Περιοδικών

TimeFlies

Οι Φωτογραφίες Για Εξώφυλλο Περιοδικών Η κύρια ιδέα ήταν να ξεχωρίσουμε από τη μάζα των παραδοσιακών περιοδικών πελατών. Πρώτα απ 'όλα, με το ασυνήθιστο κάλυμμα. Το εξώφυλλο του περιοδικού TimeFlies για την αεροπορική εταιρεία Nordica διαθέτει σύγχρονο εσθονικό σχεδιασμό και ο τίτλος του περιοδικού στο εξώφυλλο κάθε τεύχους είναι χειρόγραφος από τον συγγραφέα του επιλεγμένου έργου. Ο μοντέρνος και μινιμαλιστικός σχεδιασμός του περιοδικού καλύπτει τις μεταφορές χωρίς πρόσθετες λέξεις δημιουργικότητα της νέας αεροπορικής εταιρείας, ελκυστικότητα της εσθονικής φύσης και επιτυχία των νέων Εσθονών σχεδιαστών.

Οι Ψηφιακές Συνταγές Κοινωνικών Μέσων

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Οι Ψηφιακές Συνταγές Κοινωνικών Μέσων Η Unilever Food Solutions ανέθεσε στον κάτοικο Chef Heidi Heckmann (Regional Chef Πελάτη, Κέιπ Τάουν) να δημιουργήσει 11 μοναδικές συνταγές Spice Blends χρησιμοποιώντας το Robertsons Spice Range. Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Το Ταξίδι μας, η ανακάλυψή σας», η ιδέα ήταν να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες και σχέδια χρησιμοποιώντας αυτά τα συστατικά για μια διασκεδαστική καμπάνια στο Facebook. Κάθε εβδομάδα το μοναδικό Spice Blends του Chef Heidi δημοσιεύτηκε ως Facebook Canvas Posts πλούσιο σε πολυμέσα. Κάθε μία από αυτές τις συνταγές είναι επίσης διαθέσιμη για λήψη iPad στον ιστότοπο του UFS.com.