Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Καφετιέρα

Lavazza Desea

Η Καφετιέρα Ένα φιλικό μηχάνημα σχεδιασμένο να προσφέρει το πλήρες πακέτο ιταλικής καλλιέργειας καφέ: από εσπρέσο έως αυθεντικό καπουτσίνο ή latte. Η διεπαφή αφής οργανώνει τις επιλογές σε δύο ξεχωριστές ομάδες - μία για καφέ και μία για γάλα. Τα ποτά μπορούν να εξατομικευτούν με λειτουργίες ώθησης για θερμοκρασία και αφρό γάλακτος. Η απαραίτητη υπηρεσία υποδεικνύεται στο κέντρο με φωτεινές εικόνες. Το μηχάνημα διαθέτει μια ειδική γυάλινη κούπα και εφαρμόζει τη γλώσσα φόρμας της Lavazza με ελεγχόμενη επιφάνεια, εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα, τα υλικά & amp; φινίρισμα.

Όνομα έργου : Lavazza Desea, Όνομα σχεδιαστών : Florian Seidl, Όνομα πελάτη : Lavazza.

Lavazza Desea Η Καφετιέρα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.