Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευασία Χυμού

Pure

Η Συσκευασία Χυμού Η βάση για την έννοια του Pure Juice είναι ένα συναισθηματικό στοιχείο. Η σχεδιασμένη έννοια ονομασίας και σχεδιασμού στοχεύει στα συναισθήματα και τα συναισθήματα του πελάτη, εξυπηρετεί το σκοπό να σταματήσει το άτομο ακριβώς δίπλα στο ράφι που απαιτείται και να το κάνει να το επιλέξει από το πλήθος άλλων εμπορικών σημάτων. Το πακέτο εκφράζει τα αποτελέσματα των εκχυλισμάτων φρούτων, τα πολύχρωμα μοτίβα που εκτυπώνονται απευθείας σε γυάλινη φιάλη που μοιάζει με το σχήμα των φρούτων. Τονίζει οπτικά την εικόνα των φυσικών προϊόντων.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Cube

Τραπεζάκι Σαλονιού Το σχέδιο εμπνεύστηκε από τα γεωμετρικά γλυπτά του Golden Ratio και του Mangiarotti. Η φόρμα είναι διαδραστική, προσφέροντας στους χρήστες διαφορετικούς συνδυασμούς. Ο σχεδιασμός αποτελείται από τέσσερα τραπέζια καφέ διαφορετικών μεγεθών και ένα πουφ που παρατάσσεται γύρω από τη μορφή του κύβου, το οποίο είναι ένα στοιχείο φωτισμού. Τα στοιχεία του σχεδιασμού είναι πολυλειτουργικά για να καλύψουν τις ανάγκες του χρήστη. Το προϊόν παράγεται με υλικό Corian και κόντρα πλακέ.

Η Εγκατάσταση Τέχνης

Pretty Little Things

Η Εγκατάσταση Τέχνης Το Pretty Little Things εξερευνά τον κόσμο της ιατρικής έρευνας και τις περίπλοκες εικόνες που παρατηρούνται κάτω από το μικροσκόπιο, τα ερμηνεύουν εκ νέου σε μοντέρνα αφηρημένα σχέδια μέσω των εκρήξεων μιας ζωντανής παλέτας χρωμάτων fluro. Πάνω από 250 μέτρα μήκος, με πάνω από 40 μεμονωμένα έργα τέχνης, είναι μια εγκατάσταση μεγάλης κλίμακας που παρουσιάζει την ομορφιά της έρευνας στο κοινό.

Η Εγκατάσταση

The Reflection Room

Η Εγκατάσταση Εμπνευσμένο από το κόκκινο χρώμα, το οποίο συμβολίζει την καλή τύχη στον κινεζικό πολιτισμό, το The Reflection Room είναι μια χωρική εμπειρία που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από κόκκινους καθρέφτες για να δημιουργήσει έναν άπειρο χώρο. Στο εσωτερικό, η τυπογραφία παίζει το ρόλο της σύνδεσης του κοινού με καθεμία από τις κύριες αξίες της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς και παροτρύνει τους ανθρώπους να προβληματιστούν σχετικά με το έτος που ήταν και το επόμενο έτος.

Η Ενεργοποίηση Εκδηλώσεων

Home

Η Ενεργοποίηση Εκδηλώσεων Το σπίτι αγκαλιάζει τη νοσταλγία του προσωπικού σπιτιού και είναι ένας συνδυασμός του παλαιού και του νέου. Οι vintage πίνακες του 1960 καλύπτουν τον πίσω τοίχο, μικρά προσωπικά αναμνηστικά είναι διάσπαρτα σε όλη την οθόνη. Μαζί αυτά τα πράγματα είναι αλληλένδετα σε μια μάζα χορδών που σχηματίζονται ως μία ιστορία, όπου σε εκκρεμότητα όπου στέκεται ο θεατής, αποκαλύπτει ένα μήνυμα.

Η Εγκατάσταση Τέχνης

The Future Sees You

Η Εγκατάσταση Τέχνης Το μέλλον βλέπεις την ομορφιά της αισιοδοξίας που αγκαλιάζει ο νεαρός δημιουργικός ενήλικος - οι μελλοντικοί στοχαστές, καινοτόμοι, σχεδιαστές και καλλιτέχνες του κόσμου σου. Μια δυναμική οπτική ιστορία, προβάλλεται μέσω 30 παραθύρων σε 5 επίπεδα, τα μάτια φλερτάρουν μέσα από ένα ζωντανό φάσμα χρωμάτων και κατά καιρούς φαίνεται να ακολουθούν το πλήθος καθώς κοιτάζουν έξω με εμπιστοσύνη στη νύχτα. Μέσα από αυτά τα μάτια βλέπουν το μέλλον, τον στοχαστή, τον καινοτόμο, τον σχεδιαστή και τον καλλιτέχνη: δημιουργικά του αύριο που θα αλλάξουν τον κόσμο.