Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βραβείο

Nagrada

Βραβείο Αυτός ο σχεδιασμός υλοποιείται για να συμβάλει στην ομαλοποίηση της ζωής κατά την απομόνωση και να δημιουργήσει ένα ειδικό βραβείο για τους νικητές των διαδικτυακών τουρνουά. Το σχέδιο του βραβείου αντιπροσωπεύει τη μεταμόρφωση ενός πιόνι σε βασίλισσα, ως αναγνώριση της προόδου του παίκτη στο σκάκι. Το βραβείο αποτελείται από δύο επίπεδες φιγούρες, τη βασίλισσα και το πιόνι, οι οποίες εισάγονται η μία μέσα στην άλλη λόγω των στενών σχισμών που σχηματίζουν ένα ενιαίο κύπελλο. Ο σχεδιασμός του βραβείου είναι ανθεκτικός χάρη στον ανοξείδωτο χάλυβα και είναι βολικό για μεταφορά στον νικητή μέσω ταχυδρομείου.

Εργοστάσιο

Shamim Polymer

Εργοστάσιο Το εργοστάσιο πρέπει να διατηρήσει τρία προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων παραγωγής και του εργαστηρίου και του γραφείου. Η έλλειψη καθορισμένων λειτουργικών προγραμμάτων σε τέτοιου είδους έργα είναι οι λόγοι για τη δυσάρεστη χωρική τους ποιότητα. Αυτό το έργο επιδιώκει να λύσει αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας στοιχεία κυκλοφορίας για τη διαίρεση άσχετων προγραμμάτων. Ο σχεδιασμός του κτιρίου περιστρέφεται γύρω από δύο κενούς χώρους. Αυτοί οι κενοί χώροι δημιουργούν την ευκαιρία για διαχωρισμό λειτουργικά άσχετων χώρων. Ταυτόχρονα λειτουργεί ως μεσαία αυλή όπου κάθε τμήμα του κτιρίου συνδέεται μεταξύ τους.

Η Εσωτερική Διακόσμηση

Corner Paradise

Η Εσωτερική Διακόσμηση Καθώς η τοποθεσία βρίσκεται σε ένα γωνιακό οικόπεδο στην πόλη με μεγάλη κίνηση, πώς μπορεί να βρει ηρεμία στη θορυβώδη γειτονιά, διατηρώντας παράλληλα τα προνόμια του δαπέδου, την πρακτικότητα του χώρου και την αρχιτεκτονική αισθητική; Αυτή η ερώτηση έκανε το σχέδιο αρκετά προκλητικό στην αρχή. Για να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό το απόρρητο της κατοικίας διατηρώντας παράλληλα καλές συνθήκες φωτισμού, αερισμού και βάθους πεδίου, ο σχεδιαστής έκανε μια τολμηρή πρόταση, να χτίσει ένα εσωτερικό τοπίο. Δηλαδή, να χτίσει ένα κυβικό κτίριο τριών ορόφων και να μετακινήσει τις μπροστινές και πίσω αυλές στο αίθριο , για τη δημιουργία ενός τοπίου πρασίνου και νερού.

Το Σπίτι Κατοικιών

Oberbayern

Το Σπίτι Κατοικιών Ο σχεδιαστής πιστεύει ότι το βάθος και η σημασία του χώρου ζουν στη βιωσιμότητα που προέρχεται από την ενότητα του αλληλένδετου και συνεξαρτώμενου ανθρώπου, χώρου και περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου, με τεράστια πρωτότυπα υλικά και ανακυκλωμένα απόβλητα, η ιδέα υλοποιείται στο στούντιο σχεδιασμού, ένας συνδυασμός σπιτιού και γραφείου, για ένα σχεδιαστικό στυλ συνύπαρξης με το περιβάλλον.

Η Εννοιολογική Έκθεση

Muse

Η Εννοιολογική Έκθεση Το Muse είναι ένα πειραματικό σχέδιο σχεδιασμού που μελετά τη μουσική αντίληψη του ανθρώπου μέσα από τρεις εμπειρίες εγκατάστασης που παρέχουν διαφορετικούς τρόπους εμπειρίας μουσικής. Το πρώτο είναι καθαρά συναρπαστικό χρησιμοποιώντας θερμοενεργό υλικό και το δεύτερο εμφανίζει την αποκωδικοποιημένη αντίληψη της μουσικής χωρικότητας. Το τελευταίο είναι μια μετάφραση μεταξύ μουσικής σημειογραφίας και οπτικών μορφών. Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να αλληλεπιδράσουν με τις εγκαταστάσεις και να εξερευνήσουν τη μουσική οπτικά με τη δική τους αντίληψη. Το κύριο μήνυμα είναι ότι οι σχεδιαστές πρέπει να γνωρίζουν πώς η αντίληψη τους επηρεάζει στην πράξη.

Η Ταυτότητα Της Επωνυμίας

Math Alive

Η Ταυτότητα Της Επωνυμίας Τα δυναμικά μοτίβα γραφικών εμπλουτίζουν τη μαθησιακή επίδραση των μαθηματικών στο περιβάλλον μικτής μάθησης. Παραβολικά γραφήματα από τα μαθηματικά ενέπνευσαν τον σχεδιασμό του λογότυπου. Τα γράμματα Α και V συνδέονται με μια συνεχή γραμμή, που δείχνει την αλληλεπίδραση μεταξύ ενός εκπαιδευτικού και ενός μαθητή. Μεταφέρει το μήνυμα ότι το Math Alive καθοδηγεί τους χρήστες να γίνουν παιδάκια στα μαθηματικά. Τα βασικά γραφικά αντιπροσωπεύουν τη μετατροπή αφηρημένων μαθηματικών εννοιών σε τρισδιάστατα γραφικά. Η πρόκληση ήταν να εξισορροπηθεί το διασκεδαστικό και συναρπαστικό περιβάλλον για το κοινό-στόχος με τον επαγγελματισμό ως επωνυμία εκπαιδευτικής τεχνολογίας.