Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων

Smartstreets-Cyclepark™

Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων Το Smartstreets-Cyclepark είναι μια ευέλικτη, απλοποιημένη εγκατάσταση στάθμευσης ποδηλάτων για δύο ποδήλατα, η οποία χωρά σε λίγα λεπτά για να επιτρέψει την ταχεία βελτίωση των εγκαταστάσεων στάθμευσης ποδηλάτων σε αστικές περιοχές χωρίς να προσθέσετε ακαταστασία στο δρόμο. Ο εξοπλισμός βοηθά στη μείωση της κλοπής ποδηλάτων και μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και στους πιο στενούς δρόμους, απελευθερώνοντας νέα αξία από την υπάρχουσα υποδομή. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ο εξοπλισμός μπορεί να ταιριάζει με χρώμα RAL και να χαρακτηρίζεται από τοπικές αρχές ή χορηγούς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στον εντοπισμό ποδηλατοδρόμων. Μπορεί να αναδιαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος ή στυλ στήλης.

Όνομα έργου : Smartstreets-Cyclepark™, Όνομα σχεδιαστών : SMARTSTREETS LTD, Όνομα πελάτη : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.