Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Φωτιστικό

vanory Estelle

Φωτιστικό Η Estelle συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό με τη μορφή ενός κυλινδρικού, χειροποίητου γυάλινου σώματος με την πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού που παράγει τρισδιάστατα εφέ φωτισμού στο υφασμάτινο αμπαζούρ. Σχεδιασμένο σκόπιμα για να μετατρέπει τις διαθέσεις φωτισμού σε συναισθηματική εμπειρία, το Estelle προσφέρει μια άπειρη ποικιλία στατικών και δυναμικών διαθέσεων που παράγουν κάθε είδους χρώματα και μεταβάσεις, που ελέγχονται μέσω μιας οθόνης αφής στο φωτιστικό ή μιας εφαρμογής smartphone.

Το Κινητό Περίπτερο

Three cubes in the forest

Το Κινητό Περίπτερο Τρεις κύβοι είναι η συσκευή με τις διάφορες ιδιότητες και λειτουργίες (εξοπλισμός παιδικής χαράς, δημόσια έπιπλα, αντικείμενα τέχνης, αίθουσες διαλογισμού, κληματαριά, μικροί χώροι ανάπαυσης, αίθουσες αναμονής, καρέκλες με στέγες) και μπορούν να φέρουν στους ανθρώπους φρέσκες χωρικές εμπειρίες. Τρεις κύβοι μπορούν να μεταφερθούν εύκολα με ένα φορτηγό, λόγω του μεγέθους και του σχήματος. Ως προς το μέγεθος, την εγκατάσταση (την κλίση), τις επιφάνειες καθισμάτων, τα παράθυρα κ.λπ., κάθε κύβος είναι σχεδιασμένος χαρακτηριστικά. Τρεις κύβοι αναφέρονται σε ιαπωνικούς παραδοσιακούς ελάχιστους χώρους, όπως αίθουσες τελετών τσαγιού, με μεταβλητότητα και κινητικότητα.

Το Πολυλειτουργικό Συγκρότημα

Crab Houses

Το Πολυλειτουργικό Συγκρότημα Στην απέραντη πεδιάδα των πεδιάδων της Σιλεσίας, ένα μαγικό βουνό στέκεται μόνο του, καλυμμένο με ομίχλη μυστηρίου, που δεσπόζει πάνω από τη γραφική πόλη Sobotka. Εκεί, μέσα σε φυσικά τοπία και θρυλική τοποθεσία, σχεδιάζεται να είναι το συγκρότημα Crab Houses: ένα ερευνητικό κέντρο. Ως μέρος του έργου αναζωογόνησης της πόλης, υποτίθεται ότι απελευθερώνει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Ο τόπος συγκεντρώνει επιστήμονες, καλλιτέχνες και τοπική κοινωνία. Το σχήμα των περιπτέρων είναι εμπνευσμένο από καβούρια που εισέρχονται σε κυματισμένη θάλασσα από γρασίδι. Θα φωτίζονται τη νύχτα, μοιάζοντας με πυγολαμπίδες που αιωρούνται πάνω από την πόλη.

Τραπέζι

la SINFONIA de los ARBOLES

Τραπέζι Το τραπέζι la SINFONIA de los ARBOLES είναι μια αναζήτηση για ποίηση στο σχέδιο... Ένα δάσος όπως φαίνεται από το έδαφος είναι σαν στήλες που σβήνουν στον ουρανό. Δεν μπορούμε να τα δούμε από ψηλά. το δάσος από την όψη ενός πουλιού μοιάζει με ένα λείο χαλί. Η καθετότητα γίνεται οριζόντια και εξακολουθεί να παραμένει ενιαία στη δυαδικότητα της. Ομοίως, το τραπέζι SINFONIA de los ARBOLES, φέρνει στο μυαλό τα κλαδιά των δέντρων που σχηματίζουν μια σταθερή βάση για ένα λεπτό πάγκο που προκαλεί τη δύναμη της βαρύτητας. Μόνο που εδώ κι εκεί οι ακτίνες του ήλιου τρεμοπαίζουν μέσα από τα κλαδιά των δέντρων.

Το Φαρμακείο

Izhiman Premier

Το Φαρμακείο Ο νέος σχεδιασμός του καταστήματος Izhiman Premier εξελίχθηκε γύρω από τη δημιουργία μιας μοντέρνας και μοντέρνας εμπειρίας. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε διαφορετικό μείγμα υλικών και λεπτομερειών για να εξυπηρετήσει κάθε γωνία των αντικειμένων που εμφανίζονται. Κάθε περιοχή προβολής αντιμετωπίστηκε ξεχωριστά με μελέτη των ιδιοτήτων των υλικών και των προϊόντων που εμφανίζονται. Δημιουργώντας ένα πάντρεμα υλικών που αναμειγνύονται μεταξύ μαρμάρου Καλκούτας, ξύλου καρυδιάς, ξύλου δρυός και γυαλιού ή ακρυλικού. Ως αποτέλεσμα, η εμπειρία βασίστηκε σε κάθε λειτουργία και στις προτιμήσεις του πελάτη με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό συμβατό με τα προϊόντα που εμφανίζονται.

Η Εκτίμηση Της Τέχνης

The Kala Foundation

Η Εκτίμηση Της Τέχνης Υπάρχει από καιρό μια παγκόσμια αγορά για ινδικούς πίνακες ζωγραφικής, αλλά το ενδιαφέρον για την ινδική τέχνη έχει καθυστερήσει στις ΗΠΑ. Για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα διαφορετικά στυλ της Ινδικής Λαϊκής Ζωγραφικής, το Ίδρυμα Kala ιδρύθηκε ως μια νέα πλατφόρμα για την προβολή των έργων ζωγραφικής και για να τους κάνει πιο προσιτούς σε μια διεθνή αγορά. Το ίδρυμα αποτελείται από έναν ιστότοπο, μια εφαρμογή για κινητά, μια έκθεση με βιβλία έκδοσης και προϊόντα που συμβάλλουν στη γεφύρωση του χάσματος και στη σύνδεση αυτών των έργων ζωγραφικής με ένα μεγαλύτερο κοινό.