Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ιατρικό Κέντρο

Neo Derm The Center

Το Ιατρικό Κέντρο Έχει σχεδιαστεί για να συντονίζει το θέμα των γραμμών και τα ασβέστη χρώματα του χρώματος αρκούν για να αποδείξουν τη ζοφερή και ενεργητική σύντομη σχεδίαση για αυτό το συγκεκριμένο κέντρο φροντίδας του δέρματος. Οι δοκοί των λευκών γραμμών διασπώνται σε όλη τη λευκή οροφή και εκτείνονται στον περιβάλλοντα χώρο με δυναμική. Η ζώνη χαλάρωσης που βρίσκεται δίπλα στη ρεσεψιόν είναι τοποθετημένη σε ασβέστη με απόχρωση ασβέστη από έπιπλα έως χαλί που δίνει έμφαση στη νέα και ανανεωμένη ουσία της μάρκας με την επισκόπηση του λιμανιού Victoria.

Ο Χώρος Έκθεσης Και Διαπραγμάτευσης

All Love in Town Sales Center

Ο Χώρος Έκθεσης Και Διαπραγμάτευσης Ο εμπορικός χώρος θα μπορούσε επίσης να είναι ένας τομέας δραστηριοτήτων προσανατολισμένος στις επιχειρήσεις, γεμάτος έργα τέχνης και αισθητικής, όπως και ένα θέατρο και ένα μουσείο. Λίγοι σχεδιαστές ποτέ δεν πίστευαν ότι ο εντατικός συνδυασμός ανθρώπων και περιβάλλοντος γίνεται τόσο ουσιαστικός από ποτέ. Δημιουργήσαμε έναν εσωτερικό χώρο που χτύπησε μια χορδή με τους ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτόν χρησιμοποιώντας τη χαμηλότερη τιμή υλικών-λαμπτήρες, Ping Pong και Χριστουγεννιάτικες μπάλες διακόσμησης. Έφερε ένα μύθο των πωλήσεων ακινήτων για την ολοκλήρωση των εργασιών πώλησης σε τρία μήνες εκείνη την εποχή σε ολόκληρη τη βιομηχανία λόγω του διακριτικού σχεδιασμού.

Δαχτυλίδι

Moon Curve

Δαχτυλίδι Ο φυσικός κόσμος βρίσκεται σε συνεχή κίνηση καθώς ισορροπεί μεταξύ τάξης και χάους. Ένας καλός σχεδιασμός δημιουργείται από την ίδια ένταση. Οι ιδιότητες της δύναμης, της ομορφιάς και του δυναμισμού προέρχονται από την ικανότητα του καλλιτέχνη να παραμένει ανοιχτό σε αυτά τα αντίθετα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας. Το τελικό κομμάτι είναι το άθροισμα των αμέτρητων επιλογών που κάνει ο καλλιτέχνης. Όλη η σκέψη και κανένα συναίσθημα δεν θα οδηγήσει σε σκληρή και κρύα δουλειά, ενώ όλη η αίσθηση και κανένας έλεγχος αποδίδει εργασία που δεν μπορεί να εκφραστεί. Ο συνδυασμός των δύο θα είναι μια έκφραση του ίδιου του χορού της ζωής.

Λάμπα

Capsule Lamp

Λάμπα Ο λάμπα σχεδιάστηκε αρχικά για μια μάρκα παιδικών ειδών. Η έμπνευση προέρχεται από παιχνίδια με κάψουλες που παίρνουν τα παιδιά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης που βρίσκονται συνήθως στις βιτρίνες. Κοιτώντας ψηλά τη λάμπα, βλέπουμε ένα μάτσο πολύχρωμα παιχνίδια κάψουλας, το καθένα φέρνει επιθυμία και απόλαυση που ξυπνά τη νεανική ψυχή. Ο αριθμός των καψουλών μπορεί να προσαρμοστεί και το περιεχόμενο να αντικατασταθεί όπως σας αρέσει. Από τα καθημερινά ασήμαντα μέχρι τις ειδικές διακοσμήσεις, κάθε αντικείμενο που βάζετε στις κάψουλες γίνεται μια μοναδική αφήγησή σας, αποκρυσταλλώνοντας έτσι τη ζωή και την ψυχική σας κατάσταση σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Ο Κινηματογράφος

Wuhan Pixel Box Cinema

Ο Κινηματογράφος Το "Pixel" είναι το βασικό στοιχείο των εικόνων, ο σχεδιαστής διερευνά τη σχέση κίνησης και pixel για να γίνει το θέμα αυτού του σχεδιασμού. Το "Pixel" εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές του κινηματογράφου. Η μεγάλη αίθουσα box office στεγάζει έναν τεράστιο καμπύλο φάκελο που σχηματίζεται από πάνω από 6000 κομμάτια πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο τοίχος προβολής χαρακτηριστικών είναι διακοσμημένος με τεράστια ποσότητα τετραγωνικών λωρίδων που προεξέχουν από τον τοίχο παρουσιάζει το λαμπερό όνομα του κινηματογράφου. Μέσα σε αυτόν τον κινηματογράφο, όλοι θα απολαύσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα του ψηφιακού κόσμου που δημιουργείται από τη συνοχή όλων των στοιχείων "Pixel".

Το Γραφείο

White Paper

Το Γραφείο Το εσωτερικό που μοιάζει με καμβά υλοποιεί έναν χώρο για τη δημιουργική συνεισφορά των σχεδιαστών και δημιουργεί ευκαιρίες για μυριάδες έκθεση σχεδιαστικής διαδικασίας. Καθώς κάθε έργο εξελίσσεται, οι τοίχοι και οι σανίδες καλύπτονται με έρευνα, σχεδιάζουν σκίτσα και παρουσιάσεις, καταγράφοντας την εξέλιξη κάθε σχεδίου και γίνονται το ημερολόγιο των σχεδιαστών. Τα λευκά δάπεδα και η πόρτα από ορείχαλκο, που χρησιμοποιούνται με μοναδικό και τολμηρό τρόπο για στιβαρή καθημερινή χρήση, συλλέγουν τα ίχνη και τα δακτυλικά αποτυπώματα από το προσωπικό και τους πελάτες, μαρτυρώντας την ανάπτυξη της εταιρείας.