Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κοκτέιλ Μπαρ

Gamsei

Το Κοκτέιλ Μπαρ Όταν το Gamsei άνοιξε το 2013, ο υπερ-τοπικισμός εισήχθη σε ένα πεδίο πρακτικής που μέχρι τότε περιοριζόταν κυρίως στη σκηνή των τροφίμων. Στο Gamsei, τα συστατικά για κοκτέιλ καλλιεργούνται άγρια ή καλλιεργούνται από τοπικούς καλλιτέχνες αρτεσιανού. Το εσωτερικό του μπαρ, είναι μια σαφής συνέχεια αυτής της φιλοσοφίας. Όπως και τα κοκτέιλ, το Buero Wagner προμήθευσε όλα τα υλικά τοπικά και συνεργάστηκε στενά με τοπικούς κατασκευαστές για την παραγωγή λύσεων κατά παραγγελία. Το Gamsei είναι μια ολοκληρωμένη ιδέα που μετατρέπει το γεγονός της κατανάλωσης ενός κοκτέιλ σε μια νέα εμπειρία.

Η Συσκευασία Θαλασσινών

PURE

Η Συσκευασία Θαλασσινών Η ιδέα αυτής της νέας σειράς προϊόντων είναι "Χωρίς". Με απλά λόγια, δημιουργήσαμε ένα ασυνήθιστα χαλαρό σχέδιο. Συνήθως για κονσερβοποιημένα θαλασσινά είναι σκοτεινές και γεμάτες συσκευασίες, ο σχεδιασμός μας είναι "Χωρίς" από οποιοδήποτε οπτικό έρμα. Από την άλλη πλευρά, η σειρά είναι επίσης για άτομα με ευαισθησία στην αλλεργία και στα τρόφιμα. Φαίνεται σχεδόν σκόπιμα κάποιο είδος ιατρικής. Η πώληση ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 και είναι εξαιρετικά επιτυχημένη. Τα σχόλια της επιχείρησης λιανικής είναι: Περιμένουμε πολύ καιρό για μια όμορφη και καλά μελετημένη ιδέα. Ο πελάτης θα το λατρέψει.

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια

ajando Next Level C R M

Η Εταιρική Αρχιτεκτονική Έννοια ajando Loft Concept: Η πληροφορία είναι το δομικό υλικό του κόσμου μας. Μια πολύ ασυνήθιστη σοφίτα έχει δημιουργηθεί στην περιοχή λιμάνι του Μάνχαϊμ, στη Γερμανία. Η πλήρης ομάδα ajando θα ζήσει και θα εργαστεί εκεί από τον Ιανουάριο του 2013. Ο αρχιτέκτονας Peter Stasek και το γραφείο αρχιτέκτονα loftwerk που βρίσκεται στην Καρλσρούη βρίσκονται πίσω από την εταιρική αρχιτεκτονική ιδέα του σοφίτας. Εμπνεύστηκε από την κβαντική φυσική του Wheeler, την αρχιτεκτονική του Josef M. Hoffmann και, φυσικά, από την εμπειρογνωμοσύνη του ajando: «Η πληροφορία κάνει τον παγκόσμιο γύρο». Κείμενο της δωρεάν δημοσιογράφου της Ilona Koglin

Το Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Το Urban Electrik-Trike Τόσο φιλικό προς το περιβάλλον όσο και καινοτόμο, το LECOMOTION E-trike είναι ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο που εμπνέεται από ένθετα καροτσάκια. Τα E-trikes LECOMOTION έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως μέρος ενός αστικού συστήματος κοινής χρήσης ποδηλάτων. Σχεδιασμένο επίσης για φωλιά μεταξύ τους σε μια σειρά για συμπαγή αποθήκευση και για τη διευκόλυνση της συλλογής και της μετακίνησης πολλών ταυτόχρονα μέσω μιας αιωρούμενης πίσω πόρτας και ενός αφαιρούμενου σετ στροφαλοφόρου. Παρέχεται βοήθεια πεντάλ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κανονικό ποδήλατο, με ή χωρίς υποστηρικτική μπαταρία. Το φορτίο επέτρεψε επίσης τη μεταφορά 2 παιδιών ή ενός ενήλικα.

Χαρτικά

commod – Feines in Holz

Χαρτικά Το "merch" ειδικεύεται στην εσωτερική εργασία. Πιστό στο ρητό «ωραία ξύλινα προϊόντα» η εταιρεία υλοποιεί ιδιαίτερα αποκλειστικά οικιακά έργα. Τα χαρτικά έπρεπε να ικανοποιήσουν αυτόν τον ισχυρισμό. Μια μειωμένη αλλά παιχνιδιάρικη διάταξη έχει επιτευχθεί χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα αναμεμιγμένο χρώμα. Τα χαρτικά αντικατοπτρίζουν το στυλ της εταιρείας καθώς και την ιδεολογία της να χρησιμοποιεί μόνο το πιο πολύτιμο υλικό: Το χαρτί είναι κατασκευασμένο από 100 τοις εκατό βαμβάκι, τους φακέλους από πραγματικό ξύλινο καπλαμά. Οι επαγγελματικές κάρτες «ενσαρκώνουν» το σύνθημα των εταιρειών δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο δωμάτιο που περιέχει τυπικά ξύλινα προϊόντα.