Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκαμνί

Ane

Σκαμνί Το σκαμπό Ane έχει συμπαγή ξυλεία από ξύλο που φαίνεται να επιπλέει αρμονικά, αλλά ανεξάρτητα από τα πόδια ξυλείας, πάνω από το ατσάλινο πλαίσιο. Ο σχεδιαστής δηλώνει ότι το κάθισμα, χειροποίητο από πιστοποιημένη φιλική προς το περιβάλλον ξυλεία, διαμορφώνεται μέσω της μοναδικής χρήσης πολλαπλών τεμαχίων ενός σχήματος ξύλου τοποθετημένου και κομμένου με δυναμικό τρόπο. Όταν κάθονται στο σκαμνί, η ελαφρά αύξηση της γωνίας προς τα πίσω και οι γωνίες κύλισης στις πλευρές τελειώνουν με τρόπο που παρέχει μια φυσική, άνετη θέση καθίσματος. Το σκαμνί Ane έχει τον σωστό βαθμό πολυπλοκότητας για να δημιουργήσει ένα κομψό φινίρισμα.

Όνομα έργου : Ane, Όνομα σχεδιαστών : Troy Backhouse, Όνομα πελάτη : troy backhouse.

Ane Σκαμνί

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.