Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

100 Bites Dessert

Εστιατόριο Λαμβάνοντας το δάγκωμα ως θέμα σχεδίασης, γραφικά πορτραίτα, δόντια μοντέλα, διασημότητες κεφαλής είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που βοηθούν στην τόνωση της γεύσης κάθε πελάτη. Από το φανταχτερό καφέ και λευκό γραφικό ανώτατο όριο, μέχρι τον λευκό τοίχο super γραφικών, μέχρι τον τακτοποιημένο τοίχο προβολής προϊόντων, μαζί με τα 100 εικονίδια δαγκώματος που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές δεκαετίες, μια πλούσια σχεδιασμένη γεύση μαύρου χιούμορ συγχέει.

Ο Εταιρικός Σχεδιασμός

Vivifying Minimalism

Ο Εταιρικός Σχεδιασμός Το παραδοτέο ήταν να δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο που προσαρμόζει τις θεραπείες με βάση την προηγμένη τεχνολογία ενώ προσφέρει κλασικές θεραπείες σπα. Η προκύπτουσα πρόταση ήταν να δημιουργηθεί ένας δυναμικός χώρος που εκπέμπει τη λιτότητα των επιστημονικών εργαστηρίων, προσθέτοντας ταυτόχρονα γνωστές συνθέσεις θερμών κλασικών εσωτερικών χώρων. Η έμπνευση για το λόμπι του εδάφους προήλθε από τη φιλοσοφία του zen και τη δυαδική φύση του κόσμου. Λευκό lavaplaster υπαινιγμό κλινικό λευκό και επιστημονικό λόγο, καφέ σοκολάτας από κλασική παλέτα υπονοεί καλαίσθητες υποδηλώσεις των ανθρώπινων επιθυμιών.

Το Ιατρικό Κέντρο

Neo Derm The Center

Το Ιατρικό Κέντρο Έχει σχεδιαστεί για να συντονίζει το θέμα των γραμμών και τα ασβέστη χρώματα του χρώματος αρκούν για να αποδείξουν τη ζοφερή και ενεργητική σύντομη σχεδίαση για αυτό το συγκεκριμένο κέντρο φροντίδας του δέρματος. Οι δοκοί των λευκών γραμμών διασπώνται σε όλη τη λευκή οροφή και εκτείνονται στον περιβάλλοντα χώρο με δυναμική. Η ζώνη χαλάρωσης που βρίσκεται δίπλα στη ρεσεψιόν είναι τοποθετημένη σε ασβέστη με απόχρωση ασβέστη από έπιπλα έως χαλί που δίνει έμφαση στη νέα και ανανεωμένη ουσία της μάρκας με την επισκόπηση του λιμανιού Victoria.

Ο Χώρος Έκθεσης Και Διαπραγμάτευσης

All Love in Town Sales Center

Ο Χώρος Έκθεσης Και Διαπραγμάτευσης Ο εμπορικός χώρος θα μπορούσε επίσης να είναι ένας τομέας δραστηριοτήτων προσανατολισμένος στις επιχειρήσεις, γεμάτος έργα τέχνης και αισθητικής, όπως και ένα θέατρο και ένα μουσείο. Λίγοι σχεδιαστές ποτέ δεν πίστευαν ότι ο εντατικός συνδυασμός ανθρώπων και περιβάλλοντος γίνεται τόσο ουσιαστικός από ποτέ. Δημιουργήσαμε έναν εσωτερικό χώρο που χτύπησε μια χορδή με τους ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτόν χρησιμοποιώντας τη χαμηλότερη τιμή υλικών-λαμπτήρες, Ping Pong και Χριστουγεννιάτικες μπάλες διακόσμησης. Έφερε ένα μύθο των πωλήσεων ακινήτων για την ολοκλήρωση των εργασιών πώλησης σε τρία μήνες εκείνη την εποχή σε ολόκληρη τη βιομηχανία λόγω του διακριτικού σχεδιασμού.

Δαχτυλίδι

Moon Curve

Δαχτυλίδι Ο φυσικός κόσμος βρίσκεται σε συνεχή κίνηση καθώς ισορροπεί μεταξύ τάξης και χάους. Ένας καλός σχεδιασμός δημιουργείται από την ίδια ένταση. Οι ιδιότητες της δύναμης, της ομορφιάς και του δυναμισμού προέρχονται από την ικανότητα του καλλιτέχνη να παραμένει ανοιχτό σε αυτά τα αντίθετα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας. Το τελικό κομμάτι είναι το άθροισμα των αμέτρητων επιλογών που κάνει ο καλλιτέχνης. Όλη η σκέψη και κανένα συναίσθημα δεν θα οδηγήσει σε σκληρή και κρύα δουλειά, ενώ όλη η αίσθηση και κανένας έλεγχος αποδίδει εργασία που δεν μπορεί να εκφραστεί. Ο συνδυασμός των δύο θα είναι μια έκφραση του ίδιου του χορού της ζωής.

Λάμπα

Capsule Lamp

Λάμπα Ο λάμπα σχεδιάστηκε αρχικά για μια μάρκα παιδικών ειδών. Η έμπνευση προέρχεται από παιχνίδια με κάψουλες που παίρνουν τα παιδιά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης που βρίσκονται συνήθως στις βιτρίνες. Κοιτώντας ψηλά τη λάμπα, βλέπουμε ένα μάτσο πολύχρωμα παιχνίδια κάψουλας, το καθένα φέρνει επιθυμία και απόλαυση που ξυπνά τη νεανική ψυχή. Ο αριθμός των καψουλών μπορεί να προσαρμοστεί και το περιεχόμενο να αντικατασταθεί όπως σας αρέσει. Από τα καθημερινά ασήμαντα μέχρι τις ειδικές διακοσμήσεις, κάθε αντικείμενο που βάζετε στις κάψουλες γίνεται μια μοναδική αφήγησή σας, αποκρυσταλλώνοντας έτσι τη ζωή και την ψυχική σας κατάσταση σε μια συγκεκριμένη στιγμή.