Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κέντρο Πωλήσεων

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Κέντρο Πωλήσεων Ο σχεδιασμός συνδυάζει τους βορειοανατολικούς λαούς με την ευγένεια και τη χάρη του Νότου για να αφήσει τη ζωή γεμάτη χωρίς αποκλεισμούς. Ο έξυπνος σχεδιασμός και η συμπαγής διάταξη επεκτείνουν την εσωτερική αρχιτεκτονική. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί απλές και διεθνείς δεξιότητες σχεδίασης με καθαρά στοιχεία και απλά υλικά, που καθιστούν τον χώρο φυσικό, χαλαρό και μοναδικό. Ο σχεδιασμός είναι ένα κέντρο πωλήσεων με 600 τετραγωνικά μέτρα, στοχεύει στο σχεδιασμό ενός σύγχρονου ανατολίτικου κέντρου πωλήσεων, κάνοντας την καρδιά του κατοίκου ήσυχη και απορρίπτει τον εξωτερικό θόρυβο. Κρατήστε αργό και απολαύστε τη ζωή ομορφιάς.

Το Κέντρο Πωλήσεων

Yango Poly Kuliang Hill

Το Κέντρο Πωλήσεων Αυτός ο σχεδιασμός στοχεύει να διερευνήσει πώς να φέρει μια ευχάριστη εμπειρία ειδυλλιακής ζωής στα προάστια, η οποία οδηγεί τους ανθρώπους να ακολουθούν καλή ζωή και οδηγεί τους ανθρώπους να κινηθούν προς την ανατολική ποιητική κατοικία. Ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί μια μοντέρνα και απλή δεξιοτεχνία με φυσικά και απλά υλικά. Εστιάζοντας στο πνεύμα και παραμελώντας τη φόρμα, ο σχεδιασμός συνδυάζει τα στοιχεία του τοπίου Zen και του πολιτισμού τσαγιού, τα ερωτικά συναισθήματα των ψαράδων, την ομπρέλα λαδιού. Μέσω του χειρισμού των λεπτομερειών, εξισορροπεί τη λειτουργία και την αισθητική και κάνει το ζωντανό καλλιτεχνικό.

Η Βίλα

Tranquil Dwelling

Η Βίλα Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί τεχνικές σχεδιασμού τυπικής ισορροπίας ως aixs για να μεταδώσει την ανατολική καλλιτεχνική αντίληψη. Υιοθετεί στοιχεία από μπαμπού, ορχιδέα, δαμάσκηνο και τοπίο. Η απλή οθόνη σχηματίζεται με την επέκταση του σχήματος μπαμπού αφαιρώντας τη μορφή σκυροδέματος και σταματά εκεί που πρέπει να σταματήσει. Οι διατάξεις του καθιστικού και της τραπεζαρίας πάνω-κάτω καθορίζουν το όριο του χώρου και ενσωματώνουν την ανατολική προοπτική χωρική που είναι αραιή και συνονθύλευμα. Γύρω από το θέμα του να ζεις απλά και να ταξιδεύεις ελαφρά, Οι κινούμενες γραμμές είναι ξεκάθαρες, είναι μια νέα προσπάθεια για το περιβάλλον κατοίκησης των ανθρώπων.

Η Επωνυμία Σαλόνι Ομορφιάς

Silk Royalty

Η Επωνυμία Σαλόνι Ομορφιάς Ο στόχος της διαδικασίας καθιέρωσης επωνυμίας είναι να τοποθετηθεί η μάρκα στην κατηγορία υψηλών προδιαγραφών λαμβάνοντας μια ματιά και μια αίσθηση προσαρμογής στις παγκόσμιες τάσεις στο μακιγιάζ και τη φροντίδα του δέρματος. Κομψό στο εσωτερικό και το εξωτερικό του, προσφέροντας στους πελάτες μια πολυτελή απόδραση για υποχώρηση στην αυτοεξυπηρέτηση αφήνοντας ανανεωμένο. Η επιτυχής επικοινωνία της εμπειρίας στους καταναλωτές ενσωματώθηκε στη διαδικασία σχεδιασμού. Επομένως, το Alharir Salon έχει αναπτυχθεί, εκφράζοντας τη θηλυκότητα, τα οπτικά στοιχεία, τα πλούσια χρώματα και τις υφές με προσοχή στις λεπτές λεπτομέρειες για να προσθέσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και άνεση.

Πάγκος αστικού τύπου

Eternity

Πάγκος αστικού τύπου Καλωσορίσατε ένα παγκάκι δύο ατόμων από χυτό σκυρόδεμα. Ο στιβαρός σχεδιασμός των δύο μονάδων αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει για τη σταθερότητα του συστήματος. Οι απολήξεις του πάγκου τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξουδετερώνουν την παραμικρή κίνηση. Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος: Με απλή τοποθέτηση στον τόπο εγκατάστασης. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, αυτό το παγκάκι απλά επικάθεται. Προσοχή η Eighternity είναι κοντά!

Πάγκος αστικού τύπου.

Nessie

Πάγκος αστικού τύπου. Καλωσορίσατε την Nessie, ένα παγκάκι που βασίζεται στην ιδέα του "Drop & Forget" δηλαδή, εύκολη τοποθέτηση με ελάχιστο κόστος: Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, το παγκάκι αυτό απλά επικάθεται. Ο στοιβαρός και επιμελώς ισορροπημένος σχεδιασμός από χυτό σκυρόδεμα αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία.