Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κολιέ

Extravaganza

Κολιέ Ένα κομψό collier εμπνευσμένο από βολάν, αρχαίες διακοσμήσεις λαιμών που μπορείτε να δείτε σε πολλά όμορφα έργα ζωγραφικής του XVI και XVII αιώνα. Χαρακτηρίζεται από σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, απλοποιώντας το τυπικό στυλ ruffs που προσπαθεί να το κάνει μοντέρνο και σύγχρονο. Ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που δίνει κομψότητα στον χρήστη, χρησιμοποιώντας μαύρα ή άσπρα χρώματα, επιτρέπει πολλαπλούς συνδυασμούς με μοντέρνο και καθαρό σχεδιασμό. Ένα μονοκόμματο κολιέ, εύκαμπτο και ελαφρύ. Ένα μη πολύτιμο υλικό αλλά με εντυπωσιακή σχεδίαση υψηλής μόδας που κάνει αυτό το collier όχι μόνο ένα κόσμημα αλλά και ένα νέο στολίδι αμαξώματος.

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού

Russian Design Pavilion

Το Πρόγραμμα Των Εκδηλώσεων Σχεδιασμού εκθέσεις, διαγωνισμοί σχεδιασμού, εργαστήρια, εκπαιδευτικές συμβουλευτικές μελέτες και εκδόσεις έργων με στόχο την προώθηση Ρώσων σχεδιαστών και εμπορικών σημάτων στο εξωτερικό. Οι δραστηριότητές μας ενθαρρύνουν τους ρώσους ομιλητές σχεδιαστές να τελειοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσω διεθνών έργων και να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν το ρόλο τους στην κοινότητα του σχεδιασμού, πώς να προωθήσουν και να καταστήσουν τα προϊόντα τους ανταγωνιστικά και να δημιουργήσουν πραγματικές καινοτομίες.

Το Paravent

Positive and Negative

Το Paravent Αυτό είναι ένα προϊόν που χρησιμεύει ταυτόχρονα ως λειτουργία και ομορφιά, μπαχαρικά με μια ένδειξη πολιτισμού και ριζών. Το «θετικό και αρνητικό» paravant δρα ως ρυθμιζόμενο και κινητό εμπόδιο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που δεν προεξέχει ή διαταράσσει ένα χώρο. Το ισλαμικό μοτίβο δίνει ένα δαντέλα σαν αποτέλεσμα που αφαιρείται και αντίστροφο από το υλικό Corian / Resin. Παρόμοια με το yin yang, υπάρχει πάντα λίγο καλό στο κακό και πάντα λίγο κακό στο καλό. Όταν ο ήλιος δύει στο "Θετικό και αρνητικό" είναι πραγματικά η λάμψη του και οι γεωμετρικές σκιές χρωματίζουν το δωμάτιο.

Το Κοκτέιλ Μπαρ

Gamsei

Το Κοκτέιλ Μπαρ Όταν το Gamsei άνοιξε το 2013, ο υπερ-τοπικισμός εισήχθη σε ένα πεδίο πρακτικής που μέχρι τότε περιοριζόταν κυρίως στη σκηνή των τροφίμων. Στο Gamsei, τα συστατικά για κοκτέιλ καλλιεργούνται άγρια ή καλλιεργούνται από τοπικούς καλλιτέχνες αρτεσιανού. Το εσωτερικό του μπαρ, είναι μια σαφής συνέχεια αυτής της φιλοσοφίας. Όπως και τα κοκτέιλ, το Buero Wagner προμήθευσε όλα τα υλικά τοπικά και συνεργάστηκε στενά με τοπικούς κατασκευαστές για την παραγωγή λύσεων κατά παραγγελία. Το Gamsei είναι μια ολοκληρωμένη ιδέα που μετατρέπει το γεγονός της κατανάλωσης ενός κοκτέιλ σε μια νέα εμπειρία.

Η Συσκευασία Θαλασσινών

PURE

Η Συσκευασία Θαλασσινών Η ιδέα αυτής της νέας σειράς προϊόντων είναι "Χωρίς". Με απλά λόγια, δημιουργήσαμε ένα ασυνήθιστα χαλαρό σχέδιο. Συνήθως για κονσερβοποιημένα θαλασσινά είναι σκοτεινές και γεμάτες συσκευασίες, ο σχεδιασμός μας είναι "Χωρίς" από οποιοδήποτε οπτικό έρμα. Από την άλλη πλευρά, η σειρά είναι επίσης για άτομα με ευαισθησία στην αλλεργία και στα τρόφιμα. Φαίνεται σχεδόν σκόπιμα κάποιο είδος ιατρικής. Η πώληση ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 και είναι εξαιρετικά επιτυχημένη. Τα σχόλια της επιχείρησης λιανικής είναι: Περιμένουμε πολύ καιρό για μια όμορφη και καλά μελετημένη ιδέα. Ο πελάτης θα το λατρέψει.