Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ταυτότητα Της Επωνυμίας

Math Alive

Η Ταυτότητα Της Επωνυμίας Τα δυναμικά μοτίβα γραφικών εμπλουτίζουν τη μαθησιακή επίδραση των μαθηματικών στο περιβάλλον μικτής μάθησης. Παραβολικά γραφήματα από τα μαθηματικά ενέπνευσαν τον σχεδιασμό του λογότυπου. Τα γράμματα Α και V συνδέονται με μια συνεχή γραμμή, που δείχνει την αλληλεπίδραση μεταξύ ενός εκπαιδευτικού και ενός μαθητή. Μεταφέρει το μήνυμα ότι το Math Alive καθοδηγεί τους χρήστες να γίνουν παιδάκια στα μαθηματικά. Τα βασικά γραφικά αντιπροσωπεύουν τη μετατροπή αφηρημένων μαθηματικών εννοιών σε τρισδιάστατα γραφικά. Η πρόκληση ήταν να εξισορροπηθεί το διασκεδαστικό και συναρπαστικό περιβάλλον για το κοινό-στόχος με τον επαγγελματισμό ως επωνυμία εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

Η Συλλογή Κοσμημάτων

Biroi

Η Συλλογή Κοσμημάτων Το Biroi είναι μια τρισδιάστατη τυπωμένη σειρά κοσμημάτων που είναι εμπνευσμένη από τον θρυλικό φοίνικα του ουρανού, που ρίχνεται στις φλόγες και ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Οι δυναμικές γραμμές που σχηματίζουν τη δομή και το σχέδιο Voronoi απλώνονται στην επιφάνεια συμβολίζουν τον Φοίνικα που αναβιώνει από τις φλόγες που καίνε και πετά στον ουρανό. Το σχέδιο αλλάζει μέγεθος για να ρέει πάνω από την επιφάνεια δίνοντας μια αίσθηση δυναμισμού στη δομή. Το σχέδιο, που δείχνει από μόνο του μια παρουσία που μοιάζει με γλυπτική, δίνει στον χρήστη το κουράγιο να κάνει ένα βήμα μπροστά, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά του.

Τέχνη

Supplement of Original

Τέχνη Οι λευκές φλέβες στις πέτρες του ποταμού οδηγούν σε τυχαία σχέδια στις επιφάνειες. Η επιλογή ορισμένων λίθων του ποταμού και η διάταξή τους μετατρέπει αυτά τα σχέδια σε σύμβολα, με τη μορφή λατινικών γραμμάτων. Έτσι δημιουργούνται οι λέξεις και οι προτάσεις όταν οι πέτρες βρίσκονται στη σωστή θέση η μία δίπλα στην άλλη. Γλώσσα και επικοινωνία προκύπτουν και τα σημάδια τους γίνονται συμπλήρωμα αυτού που υπάρχει ήδη.

Οπτική Ταυτότητα

Imagine

Οπτική Ταυτότητα Ο στόχος ήταν να χρησιμοποιηθούν σχήματα, χρώματα και τεχνική σχεδίασης εμπνευσμένα από στάσεις γιόγκα. Σχεδιάζοντας κομψά το εσωτερικό και το κέντρο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια γαλήνια εμπειρία για να ανανεώσουν την ενέργειά τους. Επομένως ο σχεδιασμός του λογότυπου, τα διαδικτυακά μέσα, τα γραφικά στοιχεία και η συσκευασία ακολουθούσαν τη χρυσή τομή για να έχουν μια τέλεια οπτική ταυτότητα όπως αναμενόταν να βοηθήσουν τους επισκέπτες του κέντρου να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας μέσω της τέχνης και του design του κέντρου. Ο σχεδιαστής ενσάρκωσε την εμπειρία του διαλογισμού και τη γιόγκα το σχέδιο.

Κρεμάστρα

Linap

Κρεμάστρα Αυτή η κομψή κρεμάστρα ρούχων δίνει λύσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα - τη δυσκολία τοποθέτησης ρούχων με στενό γιακά, τη δυσκολία κρέμασης εσωρούχων και την αντοχή. Η έμπνευση για το σχέδιο προήλθε από τον συνδετήρα, ο οποίος είναι συνεχής και ανθεκτικός, και η τελική διαμόρφωση και επιλογή του υλικού οφείλεται στις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που διευκολύνει την καθημερινότητα του τελικού χρήστη και επίσης ένα ωραίο αξεσουάρ ενός καταστήματος boutique.

Το Οικιστικό

House of Tubes

Το Οικιστικό Το έργο είναι η συγχώνευση δύο κτιρίων, ενός εγκαταλειμμένου της δεκαετίας του '70 με το κτίριο της σημερινής εποχής και το στοιχείο που σχεδιάστηκε για να τα ενώσει είναι η πισίνα. Πρόκειται για ένα έργο που έχει δύο βασικές χρήσεις, την 1η ως κατοικία 5μελούς οικογένειας, τη 2η ως μουσείο τέχνης, με φαρδιούς χώρους και ψηλούς τοίχους για να δέχεται περισσότερα από 300 άτομα. Το σχέδιο αντιγράφει το πίσω σχήμα του βουνού, το εμβληματικό βουνό της πόλης. Μόνο 3 φινιρίσματα με ανοιχτόχρωμους τόνους χρησιμοποιούνται στο έργο για να κάνουν τους χώρους να λάμπουν μέσα από το φυσικό φως που προβάλλεται στους τοίχους, τα δάπεδα και τις οροφές.