Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εγκατάσταση Γλυπτικής

Superegg

Η Εγκατάσταση Γλυπτικής Το Superegg αντιπροσωπεύει τον γρήγορο πολλαπλασιασμό των καψουλών καφέ μίας χρήσης, που συμβολίζει την ανθρώπινη άνεση και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον. Εμφανιζόμενο αιωρούμενο πάνω από το έδαφος, το υφή γεωμετρικό σχήμα superegg, όπως τεκμηριώνεται από τον μαθηματικό Gabriel Lame, είναι διάστικτο με τυχαίες απορριπτόμενες κάψουλες καφέ τοποθετημένες σε τέλειες γραμμές. Η σπλαχνική εμπειρία προσελκύει τον θεατή από όλες τις γωνίες και τις αποστάσεις. Πάνω από 3000 κάψουλες συλλέχθηκαν μέσω παρότρυνσης για δράση στα κοινωνικά μέσα και την τοπική κοινότητα. Το Superegg επιτρέπει στον θεατή να παρακολουθεί τα απόβλητα και να ενθαρρύνει νέες συνήθειες ανακύκλωσης.

Όνομα έργου : Superegg, Όνομα σχεδιαστών : Jaco Roeloffs, Όνομα πελάτη : Jaco Roeloffs.

Superegg Η Εγκατάσταση Γλυπτικής

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.