Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εμβληματικό Τεϊοπωλείο

Toronto

Το Εμβληματικό Τεϊοπωλείο Το πιο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο του Καναδά φέρνει ένα φρέσκο νέο σχέδιο τσαγιέρα με φρούτα από το Studio Yimu. Το έργο ναυαρχίδα του καταστήματος ήταν ιδανικά για σκοπούς επωνυμίας για να γίνει το νέο hotspot στο εμπορικό κέντρο. Εμπνευσμένη από το καναδικό τοπίο, η όμορφη σιλουέτα του Blue Mountain του Καναδά είναι αποτυπωμένη στο φόντο του τοίχου σε όλο το κατάστημα. Για να γίνει πραγματικότητα η ιδέα, το Studio Yimu κατασκεύασε ένα χειροποίητο γλυπτό 275cm x 180cm x 150cm που επιτρέπει την πλήρη αλληλεπίδραση με κάθε πελάτη.

Η Συσκευασία Καλλυντικών Φύσης

Olive Tree Luxury

Η Συσκευασία Καλλυντικών Φύσης Ο νέος σχεδιασμός συσκευασίας για τη γερμανική μάρκα πολυτελών φυσικών καλλυντικών αφηγείται την ιστορία του καλλιτεχνικά, σαν ένα ημερολόγιο, που το λούζει με ζεστά χρώματα. Φαινομενικά χαοτική με την πρώτη ματιά, με μια πιο προσεκτική εξέταση η συσκευασία μεταδίδει μια ισχυρή ενότητα, ένα μήνυμα. Χάρη στη νέα φιλοσοφία σχεδιασμού, όλα τα προϊόντα εκπέμπουν φυσικότητα, στυλ, αρχαίες θεραπευτικές γνώσεις και σύγχρονη πρακτικότητα.

Περίπτερο

Big Aplysia

Περίπτερο Στη διαδικασία της αστικής ανάπτυξης, είναι αναπόφευκτο να προκύψει το ίδιο δομημένο περιβάλλον. Τα παραδοσιακά κτίρια μπορεί επίσης να φαίνονται μονότονα και απόμακρα. Η εμφάνιση της αρχιτεκτονικής τοπίου με ιδιαίτερο σχήμα αμβλύνει τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων στον αρχιτεκτονικό χώρο, γίνεται χώρος περιήγησης στα αξιοθέατα και ενεργοποιεί τη ζωντάνια.

Πάγκος αστικού τύπου

Eternity

Πάγκος αστικού τύπου Καλωσορίσατε ένα παγκάκι δύο ατόμων από χυτό σκυρόδεμα. Ο στιβαρός σχεδιασμός των δύο μονάδων αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία ενώ την ίδια στιγμή φροντίζει για τη σταθερότητα του συστήματος. Οι απολήξεις του πάγκου τοποθετούνται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξουδετερώνουν την παραμικρή κίνηση. Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος: Με απλή τοποθέτηση στον τόπο εγκατάστασης. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, αυτό το παγκάκι απλά επικάθεται. Προσοχή η Eighternity είναι κοντά!

Πάγκος αστικού τύπου.

Nessie

Πάγκος αστικού τύπου. Καλωσορίσατε την Nessie, ένα παγκάκι που βασίζεται στην ιδέα του "Drop & Forget" δηλαδή, εύκολη τοποθέτηση με ελάχιστο κόστος: Πρόκειται για ένα παγκάκι που σέβεται τις υφιστάμενες υποδομές του αστικού περιβάλλοντος. Τέλος στα σημεία αγκύρωσης και στις εργασίες θεμελίωσης, το παγκάκι αυτό απλά επικάθεται. Ο στοιβαρός και επιμελώς ισορροπημένος σχεδιασμός από χυτό σκυρόδεμα αγκαλιάζει τον χρήστη και παρέχει μια άνετη καθιστική εμπειρία.

Αξεσουάρ Κουζίνας

KITCHEN TRAIN

Αξεσουάρ Κουζίνας Η χρήση διαφορετικών μορφών εργαλείων κουζίνας δημιουργεί ένα ακατάστατο περιβάλλον μαγειρέματος εκτός από την οπτική ενόχληση. Με λίγα λόγια, προσπάθησα να φτιάξω ένα ενιαίο σύνολο από αυτά τα δημοφιλή αξεσουάρ κουζίνας που χρησιμοποιούνται συνήθως σε όλα τα σπίτια. Αυτός ο σχεδιασμός ήταν αποκλειστικά εμπνευσμένος από τη δημιουργικότητα. Η "ενωμένη μορφή" και η "ευχάριστη εμφάνιση" είναι δύο από τα χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, θα είναι ευπρόσδεκτη από την αγορά λόγω της καινοτόμου εμφάνισής της. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία για τον κατασκευαστή και τον πελάτη ότι 6 σκεύη αγοράζονται σε ένα πακέτο.