Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συσκευασία

Winetime Seafood

Συσκευασία Ο σχεδιασμός συσκευασίας για τη σειρά Winetime Seafood θα πρέπει να αποδεικνύει τη φρεσκάδα και την αξιοπιστία του προϊόντος, θα πρέπει να το διαφέρει ευνοϊκά από τους ανταγωνιστές, να είναι αρμονικό και κατανοητό. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται (μπλε, λευκό και πορτοκαλί) δημιουργούν μια αντίθεση, τονίζουν σημαντικά στοιχεία και αντικατοπτρίζουν τη θέση της μάρκας. Η μοναδική ιδέα που αναπτύχθηκε ξεχωρίζει τη σειρά από άλλους κατασκευαστές. Η στρατηγική των οπτικών πληροφοριών κατέστησε δυνατή την αναγνώριση της ποικιλίας των προϊόντων της σειράς και η χρήση εικονογραφήσεων αντί των φωτογραφιών έκανε τσυσκευασία πιο ενδιαφέρουσα.

Όνομα έργου : Winetime Seafood, Όνομα σχεδιαστών : Olha Takhtarova, Όνομα πελάτη : SOT B&D.

Winetime Seafood Συσκευασία

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.