Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Κινηματογράφος

Wuhan Pixel Box Cinema

Ο Κινηματογράφος Το "Pixel" είναι το βασικό στοιχείο των εικόνων, ο σχεδιαστής διερευνά τη σχέση κίνησης και pixel για να γίνει το θέμα αυτού του σχεδιασμού. Το "Pixel" εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές του κινηματογράφου. Η μεγάλη αίθουσα box office στεγάζει έναν τεράστιο καμπύλο φάκελο που σχηματίζεται από πάνω από 6000 κομμάτια πάνελ από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο τοίχος προβολής χαρακτηριστικών είναι διακοσμημένος με τεράστια ποσότητα τετραγωνικών λωρίδων που προεξέχουν από τον τοίχο παρουσιάζει το λαμπερό όνομα του κινηματογράφου. Μέσα σε αυτόν τον κινηματογράφο, όλοι θα απολαύσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα του ψηφιακού κόσμου που δημιουργείται από τη συνοχή όλων των στοιχείων "Pixel".

Το Γραφείο

White Paper

Το Γραφείο Το εσωτερικό που μοιάζει με καμβά υλοποιεί έναν χώρο για τη δημιουργική συνεισφορά των σχεδιαστών και δημιουργεί ευκαιρίες για μυριάδες έκθεση σχεδιαστικής διαδικασίας. Καθώς κάθε έργο εξελίσσεται, οι τοίχοι και οι σανίδες καλύπτονται με έρευνα, σχεδιάζουν σκίτσα και παρουσιάσεις, καταγράφοντας την εξέλιξη κάθε σχεδίου και γίνονται το ημερολόγιο των σχεδιαστών. Τα λευκά δάπεδα και η πόρτα από ορείχαλκο, που χρησιμοποιούνται με μοναδικό και τολμηρό τρόπο για στιβαρή καθημερινή χρήση, συλλέγουν τα ίχνη και τα δακτυλικά αποτυπώματα από το προσωπικό και τους πελάτες, μαρτυρώντας την ανάπτυξη της εταιρείας.

Το Καφέ

Aix Arome Cafe

Το Καφέ Το Café είναι όπου οι επισκέπτες αισθάνονται τη συνύπαρξη με τους ωκεανούς. Τεράστια δομή σε σχήμα αυγού τοποθετημένη στο μέσο του χώρου λειτουργεί ταυτόχρονα ως ταμείο και παροχή καφέ. Η εικονική εμφάνιση του θαλάμου είναι εμπνευσμένη από σκούρα και θαμπά φασόλια καφέ. Δύο μεγάλα ανοίγματα στο πάνω μέρος και των δύο πλευρών του «big bean» χρησιμεύουν ως καλή πηγή αερισμού και φυσικού φωτός. Το Café παρείχε μεγάλο τραπέζι, όπως χταπόδια και φυσαλίδες συνολικά. Οι φαινομενικά κρεμασμένοι πολυέλαιοι μοιάζουν με την άποψη των ψαριών στην επιφάνεια του νερού, οι λαμπεροί κυματισμοί απορροφούν το άνετο φως του ήλιου από τον απλό λευκό ουρανό.

Η Έκθεση Roadshow

Boom

Η Έκθεση Roadshow Πρόκειται για ένα έργο σχεδιασμού έκθεσης για ένα roadshow μιας μοντέρνας μόδας στην Κίνα. Το θέμα αυτού του roadshow υπογραμμίζει τις δυνατότητες των νέων να σχηματοποιήσουν τη δική τους εικόνα και συμβολίζει τον εκρηκτικό θόρυβο που έκανε αυτό το roadshow στο κοινό. Η φόρμα ζιγκ-ζαγκ χρησιμοποιήθηκε ως το κύριο οπτικό στοιχείο, αλλά με διαφορετικές διαμορφώσεις όταν εφαρμόστηκε στα περίπτερα σε διαφορετικές πόλεις. Η δομή των εκθεσιακών θαλάμων ήταν όλα «κιτ ανταλλακτικών» προκατασκευασμένα στο εργοστάσιο και εγκαταστάθηκαν επί τόπου. Ορισμένα ανταλλακτικά μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν ή να διαμορφωθούν εκ νέου για να σχηματίσουν ένα νέο σχεδιασμό περίπτερο για την επόμενη στάση του roadshow.

Η Ανακάλυψη Γραφικού Σχεδιασμού

The Graphic Design in Media Conception

Η Ανακάλυψη Γραφικού Σχεδιασμού Αυτό το βιβλίο αφορά τη γραφιστική. Παρέχει ρητή, λεπτομερή ματιά στη δομή του σχεδιασμού ως διαδικασία που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με το κοινό με διαφορετικούς πολιτισμούς μέσω μεθόδων σχεδίασης περιλαμβάνει την έννοια του γραφικού σχεδιασμού ως ρόλου, των διαδικασιών σχεδιασμού ως τεχνικών, του σχεδιασμού επωνυμίας ως πλαισίου αγοράς, του σχεδιασμού συσκευασίας με ετοίμασε πρότυπα και περιέχει έργα από δημιουργικά δημιουργικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για να δείξουν τις αρχές του σχεδιασμού.

Το Γραφείο Πωλήσεων

Chongqing Mountain and City Sales Office

Το Γραφείο Πωλήσεων Το "Mountain" είναι το κύριο θέμα αυτού του γραφείου πωλήσεων, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το γεωγραφικό υπόβαθρο του Chongqing. Το μοτίβο των γκρίζων μαρμάρων στο πάτωμα σχηματίζεται σε τριγωνικό σχήμα. και υπάρχουν πολλές περίεργες και αιχμηρές γωνίες και γωνίες στους τοίχους χαρακτηριστικών και τους ακανόνιστους μετρητές ρεσεψιόν, για να αποδείξουν την έννοια του «βουνού». Επιπλέον, οι σκάλες που συνδέουν τα δάπεδα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι μια διέλευση από το σπήλαιο. Εν τω μεταξύ, τα φωτιστικά LED κρέμονται από την οροφή, μιμούνται τη σκηνή της βροχής στην κοιλάδα και παρουσιάζουν φυσικό αίσθημα, για να απαλύνουν ολόκληρη την εντύπωση.