Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εστιατόριο

Yuyuyu

Εστιατόριο Υπάρχουν πολλά από αυτά τα μικτά σύγχρονα σχέδια στην αγορά σήμερα στην Κίνα, συνήθως βασισμένα σε παραδοσιακά σχέδια, αλλά με μοντέρνα υλικά ή νέες εκφράσεις. Το Yuyuyu είναι ένα κινέζικο εστιατόριο, ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει έναν νέο τρόπο έκφρασης του ανατολίτικου σχεδιασμού, μια νέα εγκατάσταση που αποτελείται από γραμμές και κουκκίδες, οι οποίες εκτείνονται από την πόρτα έως το εσωτερικό του εστιατορίου. Με την αλλαγή των καιρών, η αισθητική εκτίμηση των ανθρώπων αλλάζει επίσης. Για τον σύγχρονο ανατολίτικο σχεδιασμό, η καινοτομία είναι πολύ απαραίτητη.

Εστιατόριο

Yucoo

Εστιατόριο Με τη σταδιακή ωριμότητα της αισθητικής και τις αισθητικές αλλαγές του ανθρώπου, το μοντέρνο στυλ που αναδεικνύει τον εαυτό και την ατομικότητα έχει γίνει τα σημαντικά στοιχεία του σχεδιασμού. Αυτή η περίπτωση είναι ένα εστιατόριο, ο σχεδιαστής θέλει να δημιουργήσει μια νεανική εμπειρία χώρου για τους καταναλωτές. Ανοιχτό μπλε, γκρι και πράσινα φυτά δημιουργούν φυσική άνεση και άνεση για τον χώρο. Ο πολυέλαιος από χειροποίητο ρατάν και μέταλλο εξηγεί τη σύγκρουση μεταξύ ανθρώπου και φύσης, δείχνοντας τη ζωτικότητα ολόκληρου του εστιατορίου.

Κατάστημα

Formal Wear

Κατάστημα Τα καταστήματα ανδρικών ενδυμάτων προσφέρουν συχνά ουδέτερους εσωτερικούς χώρους που επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση των επισκεπτών και επομένως μειώνουν το ποσοστό των πωλήσεων. Προκειμένου να προσελκύσει τους ανθρώπους όχι μόνο να επισκεφθούν ένα κατάστημα, αλλά και να αγοράσουν προϊόντα που παρουσιάζονται εκεί, ο χώρος θα πρέπει να εμπνεύσει και να δημιουργήσει μια καλή χαρά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός αυτού του καταστήματος χρησιμοποιεί ειδικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τη χειροτεχνία ραψίματος και διαφορετικές λεπτομέρειες που θα προσελκύσουν την προσοχή και θα διαδώσουν μια καλή διάθεση. Η διάταξη ανοιχτού χώρου που χωρίστηκε σε δύο ζώνες έχει σχεδιαστεί επίσης για την ελευθερία των πελατών κατά τη διάρκεια των αγορών.

Το Ίσιωμα Μαλλιών

Nano Airy

Το Ίσιωμα Μαλλιών Το Nano ευάερο σίδερο ισιώματος συνδυάζει τα νανο-κεραμικά υλικά επίστρωσης με την καινοτόμο αρνητική τεχνολογία σιδήρου, η οποία φέρνει τα μαλλιά απαλά και κομψά σε ίσια μορφή γρήγορα. Χάρη στον αισθητήρα μαγνήτη στο πάνω μέρος του καπακιού και του αμαξώματος, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα όταν το καπάκι είναι κλειστό, το οποίο είναι ασφαλές για μεταφορά. Το συμπαγές σώμα με επαναφορτιζόμενη ασύρματη σχεδίαση USB είναι εύκολο να αποθηκευτεί σε τσάντα και μεταφορά, βοηθώντας τις γυναίκες να διατηρούν ένα κομψό χτένισμα ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Ο συνδυασμός λευκού και ροζ χρώματος προσδίδει στη συσκευή θηλυκό χαρακτήρα.

Η Εφαρμογή Για Κινητά

DeafUP

Η Εφαρμογή Για Κινητά Το DeafUP ενεργοποιεί τη σημασία της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εμπειρίας για την κοινότητα των κωφών στην Ανατολική Ευρώπη. Δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου επαγγελματίες της ακοής και κωφοί μαθητές μπορούν να συναντηθούν και να συνεργαστούν. Η συνεργασία μαζί θα είναι ένας φυσικός τρόπος για να ενδυναμώσετε και να παρακινήσετε τους κωφούς να γίνουν πιο δραστήριοι, να αυξήσουν τα ταλέντα τους, να μάθουν νέες δεξιότητες, να κάνουν τη διαφορά.

Οι Τσάντες

Qwerty Elemental

Οι Τσάντες Ακριβώς όπως η εξέλιξη του σχεδιασμού των γραφομηχανών δείχνει τον μετασχηματισμό από μια πολύ περίπλοκη οπτική μορφή σε μια απλή, απλή γεωμετρική μορφή, το Qwerty-elemental είναι η ενσάρκωση της δύναμης, της συμμετρίας και της απλότητας. Τα κατασκευαστικά χαλύβδινα εξαρτήματα που κατασκευάζονται από διάφορους τεχνίτες αποτελούν χαρακτηριστικό οπτικό χαρακτηριστικό του προϊόντος, το οποίο δίνει στην τσάντα μια αρχιτεκτονική εμφάνιση. Η βασική ιδιαιτερότητα της τσάντας είναι δύο κλειδιά γραφομηχανής που κατασκευάζονται και συναρμολογούνται από τον ίδιο τον σχεδιαστή.