Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Καφετιέρα

Lavazza Idola

Η Καφετιέρα Μια τέλεια λύση για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν την κατάλληλη εμπειρία ιταλικού εσπρέσο στο σπίτι. Η ευαίσθητη στην αφή διεπαφή χρήστη με ακουστική ανατροφοδότηση έχει τέσσερις επιλογές και μια λειτουργία αύξησης θερμοκρασίας που προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε γούστο ή περίσταση. Το μηχάνημα δείχνει νερό που λείπει, ένα δοχείο με πλήρη καπάκια ή την ανάγκη αφαλάτωσης μέσω πρόσθετων φωτιζόμενων εικονιδίων και ο δίσκος στάγδην μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα. Ο σχεδιασμός με το ανοιχτό πνεύμα, την ποιοτική επιφάνεια και τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες είναι μια εξέλιξη της καθιερωμένης γλώσσας φόρμας της Lavazza.

Όνομα έργου : Lavazza Idola, Όνομα σχεδιαστών : Florian Seidl, Όνομα πελάτη : Lavazza.

Lavazza Idola Η Καφετιέρα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.