Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μοτοποδήλατο

Cerberus

Το Μοτοποδήλατο Ζητούνται σημαντικές εξελίξεις στον σχεδιασμό του κινητήρα για μελλοντικά οχήματα. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν δύο προβλήματα: η αποτελεσματική καύση και η φιλικότητα προς τον χρήστη. Αυτό περιλαμβάνει τις εκτιμήσεις των κραδασμών, του χειρισμού του οχήματος, της διαθεσιμότητας καυσίμου, της μέσης ταχύτητας εμβόλου, της αντοχής, της λίπανσης του κινητήρα, της ροπής του στροφαλοφόρου άξονα και της απλότητας και αξιοπιστίας του συστήματος. Αυτή η αποκάλυψη περιγράφει έναν καινοτόμο τετράχρονο κινητήρα που παρέχει ταυτόχρονα αξιοπιστία, απόδοση και χαμηλές εκπομπές ρύπων σε ένα μόνο σχέδιο.

Το Ξύλινο Παιχνίδι

Cubecor

Το Ξύλινο Παιχνίδι Το Cubecor είναι ένα απλό αλλά περίπλοκο παιχνίδι που προκαλεί τη δύναμη της σκέψης και της δημιουργικότητας των παιδιών και τα εξοικειώνει με χρώματα και απλά, συμπληρωματικά και λειτουργικά εξαρτήματα. Προσαρμόζοντας μικρούς κύβους μεταξύ τους, το σετ θα είναι πλήρες. Διάφορες εύκολες συνδέσεις, όπως μαγνήτες, Velcro και καρφίτσες χρησιμοποιούνται σε εξαρτήματα. Βρίσκοντας συνδέσεις και συνδέοντάς τες μεταξύ τους, συμπληρώνει τον κύβο. Επίσης, ενισχύει την τρισδιάστατη κατανόησή τους πείθοντας το παιδί να ολοκληρώσει έναν απλό και οικείο τόμο.

Αμπαζούρ

Bellda

Αμπαζούρ Ένα εύκολο στην εγκατάσταση, κρεμαστό αμπαζούρ που ταιριάζει απλά σε οποιονδήποτε λαμπτήρα χωρίς να χρειάζεται κανένα εργαλείο ή ηλεκτρική τεχνογνωσία. Ο σχεδιασμός των προϊόντων επιτρέπει στο χρήστη να το φορέσει και να το αφαιρέσει από τον λαμπτήρα χωρίς μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσει μια οπτικά ευχάριστη πηγή φωτισμού σε οικονομικό ή προσωρινό κατάλυμα. Δεδομένου ότι η λειτουργικότητα αυτού του προϊόντος είναι ενσωματωμένη στη μορφή του, το κόστος παραγωγής είναι παρόμοιο με αυτό για μια συνηθισμένη πλαστική γλάστρα. Δυνατότητα εξατομίκευσης σύμφωνα με το γούστο του χρήστη με τη ζωγραφική ή την προσθήκη οποιωνδήποτε διακοσμητικών στοιχείων δημιουργεί έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Το Υλικό Μάρκετινγκ Εκδηλώσεων

Artificial Intelligence In Design

Το Υλικό Μάρκετινγκ Εκδηλώσεων Ο γραφικός σχεδιασμός παρέχει μια οπτική αναπαράσταση του πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να γίνει σύμμαχος για τους σχεδιαστές στο εγγύς μέλλον. Παρέχει πληροφορίες για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στην εξατομίκευση της εμπειρίας για τον καταναλωτή και πώς η δημιουργικότητα βρίσκεται στο στόχαστρο της τέχνης, της επιστήμης, της μηχανικής και του σχεδιασμού. Το Συνέδριο Artificial Intelligence In Graphic Design είναι μια τριήμερη εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια τον Νοέμβριο. Κάθε μέρα υπάρχει ένα εργαστήριο σχεδιασμού, ομιλίες από διαφορετικούς ομιλητές.

Η Οπτική Επικοινωνία

Finding Your Focus

Η Οπτική Επικοινωνία Ο σχεδιαστής στοχεύει να εμφανίσει μια οπτική ιδέα που επιδεικνύει ένα εννοιολογικό και τυπογραφικό σύστημα. Έτσι, η σύνθεση αποτελείται από ένα συγκεκριμένο λεξιλόγιο, ακριβείς μετρήσεις και κεντρικές προδιαγραφές που ο σχεδιαστής έχει λάβει καλά υπόψη του. Επίσης, ο σχεδιαστής έχει στόχο να δημιουργήσει μια σαφή τυπογραφική ιεραρχία για να καθορίσει και να μετακινήσει τη σειρά με την οποία το κοινό λαμβάνει πληροφορίες από το σχέδιο.

Το Yacht

Atlantico

Το Yacht Το Atlantico μήκους 77 μέτρων είναι ένα γιοτ αναψυχής με εκτεταμένους εξωτερικούς χώρους και μεγάλους εσωτερικούς χώρους, που επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν τη θέα στη θάλασσα και να έρθουν σε επαφή μαζί της. Στόχος του σχεδιασμού ήταν η δημιουργία ενός μοντέρνου γιοτ με διαχρονική κομψότητα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αναλογίες για να διατηρηθεί το προφίλ χαμηλά. Το γιοτ διαθέτει έξι καταστρώματα με ανέσεις και υπηρεσίες όπως ελικοδρόμιο, τρυφερά γκαράζ με ταχύπλοο και jetski. Έξι καμπίνες σουίτες φιλοξενούν δώδεκα επισκέπτες, ενώ ο ιδιοκτήτης διαθέτει κατάστρωμα με εξωτερικό σαλόνι και τζακούζι. Υπάρχει μια εξωτερική και μια εσωτερική πισίνα 7 μέτρων. Το γιοτ διαθέτει υβριδική πρόωση.