Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Τραπεζάκι

Sankao

Το Τραπεζάκι Το τραπεζάκι σαλονιού Sankao, "τρία πρόσωπα" στα ιαπωνικά, είναι ένα κομψό έπιπλο που προορίζεται να γίνει ένας σημαντικός χαρακτήρας κάθε σύγχρονου χώρου σαλονιού. Το Sankao βασίζεται σε μια εξελικτική ιδέα, η οποία αναπτύσσεται και αναπτύσσεται ως ζωντανό ον. Η επιλογή του υλικού θα μπορούσε να είναι μόνο μασίφ ξύλο από βιώσιμες φυτείες. Το τραπεζάκι σαλονιού Sankao συνδυάζει εξίσου την υψηλότερη τεχνολογία κατασκευής με την παραδοσιακή χειροτεχνία, καθιστώντας κάθε κομμάτι μοναδικό. Το Sankao διατίθεται σε διαφορετικούς τύπους μασίφ ξύλου όπως Iroko, δρυς ή τέφρα.

Τα Ακουστικά Tws

PaMu Nano

Τα Ακουστικά Tws Το PaMu Nano αναπτύσσει ακουστικά "αόρατα στο αυτί" προσαρμοσμένα για νεαρούς χρήστες και κατάλληλα για περισσότερα σενάρια. Ο σχεδιασμός βασίζεται στη βελτιστοποίηση δεδομένων αυτιών περισσότερων από 5.000 χρηστών και, τέλος, διασφαλίζει ότι τα περισσότερα αυτιά θα είναι άνετα όταν τα φοράτε, ακόμη και όταν ξαπλώνετε στο πλάι. Η επιφάνεια της θήκης φόρτισης χρησιμοποιεί ειδικό ελαστικό πανί για να κρύψει την ενδεικτική λυχνία μέσω της ενσωματωμένης τεχνολογίας συσκευασίας. Η μαγνητική αναρρόφηση βοηθά στην εύκολη λειτουργία. Το BT5.0 απλοποιεί τη λειτουργία ενώ διατηρεί μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση και ο κωδικοποιητής aptX εξασφαλίζει υψηλότερη ποιότητα ήχου. IPX6 Αδιάβροχο.

Τα Ακουστικά Tws

PaMu Quiet ANC

Τα Ακουστικά Tws Το PaMu Quiet ANC είναι ένα σετ αληθινών ασύρματων ακουστικών ενεργού ακύρωσης θορύβου που θα μπορούσαν να λύσουν αποτελεσματικά τα υπάρχοντα προβλήματα θορύβου. Τροφοδοτούμενο από το διπλό bluetooth της Qualcomm και το ψηφιακό ανεξάρτητο ενεργό chip ακύρωσης θορύβου, η συνολική εξασθένηση του PaMu Quiet ANC μπορεί να φτάσει τα 40dB, γεγονός που θα μπορούσε να μειώσει αποτελεσματικά τις βλάβες που προκαλούνται από τους θορύβους. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας pass-through και της ενεργής ακύρωσης θορύβου σύμφωνα με διαφορετικά σενάρια είτε στην καθημερινή ζωή είτε σε επαγγελματικές περιστάσεις.

Η Μονάδα Φωτισμού

Khepri

Η Μονάδα Φωτισμού Το Khepri είναι ένα φωτιστικό δαπέδου και επίσης ένα μενταγιόν που έχει σχεδιαστεί με βάση τους αρχαίους Αιγύπτιους Khepri, τον σκαραβαίο θεό της ανατολής του πρωινού ήλιου και της αναγέννησης. Απλώς αγγίξτε το Khepri και το φως θα ανάψει. Από το σκοτάδι στο φως, όπως πίστευαν πάντα οι αρχαίοι Αιγύπτιοι. Αναπτύχθηκε από την εξέλιξη του σχήματος του αιγυπτιακού σκαραβαίου, το Khepri είναι εξοπλισμένο με ένα ρυθμιζόμενο LED που ρυθμίζεται από έναν διακόπτη αισθητήρα αφής που παρέχει τρεις ρυθμίσεις ρυθμιζόμενη φωτεινότητα με ένα άγγιγμα.

Ταυτότητα, Η Επωνυμία

Merlon Pub

Ταυτότητα, Η Επωνυμία Το έργο της Merlon Pub αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο σχέδιο επωνυμίας και ταυτότητας μιας νέας εγκατάστασης τροφοδοσίας στο Tvrda στο Osijek, το παλιό μπαρόκ κέντρο της πόλης, που χτίστηκε τον 18ο αιώνα ως μέρος ενός μεγάλου συστήματος στρατηγικά οχυρωμένων πόλεων. Στην αμυντική αρχιτεκτονική, το όνομα Merlon σημαίνει συμπαγείς, όρθιους φράχτες που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους παρατηρητές και τους στρατιωτικούς στην κορυφή του οχυρού.

Η Συσκευασία

Oink

Η Συσκευασία Για να διασφαλιστεί η προβολή του πελάτη στην αγορά, επιλέχθηκε μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση και αίσθηση. Αυτή η προσέγγιση συμβολίζει όλες τις ιδιότητες της μάρκας, πρωτότυπες, νόστιμες, παραδοσιακές και τοπικές. Ο κύριος στόχος της χρήσης νέων συσκευασιών προϊόντων ήταν να παρουσιαστεί στους πελάτες η ιστορία πίσω από την εκτροφή μαύρων χοίρων και την παραγωγή παραδοσιακών λιχουδιών κρέατος υψηλής ποιότητας. Δημιουργήθηκαν ένα σύνολο εικονογραφήσεων σε τεχνική λινοκοπής που επιδεικνύουν δεξιοτεχνία. Οι ίδιες οι εικόνες παρουσιάζουν αυθεντικότητα και προτρέπουν τον πελάτη να σκεφτεί τα προϊόντα Oink, τη γεύση και την υφή τους.