Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων

Smartstreets-Cyclepark™

Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων Το Smartstreets-Cyclepark είναι μια ευέλικτη, απλοποιημένη εγκατάσταση στάθμευσης ποδηλάτων για δύο ποδήλατα, η οποία χωρά σε λίγα λεπτά για να επιτρέψει την ταχεία βελτίωση των εγκαταστάσεων στάθμευσης ποδηλάτων σε αστικές περιοχές χωρίς να προσθέσετε ακαταστασία στο δρόμο. Ο εξοπλισμός βοηθά στη μείωση της κλοπής ποδηλάτων και μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και στους πιο στενούς δρόμους, απελευθερώνοντας νέα αξία από την υπάρχουσα υποδομή. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ο εξοπλισμός μπορεί να ταιριάζει με χρώμα RAL και να χαρακτηρίζεται από τοπικές αρχές ή χορηγούς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στον εντοπισμό ποδηλατοδρόμων. Μπορεί να αναδιαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος ή στυλ στήλης.

Όνομα έργου : Smartstreets-Cyclepark™, Όνομα σχεδιαστών : SMARTSTREETS LTD, Όνομα πελάτη : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Μετασχηματισμένος Χώρος Στάθμευσης Ποδηλάτων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.