Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δαχτυλίδι

Touch

Δαχτυλίδι Με μια απλή κίνηση, μια δράση αφής μεταφέρει πλούσια συναισθήματα. Μέσω του δακτυλίου αφής, ο σχεδιαστής στοχεύει να μεταδώσει αυτό το ζεστό και άμορφο συναίσθημα με κρύο και συμπαγές μέταλλο. 2 καμπύλες ενώνονται για να σχηματίσουν ένα δαχτυλίδι που προτείνει 2 άτομα να κρατούν τα χέρια. Ο δακτύλιος αλλάζει την όψη του όταν περιστρέφεται η θέση του στο δάχτυλο και προβάλλεται από διαφορετικές γωνίες. Όταν τα συνδεδεμένα μέρη είναι τοποθετημένα μεταξύ των δακτύλων σας, ο δακτύλιος εμφανίζεται είτε κίτρινο είτε λευκό. Όταν τα συνδεδεμένα μέρη είναι τοποθετημένα στο δάχτυλο, μπορείτε να απολαύσετε το κίτρινο και το λευκό χρώμα μαζί.

Δομικό Δαχτυλίδι

Spatial

Δομικό Δαχτυλίδι Ο σχεδιασμός ενσωματώνει μια μεταλλική δομή πλαισίου στην οποία το druzy συγκρατείται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται έμφαση τόσο στην πέτρα όσο και στη μεταλλική δομή πλαισίου. Η κατασκευή είναι αρκετά ανοιχτή και διασφαλίζει ότι η πέτρα είναι το αστέρι του σχεδιασμού. Η ακανόνιστη μορφή του druzy και των μεταλλικών σφαιρών που συγκρατούν τη δομή μαζί φέρνει λίγο απαλότητα στο σχεδιασμό. Είναι τολμηρό, νευρικό και φορετό.

Ο Σχεδιασμός Ενδυμάτων

Sidharth kumar

Ο Σχεδιασμός Ενδυμάτων Το NS GAIA είναι μια σύγχρονη γυναικεία ένδυση που προέρχεται από το Νέο Δελχί και είναι πλούσια σε μοναδικές τεχνικές σχεδιασμού και υφάσματος. Η μάρκα είναι μεγάλος υποστηρικτής της προσεκτικής παραγωγής και όλων των πραγμάτων για την ποδηλασία και την ανακύκλωση. Η σημασία αυτού του παράγοντα αντικατοπτρίζεται στους πυλώνες ονομάτων, τα «N» και «S» στο NS GAIA που αντιπροσωπεύουν τη Φύση και την Αειφορία. Η προσέγγιση της NS GAIA είναι «το λιγότερο είναι περισσότερο». Η ετικέτα παίζει ενεργό ρόλο στην αργή μόδα, διασφαλίζοντας ότι οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι ελάχιστες.

Σκουλαρίκια

Van Gogh

Σκουλαρίκια Σκουλαρίκια εμπνευσμένα από την Αμυγδαλιά στο Blossom ζωγραφισμένο από τον Van Gogh. Η λεπτότητα των κλαδιών αναπαράγεται από λεπτές αλυσίδες τύπου Cartier που, όπως τα κλαδιά, ταλαντεύονται με τον άνεμο. Οι διάφορες αποχρώσεις των διαφόρων πολύτιμων λίθων, από σχεδόν λευκό έως πιο έντονο ροζ, αντιπροσωπεύουν τις αποχρώσεις των λουλουδιών. Το σύμπλεγμα των ανθισμένων λουλουδιών αναπαριστάται με διαφορετικές κοπές. Φτιαγμένο με χρυσό 18 καράτια, ροζ διαμάντια, μοργανίτες, ροζ ζαφείρια και ροζ τουρμαλίνες. Γυαλισμένο και υφή φινίρισμα. Εξαιρετικά ελαφρύ και με τέλεια εφαρμογή. Αυτή είναι η άφιξη της άνοιξης με τη μορφή κοσμημάτων.

Οι Τσάντες

Qwerty Elemental

Οι Τσάντες Ακριβώς όπως η εξέλιξη του σχεδιασμού των γραφομηχανών δείχνει τον μετασχηματισμό από μια πολύ περίπλοκη οπτική μορφή σε μια απλή, απλή γεωμετρική μορφή, το Qwerty-elemental είναι η ενσάρκωση της δύναμης, της συμμετρίας και της απλότητας. Τα κατασκευαστικά χαλύβδινα εξαρτήματα που κατασκευάζονται από διάφορους τεχνίτες αποτελούν χαρακτηριστικό οπτικό χαρακτηριστικό του προϊόντος, το οποίο δίνει στην τσάντα μια αρχιτεκτονική εμφάνιση. Η βασική ιδιαιτερότητα της τσάντας είναι δύο κλειδιά γραφομηχανής που κατασκευάζονται και συναρμολογούνται από τον ίδιο τον σχεδιαστή.

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Macaroni Club

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Η συλλογή, Macaroni Club, είναι εμπνευσμένη από τα μακαρόνια από τα μέσα του 18ου αιώνα που τα συνδέει με τους σημερινούς ανθρώπους που είναι εθισμένοι στο λογότυπο. Τα μακαρόνια ήταν ο όρος για τους άνδρες που ξεπέρασαν τα συνηθισμένα όρια της μόδας στο Λονδίνο. Ήταν η μανία λογότυπου του 18ου αιώνα. Αυτή η συλλογή έχει ως στόχο να δείξει τη δύναμη του λογότυπου από το παρελθόν έως το παρόν και δημιουργεί το Macaroni Club ως μάρκα από μόνη της. Οι λεπτομέρειες της σχεδίασης είναι εμπνευσμένες από τα κοστούμια των Μακαρονιών το 1770, και την τρέχουσα τάση της μόδας με ακραίες ποσότητες και μήκος.