Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση

Corner Paradise

Η Εσωτερική Διακόσμηση Καθώς η τοποθεσία βρίσκεται σε ένα γωνιακό οικόπεδο στην πόλη με μεγάλη κίνηση, πώς μπορεί να βρει ηρεμία στη θορυβώδη γειτονιά, διατηρώντας παράλληλα τα προνόμια του δαπέδου, την πρακτικότητα του χώρου και την αρχιτεκτονική αισθητική; Αυτή η ερώτηση έκανε το σχέδιο αρκετά προκλητικό στην αρχή. Για να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό το απόρρητο της κατοικίας διατηρώντας παράλληλα καλές συνθήκες φωτισμού, αερισμού και βάθους πεδίου, ο σχεδιαστής έκανε μια τολμηρή πρόταση, να χτίσει ένα εσωτερικό τοπίο. Δηλαδή, να χτίσει ένα κυβικό κτίριο τριών ορόφων και να μετακινήσει τις μπροστινές και πίσω αυλές στο αίθριο , για τη δημιουργία ενός τοπίου πρασίνου και νερού.

Το Σπίτι Κατοικιών

Oberbayern

Το Σπίτι Κατοικιών Ο σχεδιαστής πιστεύει ότι το βάθος και η σημασία του χώρου ζουν στη βιωσιμότητα που προέρχεται από την ενότητα του αλληλένδετου και συνεξαρτώμενου ανθρώπου, χώρου και περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου, με τεράστια πρωτότυπα υλικά και ανακυκλωμένα απόβλητα, η ιδέα υλοποιείται στο στούντιο σχεδιασμού, ένας συνδυασμός σπιτιού και γραφείου, για ένα σχεδιαστικό στυλ συνύπαρξης με το περιβάλλον.

Η Εννοιολογική Έκθεση

Muse

Η Εννοιολογική Έκθεση Το Muse είναι ένα πειραματικό σχέδιο σχεδιασμού που μελετά τη μουσική αντίληψη του ανθρώπου μέσα από τρεις εμπειρίες εγκατάστασης που παρέχουν διαφορετικούς τρόπους εμπειρίας μουσικής. Το πρώτο είναι καθαρά συναρπαστικό χρησιμοποιώντας θερμοενεργό υλικό και το δεύτερο εμφανίζει την αποκωδικοποιημένη αντίληψη της μουσικής χωρικότητας. Το τελευταίο είναι μια μετάφραση μεταξύ μουσικής σημειογραφίας και οπτικών μορφών. Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να αλληλεπιδράσουν με τις εγκαταστάσεις και να εξερευνήσουν τη μουσική οπτικά με τη δική τους αντίληψη. Το κύριο μήνυμα είναι ότι οι σχεδιαστές πρέπει να γνωρίζουν πώς η αντίληψη τους επηρεάζει στην πράξη.

Η Ταυτότητα Της Επωνυμίας

Math Alive

Η Ταυτότητα Της Επωνυμίας Τα δυναμικά μοτίβα γραφικών εμπλουτίζουν τη μαθησιακή επίδραση των μαθηματικών στο περιβάλλον μικτής μάθησης. Παραβολικά γραφήματα από τα μαθηματικά ενέπνευσαν τον σχεδιασμό του λογότυπου. Τα γράμματα Α και V συνδέονται με μια συνεχή γραμμή, που δείχνει την αλληλεπίδραση μεταξύ ενός εκπαιδευτικού και ενός μαθητή. Μεταφέρει το μήνυμα ότι το Math Alive καθοδηγεί τους χρήστες να γίνουν παιδάκια στα μαθηματικά. Τα βασικά γραφικά αντιπροσωπεύουν τη μετατροπή αφηρημένων μαθηματικών εννοιών σε τρισδιάστατα γραφικά. Η πρόκληση ήταν να εξισορροπηθεί το διασκεδαστικό και συναρπαστικό περιβάλλον για το κοινό-στόχος με τον επαγγελματισμό ως επωνυμία εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

Η Συλλογή Κοσμημάτων

Biroi

Η Συλλογή Κοσμημάτων Το Biroi είναι μια τρισδιάστατη τυπωμένη σειρά κοσμημάτων που είναι εμπνευσμένη από τον θρυλικό φοίνικα του ουρανού, που ρίχνεται στις φλόγες και ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Οι δυναμικές γραμμές που σχηματίζουν τη δομή και το σχέδιο Voronoi απλώνονται στην επιφάνεια συμβολίζουν τον Φοίνικα που αναβιώνει από τις φλόγες που καίνε και πετά στον ουρανό. Το σχέδιο αλλάζει μέγεθος για να ρέει πάνω από την επιφάνεια δίνοντας μια αίσθηση δυναμισμού στη δομή. Το σχέδιο, που δείχνει από μόνο του μια παρουσία που μοιάζει με γλυπτική, δίνει στον χρήστη το κουράγιο να κάνει ένα βήμα μπροστά, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά του.

Τέχνη

Supplement of Original

Τέχνη Οι λευκές φλέβες στις πέτρες του ποταμού οδηγούν σε τυχαία σχέδια στις επιφάνειες. Η επιλογή ορισμένων λίθων του ποταμού και η διάταξή τους μετατρέπει αυτά τα σχέδια σε σύμβολα, με τη μορφή λατινικών γραμμάτων. Έτσι δημιουργούνται οι λέξεις και οι προτάσεις όταν οι πέτρες βρίσκονται στη σωστή θέση η μία δίπλα στην άλλη. Γλώσσα και επικοινωνία προκύπτουν και τα σημάδια τους γίνονται συμπλήρωμα αυτού που υπάρχει ήδη.