Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πάγκος αστικού τύπου.

Nessie

Πάγκος αστικού τύπου. Καλωσορίσατε την Nessie, ένα παγκάκι που βασίζεται στην ιδέα του "Drop & Forget" δηλαδή, εύκολη τοποθέτηση με ελάχιστο κόστος: Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, το παγκάκι αυτό απλά επικάθεται. Ο στοιβαρός και επιμελώς ισορροπημένος σχεδιασμός από χυτό σκυρόδεμα αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία.

Αξεσουάρ Κουζίνας

KITCHEN TRAIN

Αξεσουάρ Κουζίνας Η χρήση διαφορετικών μορφών εργαλείων κουζίνας δημιουργεί ένα ακατάστατο περιβάλλον μαγειρέματος εκτός από την οπτική ενόχληση. Με λίγα λόγια, προσπάθησα να φτιάξω ένα ενιαίο σύνολο από αυτά τα δημοφιλή αξεσουάρ κουζίνας που χρησιμοποιούνται συνήθως σε όλα τα σπίτια. Αυτός ο σχεδιασμός ήταν αποκλειστικά εμπνευσμένος από τη δημιουργικότητα. Η "ενωμένη μορφή" και η "ευχάριστη εμφάνιση" είναι δύο από τα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, θα είναι ευπρόσδεκτη από την αγορά λόγω της καινοτόμου εμφάνισής της. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία για τον κατασκευαστή και τον πελάτη ότι 6 σκεύη αγοράζονται σε ένα πακέτο.

Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης

CVision MBAS 2

Το Αυτοματοποιημένο Τερματικό Μετανάστευσης Το MBAS 2 σχεδιάστηκε για να αψηφά τη φύση των προϊόντων ασφαλείας και να ελαχιστοποιεί τον εκφοβισμό και τον φόβο τόσο των τεχνολογικών όσο και των ψυχολογικών πτυχών. Ο σχεδιασμός του επαναπροσδιορίζει τα οικεία στοιχεία οικιακού υπολογιστή για να παρέχει μια φιλική προς το χρήστη εμφάνιση για τους πολίτες της υπαίθρου στα σύνορα της Ταϊλάνδης. Φωνή και οπτικά στον οδηγό οθόνης για πρώτη φορά οι χρήστες βήμα προς βήμα στη διαδικασία. Ο διπλός τόνος χρώματος στο δακτυλικό αποτύπωμα υποδεικνύει σαφώς τις ζώνες σάρωσης. Το MBAS 2 είναι ένα μοναδικό προϊόν που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο που διασχίζουμε τα σύνορα, επιτρέποντας πολλές γλώσσες και μια φιλική εμπειρία χρήστη χωρίς διακρίσεις.

Εκθεσιακό Χώρο

From The Future

Εκθεσιακό Χώρο Εκθεσιακός χώρος: Στον εκθεσιακό χώρο, εκτίθενται αθλητικά παπούτσια και αθλητικός εξοπλισμός, που κατασκευάστηκαν με τεχνολογία έγχυσης. Το μέρος, μοιάζει κατασκευασμένο με συμπίεση μούχλας έγχυσης. Στη μέθοδο κατασκευής του τόπου, κομμάτια επίπλων σαν να ήταν μαζί με κατασκευασμένα σε καλούπι έγχυσης για να δημιουργήσουν το σύνολο. Χονδροειδές ράψιμο που στην οροφή, μαλακώνουν όλη την τεχνολογική ορατότητα.

Καρέκλα

SERENAD

Καρέκλα Σέβομαι κάθε είδους καρέκλες. Κατά την άποψή μου, ένα από τα πιο σημαντικά και κλασικά και ξεχωριστά πράγματα στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι η καρέκλα. Η ιδέα της καρέκλας Serenad προέρχεται από έναν κύκνο στο νερό που γύρισε και έβαλε το πρόσωπό της ανάμεσα στα φτερά. Ίσως η λαμπερή και λεία επιφάνεια στην καρέκλα Serenad με διαφορετικό και ειδικό σχεδιασμό έχει κατασκευαστεί μόνο για πολύ ξεχωριστά και μοναδικά μέρη.

Πολυθρόνα

The Monroe Chair

Πολυθρόνα Εντυπωσιακή κομψότητα, απλότητα στην ιδέα, άνετη, σχεδιασμένη με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Το Monroe Chair είναι μια προσπάθεια να απλοποιηθεί δραστικά η διαδικασία κατασκευής που εμπλέκεται στην κατασκευή πολυθρόνας. Εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα των τεχνολογιών CNC να κόβουν επανειλημμένα ένα επίπεδο στοιχείο από το MDF, τα στοιχεία αυτά στη συνέχεια περιστρέφονται γύρω από έναν κεντρικό άξονα για να σχηματίσουν μια περίπλοκη καμπύλη πολυθρόνα. Το πίσω πόδι μεταμορφώνεται σταδιακά στην πλάτη και το υποβραχιόνιο στο μπροστινό πόδι, δημιουργώντας μια ξεχωριστή αισθητική που ορίζεται εξ ολοκλήρου από την απλότητα της διαδικασίας κατασκευής.